Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ya ben de tam böyle bişey arıyodum vücudum bağırsaklarım temizlensin istiyorum ama emziriyorum bol su içtiğim sürece etkileyeceğini sanmıyorum ama müshil işi kafamı karıştırdı yarışçı arkadaşımız araştırdımı süte geçiyormuymuş yada yeşil çay içsem tam etki sağlar mı cevap verirseniz sevinirim yarın eşim şehir dışına çıkıyo o yokken ve evdeyken başlayayım diyorum cevap verirseniz çok sevinirim başarılarınız hep devam etsin :nazar:
bide ben yemedim mi acıkmıyorum yediğim zaman yedikçe yemek istiyorum tam bana göre

Arkadaşlar saatlerdir 2 haftalık paylaşımda ki mesajlarınızı tarayıp 5. takımdan sorulan sorular ve verilen cevapları temizleyip aldım, aynı şekilde 5. takımdada sizin yazdığınız mesajları temizledim.. Şu saatten itibaren 5. takım tarafından bir daha rahatsız edileceğinizi sanmıyorum kendi aralarında paylaşım yapmanın faydalı olacağını görmüşlerdir fazla samimiyetten maraz doğuyor... Mesajları temizlememde ki amaç her iki takımdada karşılıklı yazışmalar olmuş kozlar paylaşılmış içinizde kalanlar dökülmüş, konu tek taraflı olsaydı 5. takımın hatasını telafi yoluna gitmesini isteyecektim yanlış varsa düzeltilir mutlaka ama konuyu siz diğer takıma taşıdığınızdan karşılıklı atışmalara dönüştüğünden meselenin bittiğine inandığım için aldım mesajları, şu andan itibaren bu konu hakkında tek taraflı dahi olsa yorum yapmayınız yönetimle karşı karşıya kalmasın diyet konusu...

Özelilke görüp aradığım bir kaç kelime oldu salak-manyak kelimesi kullanılmış denilmiş fakat bu iki kelimeye kesinlikle rastlamadım bildirmek istedim arkadaşlar, yorumların bazıları hoş olmamış evet ama keşke endişe dolu mesajlarıda alıntı yaparak öne sürmüşsünüz bunları ayrsaydınız çok daha iyi olurdu herkes suçlu duruma düşmüş.., takımda dile getirdiğiniz yetmezmiş gibi rep ve özel mesaj sistemi ilede iş çığrından çıkma noktasına gelmiş, lütfen bu tür paylaşımlara dikkat edelim, sıkıntı sorun olduğunda bölüm sorumlularına ulaştığınızda sadece yönetim adına size yardımcı olacaklardır buna dikkatinizi çekmek istedim.. 5. takımda ki bazı arkadaşları özel mesaj sistemi ile uyardım sizede tek tek ulaşamayacağım ciddi yoruldum şu saat itibari ile ama hala aklınızda kalan bir konu olursa lütfen bana profilden veya özelden ulaşıp konu hakkında sorunu dile getirin seve seve yardımcı olurum bilirsiniz...

Konuyu uzatmak anlamında değil fakat herkes istediğini söylemiş ama dediğim gibi yanlış anlaşılmalara sebep vermeyecek mesajlar bile alıntı yapılıp cevap yazılmış aynen benim kullandığım çay konusu gibi, sizin yaptığınız diyet sağlıklıda olsa sağlıksızda olsa sizi bağlar, ama konu dışı kalan benim kullandığım çayda tek beni bağlar, işinize karışmayan beni bile konuya almışsınız üzüntümü belirtmek istedim..

