Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yok anacım ben foto moto gÖrmÜyom, bİzİm burdan engellİ sanırsam, İyİkİ maİl atmıŞsın Şeker, sİzİn gÜl yÜzÜnÜzÜ gÖrmÜŞ olduk ...

oy güzel yüreklim benim sağol...

hayalcim az önce midem filan bulandı yarım bardak aroma vişne elma içtim şu anda çok iyiyimzemuszemus

tatlım havalr sıcak ya ondan etkilio bence
su iç daha kolay oluyor,
meyve suyuda olar tabe
dün demiştim ya çantanızda meyve suyunu şişeye alıp taşıyın diye hehe işte buda bi sebep...

degua hoşgeldin aramızaopuyorumnanaktan
sebze suyu da içmek lazım bence de ben bugün içemem ..ama yarın ekliycem biraz domat filan:tomato:

tesekurler debenyarın başlıyorum bugun temizlk günüymşşzemuszemus
bolbol sebzeye dayanmak lazım kı bağırsaklar temizlensin
sen bugnmu başladn nedurumdasın açlık varmı

güzelim anlatırım tabe,
ilk yapmaya başladığım gün sabah 86 kiloydum,
öğleden sonra 84,600 akşamında 84,200 düm,
5 gün yaptım 6 kilo verdim sonra bıraktım
tabe ben o arada yemeyi sevdiğim şeylerin daha doğrusu yemeyi çok şstediğim şeyelri bir bir yazdım aklıma :) (tabe bunlar şöle olor evde aney yemek yapıyo ben yeyim diye kızdılar çünkü benim sevdiğim şeyler yemedim bırakınca yicem dedim )
neyse ilk tencerenin başına gittim annem mercimek yapmış kırmızı çok severim 2 yemek kaşığı aldım sanki öküzü yemiş gibi tok hissettim kendimi ,
ama ben duradım dedim ki şundanda yicemondan da ondan da derken çatlayacaktım,
yediğim çok değildi ama düşün 2 kaşık çorba nasıl hissettirdi,
sonra 3 gün yedim ama aklına gelebilcek herşeysen az az yedim,
ben çay tiryakisiyim ve bunu yaptığım zaman asla bozmadıma man açık içem nolcak demedim en çok o koydu bana zaten,
neyse çayımıda içtim az içtim,bi defada 4 bardak değil 1 bardak içtim
neden çünkü ben bunu tekrar yapcam kendimi çaya geri alıştırmayım die,
1 kilo 3 gün sonunda gelir gider gibi oldu sebebi şu miğden ilk diyeti yaptığın güne nazaran daha dolu,
düşününki 1 bardak su bazılarında 500 gr yansıor tartıya boş bağırsak miğde ile tıka basa dolu aynı olmaz,

hafta sonunu geçirdik pazartesi tekrar başladım tekrar regl dönemim şişliklerim,çikolta tatlı krizlerime 4,5 gün dayanabildim 4-4,5 gitti o haftada,
geçen perşembeden beri yiyorum sadece dediğim tok karınla aç karın farkı çıkıyo tartıda,

başka soruna cevap benim karnım (miğde bölgem) sorunlu zaten fotodanda belli görmüşsündür oradan ve gıdıktan gitti zaten bi oralarım kaldı
oy amma konuştum betüş laf sokacak :roflol:...

valla oycek bizidelikafadulden...

degua hoşgeldin aramızaopuyorumnanaktan
sebze suyu da içmek lazım bence de ben bugün içemem ..ama yarın ekliycem biraz domat filan:tomato:

bencede ama neyin sıkınca suyu çıkarki ya...

hülya benim yakın göslüklü fotomuda koyda deguşum görsün o kapandıktan sonra görmedi

tamam gülüğm ekleyim hemen...

tabi güzelim, hayırlısı ile bi başlasak. sen 2 haftada 10 kilo verdin değil mi? peki bu hafta nasıl durum. kilo vermen yavaşladı mı=

evet tatlım 10 verdim,
geçan perşembe bıraktım regl dönemim olmadım daha bıraktım daha doğrusu ara verdim ben...

betüşcüm sen yeni mi kapandın?ne güsel yaa..çok yakışmış canım
betüşcüm sen toplamda kaç kilo verdin ve şu anda kaç kilosun*

evvet yeni sayılır cadının...

tesekurler debenyarın başlıyorum bugun temizlk günüymşşzemuszemus
bolbol sebzeye dayanmak lazım kı bağırsaklar temizlensin
sen bugnmu başladn nedurumdasın açlık varmı

açlık varmı açlık diseydin
kızlar yemek saatlerinde 10-15 dk sıkabilseniz kolay geçiyo haberiniz olsun,
deguş betüşün fotoyu koyuyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…