Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kuzucum hg nasılsın tatlım ....

kamerim valla iyiyiz çok şükür sen orada eczaneye bir sor tatlım bunların değişik isimli olanları var hepsi aynı işi görüyor belki vardır ....

hayal cadısı nerde yazıomuş bu yazı ayy çok güldüm yaaa :))) yazan belli olmuomu ???
şirinim günaydın erkencisin bugün ...

kamerim valla iyiyiz çok şükür sen orada eczaneye bir sor tatlım bunların değişik isimli olanları var hepsi aynı işi görüyor belki vardır ....

hayal cadısı nerde yazıomuş bu yazı ayy çok güldüm yaaa :))) yazan belli olmuomu ???

nan tısım 9 direksiyon dersim var mecbur erken kalkıyorumhihoyyyt

iyiyim sağol canım sen nasılsın yerimseniben

pinarim bakalim canim yaa soracam olmazsa yesil caya devam bide tirsiyom müshil den fazla olurda tuvaletten cikamazsam diye ha ha ha ondan neyse haftaya benim herif öglenci geceye kadar yok ozaman rahat yaparim yemek derdimde olmuyo ozaman da kimse beni tutamaz valla bosuna beklemisim hani bi ihtimal iste olursa diye ama neyse

haftayada inş aşe ile ikimiz götürürüz işi inş siz biraz dinlenmeye çıkarırızopuyorumnanaktan

inş gülüm valla yav bi çocuk getti nerdeyse 2 haftada benden :D...
artık izin ecik ...

günaydin kizlar nasilsiniz bakalim nevarneyok ortaligi kasip kavurduk etraf durulmus iyi

hayal askitom etikietteki laf cok güzel kiz catlamayin sizde gelin demis ha ha ha:roflol:

bu hafta napiyonuz rekor varmi heee bende haftaya yapacam bidee neyle bagirsaklarimi temizleyecegimi bulsam oda süper olacakta bulurum insallah ben buhafta baya salmistim baska sebeplerden dolayi hani bir ihtimal diye baktim yokmus öyle bisey bende basliyacagim bakalim bende bi 56 olam yeter giiii demi:lepi:

pinarim kuzum balim sen nörüyon canim:1hug:

betüs yavrum sen nasilsin eyi gidiyomu diyet bugun keyifler nasil umarim daha iyisindir bebegimopuyorumnanaktan
kizlar hepinizi öpyüorum

anam teyze olcedik olamadık disene :D hayırlısı bakalım,
kıs cadı nassın hoşgeldin...

günaydınnnn kızlarrrrrr opuyorumnanaktan herkesi öpüyorum Şeniz çilekcim emziriryormuş musil falan olmaz canım yeşil çayda olmaz çocukta uykusuzluk yağpar lütfen dikkat et kaydirigubbakcemile5

herkesete seni öpsünmü hacııı :roflol:...

gülüm en altta yazıyo bizim takımda etiket diye kim yazdı görünmüyo ama süper yazmış sağolsun hehe...

Günaydın şekerler,

Yarın yine milleti tozununuzda boğacaksınız anlaşılan:))

Etiket çok hoş olmuş gerçekten :)

yeskaydirigubbakcemile5...

nan tısım 9 direksiyon dersim var mecbur erken kalkıyorumhihoyyyt

yoksa yatacak daha yavrııııım uykusuz kaliii:D...

pinarim bakalim canim yaa soracam olmazsa yesil caya devam bide tirsiyom müshil den fazla olurda tuvaletten cikamazsam diye ha ha ha ondan neyse haftaya benim herif öglenci geceye kadar yok ozaman rahat yaparim yemek derdimde olmuyo ozaman da kimse beni tutamaz valla bosuna beklemisim hani bi ihtimal iste olursa diye ama neyse

o zaman akşam yemek saatinde yada biraz önce kaynamış suyla 2-3 tane gün kusuru kayısı ye ahani yumuşak sulu giibi oluyorya süper boziii:kedi:...

günaydınnnnnnnnnn ben geldimopuyorumnanaktanbu satte günaydın denir mi bilmiyorum ama:roflol:oyy sabah sabah ne güzel gelenler olmuş hoş geldiniz sefalar getirdiniz Şenizbu sabah başladım ben diyetezemuszemussabah midem bulandı yine biraz simit yedim:delphin:as sonra meyve suyumu içerim yine alkisalkisalkis

almiş napan gı :D...
napam gı iyiyim kaydirigubbakcemile5
bebişimle mutlu mesut yaşıyoruz :emir_bebek: :CüvCüv:

he yaa kzıdırdılar beni bak hemen gızardım :roflol:
bulantılar gectimi almişim

jujum şimdi çok daha iyiyim opuyorumnanaktan ama ara ara bulantılarım oluyo :sinifsinif:
aç kalmazsam hiç bi problem yok :jeyyar:
bugün kontrole gidicem
senin bebeş nasıl kuzum vereliniortak

tellal baraydin kuzum heee:roflol:

kısım hayale bişey söyledin yandın duyurmamasına ihtimal varmı çatlar valla :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

kuzucum iyim çok şükür ,cumarteside tatile gidiyorum o daha bir iyilik veriyor oyyy günlar geçmiyor sanki ....

yarışçım o resimdeki ne tatlı bişey öyle ısırmalık tam...

serserim hg dikkat et kendine çok miden bulanır tansiyonun oynarsa yağsız salata fln ye ben öyle yaptım 3 tane de galeta yiyrodum mideyi bastırıyor ...

Back