dur kaybolma daha ii görünen bi foto koaym ben sana...
sağol gülüm kıs senin aklında duvara karşı vardır :roflol::roflol::roflol:...
çok teşekkür ederim canım :sinifsinif:
peki bu oruç kaç gün sürüo isteğe mi bağlı
bide her sabah mı yapıcaz bu mide boşaltımını gamyoncuiremsu
kaç gün yapabilirsen güzelim
ben bi 5 yaptım
bi 4,5 gün...
Yok anacım ben foto moto gÖrmÜyom, bİzİm burdan engellİ sanırsam, İyİkİ maİl atmıŞsın Şeker, sİzİn gÜl yÜzÜnÜzÜ gÖrmÜŞ olduk ...
hayalcim az önce midem filan bulandı yarım bardak aroma vişne elma içtim şu anda çok iyiyimzemuszemus
teşekkür ederim bende başlıcam bakalım ne kadar dayanıcam
tefe koycak beni betüss ben kaçayım birazda iss kaydirigubbakcemile3
ben hapımıda aldım zaten bitkisel miş yan etkiside yokmş işe giderken eczacyla konuştm ama 1 haafta alma bağırsak tembelliği yapar dedi
ben bugun bide 3. gün alıcam 7 gün yapabilersem yerimseniben
bide bu meyve sualrı %100 ŞEkersizdiye aldanmayın fazla ıçmeemk laızm ben daha çok sebze suyu deniycem vereliniortak
aynalar hayırlısı tatlım inş sende hedefine gelirsin
eğer yaparsan bizimle paylaşımını esirgene olurmu...
degua hoşgeldin aramızaopuyorumnanaktan
sebze suyu da içmek lazım bence de ben bugün içemem ..ama yarın ekliycem biraz domat filan:tomato:
hayal bu diyeti bırakıp normal düzene geçince hemen kilo almıyoruz dimi kararında yiyinceşakkıdıbi de benim mesela göbeğim çok fena..ordan da gider mi?biraz anlat da motive olalım..gün gün tartıda 1 kilo eksil di sanırım dimi senden?
tefe koycak beni betüss ben kaçayım birazda iss kaydirigubbakcemile3
ben hapımıda aldım zaten bitkisel miş yan etkiside yokmş işe giderken eczacyla konuştm ama 1 haafta alma bağırsak tembelliği yapar dedi
ben bugun bide 3. gün alıcam 7 gün yapabilersem yerimseniben
bide bu meyve sualrı %100 ŞEkersizdiye aldanmayın fazla ıçmeemk laızm ben daha çok sebze suyu deniycem vereliniortak
degua hoşgeldin aramızaopuyorumnanaktan
sebze suyu da içmek lazım bence de ben bugün içemem ..ama yarın ekliycem biraz domat filan:tomato:
hülya benim yakın göslüklü fotomuda koyda deguşum görsün o kapandıktan sonra görmedi
tabi güzelim, hayırlısı ile bi başlasak. sen 2 haftada 10 kilo verdin değil mi? peki bu hafta nasıl durum. kilo vermen yavaşladı mı=
betüşcüm sen yeni mi kapandın?ne güsel yaa..çok yakışmış canım
betüşcüm sen toplamda kaç kilo verdin ve şu anda kaç kilosun*
tesekurler debenyarın başlıyorum bugun temizlk günüymşşzemuszemus
bolbol sebzeye dayanmak lazım kı bağırsaklar temizlensin
sen bugnmu başladn nedurumdasın açlık varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?