Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

hadi kuzucuklarım bu sefer siz canlandırın beni mafoldumbenmoal verin gaz verin ne bilim bi şey yapın :umursamaz:dün akşam dr a gittim kilo vermek bi yana alıyorum sürekli dedim bi kaç tane daha tahlil istedi kolestrol paneli falan diye ama bu sabah yaptıramadım yarın inşallahbenneyaptımkisonra dedi ki bazıları hakkaten su içse yarar dedimafoldumbenkiminin metabolizması hızlı çalışır yakar kiminki yavaştır yediklerini yakmaz sonra kilo alır dedi sonuçlarda bi şey çıkmazsa beslenme uzmanına yollıyım dedibenneyaptımki

günaydınnnnnn arkadaşlar Şeniz merak edenlere yazıyorum diyet gayet iyi gidiyor yoğun olduuğumdan giremedim devam ediyoruz cumaya kadar devam soran arkadaşlar olmuş arkadaşlar hergün musil içilirmi buna can dayanmaz:roflol: ben bi başında birde 3-4 gün sonra içiyorum sanırım iyi okumadınız yapılışını cumadan sonra hergün öğünlere birşeyler katarak normale döncez inşallah :kedi:
aşem can kuşum Şeniz senle dünde konuştukya kolay bişey değil canım hormon ilacı aldın bunun etkisi bazen 1 ay bazen 3 ay bazen 1 sene sürebilir ama sen direnci diyeti ve sporu elden bırakmadın en azından bu güzel bişeyki vucudun deforme olmucak sadece biraz sabır yakında buda geçecek ben sana inanıyorum opuyorumnanaktan hepimiz bazen sorunlar geçiriyoruz hemen moral bozmak yok :umursamaz: sen bizim kaptanımızsın sağlık orucu gemisini sen başlattın bize alkisalkisalkis sende kırmızı sarıya devam et canım yerimseniben düzenli yap ama ondada sürekli sıvı ve metobolizma çalıştırıcı bi diyet yarın başla sen bizi gaza getirdin şimdi sıra sende ben sayende bu hale geldim Şeniz senin gazınla yardımınla ama şimdi sıra sende ruh ekizim ekiz eşim benim opuyorumnanaktan

hadi kuzucuklarım bu sefer siz canlandırın beni mafoldumbenmoal verin gaz verin ne bilim bi şey yapın :umursamaz:dün akşam dr a gittim kilo vermek bi yana alıyorum sürekli dedim bi kaç tane daha tahlil istedi kolestrol paneli falan diye ama bu sabah yaptıramadım yarın inşallahbenneyaptımkisonra dedi ki bazıları hakkaten su içse yarar dedimafoldumbenkiminin metabolizması hızlı çalışır yakar kiminki yavaştır yediklerini yakmaz sonra kilo alır dedi sonuçlarda bi şey çıkmazsa beslenme uzmanına yollıyım dedibenneyaptımki

aşemmm bencede bi beslenme uzmanına git bence en dogru yolu o gösterir (mesela taylan kümeli dermişim)
ya troid hastaları bile kilo veriyorr sende verirsin
ama bizim yaptıgımız hata
diyet yapıyoruz diyoruz ama
gün içinde kaç kere kaçamak yapıyoruz
bi şey yemiyoruz desekte
mesala ben bişey yemesemde çayı ve kahveyi şekerli içiyorum
tatlıya dayanamıyorum helese malum günlerde

merhaba 7. takımın çılgın 3 lüsü

sevgili hayal, open sea, abetüş

kızlar siz nasıl dayanıyorsunuz bu oruca, gerçekten her öğün 1'er bardak meyve suyuyla mı ayakta duruyorsunuz birde üzerine hergün müshil mi içiyorsunuz ???:1shok:

Allah kolaylık versin, sonuçlar güzel de ama hiç sağlıklı görünmüyor, ne olur dikkat edin kendinize kızlar, bu kadar acele neden :uhm:

sağlıkla kalın

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: yok kıs hergün müsil içilirmi öldürcenmi sen bizi ne yiyoruzki hergün müsil içelim,
yediğimiz içtiğimiz akşama kadar 300 kalori meyve suyu oda derle topla üst üste koy ne yaparsan yap 3 bardak oluyo :roflol::roflol:,
iyiyiz şükürler olsun devam hala,

ayrışcım cevaplamışsın arkadaşın sorusunu sağol gülüm,
evet biz %100 meyve sularından alıyoruz içimde vişne ağacı çıkacak yakınca :roflol::roflol:...

