Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
süper gelcek tatlım .... bebişini kocaman öpüyorum Şeniz Şenizgünaydın kızlar
eeee yarın sonuclar nası gelecek bakalım yerimseniben
ya ben de tam böyle bişey arıyodum vücudum bağırsaklarım temizlensin istiyorum ama emziriyorum bol su içtiğim sürece etkileyeceğini sanmıyorum ama müshil işi kafamı karıştırdı yarışçı arkadaşımız araştırdımı süte geçiyormuymuş yada yeşil çay içsem tam etki sağlar mı cevap verirseniz sevinirim yarın eşim şehir dışına çıkıyo o yokken ve evdeyken başlayayım diyorum cevap verirseniz çok sevinirim başarılarınız hep devam etsin
bide ben yemedim mi acıkmıyorum yediğim zaman yedikçe yemek istiyorum tam bana göre
12/06 hayal kasıp kavurdu, çatlamayın siz de gelin, cuma, gel vatandaş 7.takıma gel, siz de verin :)), takim, takım, tarihi rekor, yarismasi, yarışması, zayıflama
nan bizim takımın etikette böle yazıyor dün betüş deyince fark ettim çok güldük he,kim yazıyo gı bu etiketeleri ay teşekkür ederim yazana ...
oy şirinim hoşgeldin rekor ne dimek kuzum ama haftaya bana güvenmeyin regl olcam karnım şişti ice :)))),
sonraki hafta ben sırtlarım gene :))))...