Dediğim gibi şu saat itibari ile diğer takımdan ziyaretinize gelen olmayacaktır, rahatsızlığınız olursa lütfen karşılıklı atışma sataşma yerine bildirin gereken yapılsın.. İyi paylaşımlar dilerima.s.

herkese günaydın hatunlar susun deyim anlayın güzeller,
çilek ttalım hg güzelim bunda yemek yeme isteğin olmuyo bağırsaklar boş olunca tok hissedersin diolardı sanırım doğru güzelim yemek kokusu gelince zor oluyo ecik :roflol:
müsil şart değil bağırsak temizliği önemli,
yeşil çay bozuyosa bağırsakları yeşil çay,müsil,lavman,sinameki hepsi olur güzelim sen bi eczacıya sorda ona göre yap...

günaydın çıtırlar .....
çilek hoşgeldni cnm ama emzirdiğin sürece zor olabilir senin bu dieti yapman bebişi beslemen gerekli senin bence biraz ertelemende fayda cnm ....

naılsınız bugün kuzularım .... bebişleriniz nasıl ????

ayşecan sen nasıslın güler yüzlü neşe dolu gel bu sabah ....

Herkese günaydınnnnnn

ya ben de tam böyle bişey arıyodum vücudum bağırsaklarım temizlensin istiyorum ama emziriyorum bol su içtiğim sürece etkileyeceğini sanmıyorum ama müshil işi kafamı karıştırdı yarışçı arkadaşımız araştırdımı süte geçiyormuymuş yada yeşil çay içsem tam etki sağlar mı cevap verirseniz sevinirim yarın eşim şehir dışına çıkıyo o yokken ve evdeyken başlayayım diyorum cevap verirseniz çok sevinirim başarılarınız hep devam etsin :nazar:
bide ben yemedim mi acıkmıyorum yediğim zaman yedikçe yemek istiyorum tam bana göre

çelikçim canım araştırdım müshil yada diğer içilerek yapılanlar süte geçiyor mazallah çocuğuda ishal yapmayalım demi.lavman dışardan müdahaleyle olduğu için bir zararı yok fakat emzirmenin kaçıncı ayındasın ne kadar sıklıkla emiyor bunlarda önemli benimkisi sadece yemek üstü tatlı yerine emiyor yoksa bebişlerimizi aç bırakmayalım.bak ben bu diyete ona rağmen cesaret edemedim başka şeyler bakıyorum .

12/06 hayal kasıp kavurdu, çatlamayın siz de gelin, cuma, gel vatandaş 7.takıma gel, siz de verin :)), takim, takım, tarihi rekor, yarismasi, yarışması, zayıflama

nan bizim takımın etikette böle yazıyor dün betüş deyince fark ettim çok güldük he :D,kim yazıyo gı bu etiketeleri ay teşekkür ederim yazana ...

12/06 hayal kasıp kavurdu, çatlamayın siz de gelin, cuma, gel vatandaş 7.takıma gel, siz de verin :)), takim, takım, tarihi rekor, yarismasi, yarışması, zayıflama

nan bizim takımın etikette böle yazıyor dün betüş deyince fark ettim çok güldük he :D,kim yazıyo gı bu etiketeleri ay teşekkür ederim yazana ...

hahaha hayal bu ne ya gerçekten ben koptum gülmekten yarıldım.... delikafadulden

7.takımın güzel bayanları günaydın keyifler nasıl bakalım :1hug: a.s.

günaydin kizlar nasilsiniz bakalim nevarneyok ortaligi kasip kavurduk etraf durulmus iyi

hayal askitom etikietteki laf cok güzel kiz catlamayin sizde gelin demis ha ha ha:roflol:

bu hafta napiyonuz rekor varmi heee bende haftaya yapacam bidee neyle bagirsaklarimi temizleyecegimi bulsam oda süper olacakta bulurum insallah ben buhafta baya salmistim baska sebeplerden dolayi hani bir ihtimal diye baktim yokmus öyle bisey bende basliyacagim bakalim bende bi 56 olam yeter giiii demi:lepi:

pinarim kuzum balim sen nörüyon canim:1hug:

betüs yavrum sen nasilsin eyi gidiyomu diyet bugun keyifler nasil umarim daha iyisindir bebegimopuyorumnanaktan
kizlar hepinizi öpyüorum

Back