günaydınnnnnn arkadaşlar Şeniz merak edenlere yazıyorum diyet gayet iyi gidiyor yoğun olduuğumdan giremedim devam ediyoruz cumaya kadar devam soran arkadaşlar olmuş arkadaşlar hergün musil içilirmi buna can dayanmaz:roflol: ben bi başında birde 3-4 gün sonra içiyorum sanırım iyi okumadınız yapılışını cumadan sonra hergün öğünlere birşeyler katarak normale döncez inşallah :kedi:
aşem can kuşum Şeniz senle dünde konuştukya kolay bişey değil canım hormon ilacı aldın bunun etkisi bazen 1 ay bazen 3 ay bazen 1 sene sürebilir ama sen direnci diyeti ve sporu elden bırakmadın en azından bu güzel bişeyki vucudun deforme olmucak sadece biraz sabır yakında buda geçecek ben sana inanıyorum opuyorumnanaktan hepimiz bazen sorunlar geçiriyoruz hemen moral bozmak yok :umursamaz: sen bizim kaptanımızsın sağlık orucu gemisini sen başlattın bize alkisalkisalkis sende kırmızı sarıya devam et canım yerimseniben düzenli yap ama ondada sürekli sıvı ve metobolizma çalıştırıcı bi diyet yarın başla sen bizi gaza getirdin şimdi sıra sende ben sayende bu hale geldim Şeniz senin gazınla yardımınla ama şimdi sıra sende ruh ekizim ekiz eşim benim opuyorumnanaktan

:lepi:alkisalkisalkisalkisalkisalkisopuyorumnanaktan

he aynen üle :D biz bu cumadan itibaren pınar diyetine geçeceğiz gene meyve suyu ama belki miktar daha az yanında sebze salata yoğurt vs destekle yiyecez,
aşem gülüm güzel kuşum,seksü kaptanım hemen havlu atmak yok malum seni bizi benzettin e bizde seni benzetiriz bilyon zaten ama ben hatırlatayım dedim,
hele hayırlısıyla şu son kontrolleride yaptır herşey geçecek mutlaka vardır bi çaresi bununda hele neymiş sorun bi ortaya çıksın...

kıslar temizlik yapıyorum ya
yazlıkları çıkardım anca :oklava:
benim bekarken giydiğim kıyafetlerde çıktı dogal olarak 36/38 beden olanlar
eşimde dalga geçiyo sen bi zamanlar fi tarihinde bunların içine sıgıyordun dimi diyekötükedihüso
en kötüsü hiç birinin içine sıgamıyorum kışın kaldırırken yazın bunlara girecem diyorum
her sene aynısı oluyor ya sinirlerim bozuldu
bide agustosta ank gidecem zayıflamadan gitmek istemiyorum

şirin moral bozma dursun onlar bi kenarda,
bak ne dicem nan ben 38 beden halim ne zamandı onu bilem hatırlamıyorum :roflol:
bende sabah 46-48 beden eteklerden pantıllardan denedim denedim büyük geliyo hepsi,en sonunda keten bi pantıl vardı 46 onu giydim sıyrılı belimden aşağı iniyo içime çıtçıtlı zıbın giydim belinede iğne vurdum şükürler olsun ya,
bakalım inş kalnlarda giderse süper olcak yav,
ben genelde aynı şeyleri giyer oldum alt tarafa 3 kotum ahada beli iğneli 1 ketenim var başkada yok almayacamda küçük alcam :D...

şirin moral bozma dursun onlar bi kenarda,
bak ne dicem nan ben 38 beden halim ne zamandı onu bilem hatırlamıyorum :roflol:
bende sabah 46-48 beden eteklerden pantıllardan denedim denedim büyük geliyo hepsi,en sonunda keten bi pantıl vardı 46 onu giydim sıyrılı belimden aşağı iniyo içime çıtçıtlı zıbın giydim belinede iğne vurdum şükürler olsun ya,
bakalım inş kalnlarda giderse süper olcak yav,
ben genelde aynı şeyleri giyer oldum alt tarafa 3 kotum ahada beli iğneli 1 ketenim var başkada yok almayacamda küçük alcam :D...

ne güzel hayalim seninki seni görünce şok geçirecek :lepi:
düğününde belki 38 beden olursun hepimiz görürüzzzkaydirigubbakcemile5

Back