Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

arkadaşlar şunu unutuyorlar
86/90 kilo olan bi insan helese kilo verip ara verdiyse
geri aldıgı kilolar çok çabuk gidiyor
bide diyet yaptıgınıu düşününce aslında gayet normal yani
nasılki biz ilk takıma giren hemen 2 kilo falan veriyo onun g,ibi bişey

güzelim ben 109,5 la başladım diyete şuan dimem cumaya süprüz olsun :roflol::roflol:,
ama geçen hafta cuma 80 dim bizde artık fazla kilo gittiğinden bünyeler dediki yeter azda bize acıyın biraz acıdık sona didik ki hadi azda siz bize acıyın başladık masumuz biz yerimsenibenyerimseniben...
sende çok güzel vermişsin tebrikler devammı diyete hala bide takımlardamısın sende,benim ilk halim gibi kendin bi başınamı boğuştun o komcaman 11 kiloyla...

60ile 69 arası kk dayım ewet kendi başıma rejim yaptım buraya paylaşımlarımı yazıyorum bide müthiş motivasyon kazanıyorum sizleri okuyarakopuyorumnanaktan

ben sizin kadar kilo veremem ki betüşüm:gitme:ik gün yaptığımda çok çok su da içince fazla bile çıkmıştım:roflol::roflol:

sen sallan yeter aşem rüzgarın yeter aşkom,
sana o kadar çok demiyozki moralini topla hade asıl deyoz yarım kilo versen yetr bize bebişimŞenizŞenizŞeniz...

arkadaşlar ben sizi tebrik edip büyük bir hevesle izliyorum. Bu hafta deneyemedim ama haftaya deneyeceğim.

Sadece ağız kokusunu merak ediyorum. ağız kokusu yapıyor mu?

Bir de müshili sadece başında mı kullanacağız?

gülüm ben sana cevap vereyim ama arkamızdan sallama hacı :roflol::roflol::roflol:
gülüm şaka didim valla du cevaplayayım,
öncelikle teşekkrü ederiz,denerken kendini sınayarak dene litfen kötü hissersen kendini azcık sebze meyve takviye yap,galeta vs,

ağız kokusu olmuyor için rahat olsun zaten sabah 1 bardak meyve suyu içiyorsunya ondan sanırım koku yok,
özellikle dikkat ediyorum ben kime sorduysam yok dedi,kardeşim,hala kızı yakın ark.lar vs,
ben genede sabah damla sakızlı firs sakız aldım sabah bitane atıyorum ağzıma,şekersiz ya o,

müsile gelince başında alıp bağırsaklar boşalınca başlayacaksın meyve sebze suyuna,
3 -4 güne bi bitki çayı (sinameki mesela) yada müsil alıyorsun güzelim...

hayal gözlü ben de senin gibi 80 kiloyu görür müyüm acaba?

Gerçekten maşallah...
sağol canım azmedersen görürsün aslında biz artık soruları arkamızdan konuşulanlardan sonra cevaplamama kararı almıştık ama ben seni biliyorum 8. takımdansın ve dileklerin için sağol canım sen bana göre biraz daha kilolu olduğun için çok daha çabuk verecksin yani sende 80 leri görebilirsin ama düzgün uygularsam çok zorlandığın noktada bence bırakma ama hemen dengele tuzlu bişeyler al ağız kokusuna gelince bende pek olmadı çünkü elimde sürekli su şişesiyle gezdim sürekli yudum yudum su içtim
başlıyorum nasipse yarına kızlarzemuszemus 10 gün kaldı yeğenimin düğününe balina gibi olmak istemiyorum benkaydirigubbakcemilebu akşam markete gidip meyve suyumu alimkaydirigubbakcemile4

canım kendinde yap mesela domatesleri rondodan geçir kekik ekle istersen çok azda tuz daha güzel ve tok tutucu oluyor Şeniz

o da geçti aklımdan şirinim ama benim izne çıkmama 1 ay vardaha o da en az...o yüzden keçiler geldi yarına başlıcam ben buna :)

aşem bebük sen neye başlıyon benim jeton kaldı askıda :roflol::roflol::roflol:...

sağol canım azmedersen görürsün aslında biz artık soruları arkamızdan konuşulanlardan sonra cevaplamama kararı almıştık ama ben seni biliyorum 8. takımdansın ve dileklerin için sağol canım sen bana göre biraz daha kilolu olduğun için çok daha çabuk verecksin yani sende 80 leri görebilirsin ama düzgün uygularsam çok zorlandığın noktada bence bırakma ama hemen dengele tuzlu bişeyler al ağız kokusuna gelince bende pek olmadı çünkü elimde sürekli su şişesiyle gezdim sürekli yudum yudum su içtim

canım kendinde yap mesela domatesleri rondodan geçir kekik ekle istersen çok azda tuz daha güzel ve tok tutucu oluyor Şeniz

betüşüm bende bildiiğimden cevap verdim gülüm azrayı tanıyorum ,
bide azra sakın bırakma yıldığın yerde dur ama bırakma salma kendini
ben 1 senede verdim ve inan adam akkıllı verince almıyorsun geri verdiğin kiloyu güzelim,
diceksin belki sen almıştın nasıl diye rahatsızlık sonucu aldım ben uzun süreden sonra aldım bide o uzun hikaye ama verip sabitleyip yeyip almayınca süper oluyo karışık oldu ecik son cümle ama anladınız siz ben biliom:roflol::roflol:...

Back