Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
canim zeytin bende baya oldu alali ama daha yok bisey seninki abya etkiliymis keske benimkide öyle olaydi kactane almistin sen 2 aldiysan eger 1 al canim zaten 3 gün sonra alacaksin
günaydın kızlar..müshil beni çok etkilemedi şaşırdım valla..bağırsaklarımın tam olarak boşaldıgından emin diilim..ama gene de başlıyorum diyete....su içmeye başladım..az sonra da adaçayı içicem..meyva suyu sabah kahvaltısı yerine içeyim mi sizce?
günaydın en çıtır olmaya aday hatunlara.s.sabah öğle ve akşam öğünlerinde meyve suyu içebilirsin canım toplam kalori miktarı 300 ü geçmeyecek yani istersen 4 bardakta içebelirisin kalorisine bakıpbuyrunnnnnnnnn
hadi kolay gelsin bakalım başlayanlaraa.s.ama tansiyonu düşük olanlar belirli bir hastalığı olanlar mesela benim aç kalmamam gerekiyor bu diyeti yapmasın .Çünkü tansiyon düşüklüğü yapıyor diğer hastalıklarınızda tetikleyebiliryerimseniben
bu arada benim normal zamanlarda bile küçük tansiyonum 6 dır..umarım tansiyonum düşmez..kendimi düşmiycek diye motive ediyorumlmaz:
hayalcim fotoları ben de merak ettim:kedi: