Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nan juju kızarmışın sen ne güzel olmuş :kedi: vereliniortak
sinir oldum ben yaaa
güzelim ben 109,5 la başladım diyete şuan dimem cumaya süprüz olsun :roflol::roflol:,
ama geçen hafta cuma 80 dim bizde artık fazla kilo gittiğinden bünyeler dediki yeter azda bize acıyın biraz acıdık sona didik ki hadi azda siz bize acıyın başladık masumuz biz yerimsenibenyerimseniben...
sende çok güzel vermişsin tebrikler devammı diyete hala bide takımlardamısın sende,benim ilk halim gibi kendin bi başınamı boğuştun o komcaman 11 kiloyla...
ben sizin kadar kilo veremem ki betüşüm:gitme:ik gün yaptığımda çok çok su da içince fazla bile çıkmıştım:roflol::roflol:
arkadaşlar ben sizi tebrik edip büyük bir hevesle izliyorum. Bu hafta deneyemedim ama haftaya deneyeceğim.
Sadece ağız kokusunu merak ediyorum. ağız kokusu yapıyor mu?
Bir de müshili sadece başında mı kullanacağız?
sağol canım azmedersen görürsün aslında biz artık soruları arkamızdan konuşulanlardan sonra cevaplamama kararı almıştık ama ben seni biliyorum 8. takımdansın ve dileklerin için sağol canım sen bana göre biraz daha kilolu olduğun için çok daha çabuk verecksin yani sende 80 leri görebilirsin ama düzgün uygularsam çok zorlandığın noktada bence bırakma ama hemen dengele tuzlu bişeyler al ağız kokusuna gelince bende pek olmadı çünkü elimde sürekli su şişesiyle gezdim sürekli yudum yudum su içtimhayal gözlü ben de senin gibi 80 kiloyu görür müyüm acaba?
Gerçekten maşallah...
başlıyorum nasipse yarına kızlarzemuszemus 10 gün kaldı yeğenimin düğününe balina gibi olmak istemiyorum benkaydirigubbakcemilebu akşam markete gidip meyve suyumu alim![]()
o da geçti aklımdan şirinim ama benim izne çıkmama 1 ay vardaha o da en az...o yüzden keçiler geldi yarına başlıcam ben buna :)
sağol canım azmedersen görürsün aslında biz artık soruları arkamızdan konuşulanlardan sonra cevaplamama kararı almıştık ama ben seni biliyorum 8. takımdansın ve dileklerin için sağol canım sen bana göre biraz daha kilolu olduğun için çok daha çabuk verecksin yani sende 80 leri görebilirsin ama düzgün uygularsam çok zorlandığın noktada bence bırakma ama hemen dengele tuzlu bişeyler al ağız kokusuna gelince bende pek olmadı çünkü elimde sürekli su şişesiyle gezdim sürekli yudum yudum su içtim
canım kendinde yap mesela domatesleri rondodan geçir kekik ekle istersen çok azda tuz daha güzel ve tok tutucu oluyor Şeniz