• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

jujum sağol canım hareketler renk getirmiş benim için de iyi oldu ben varım yapıcam bu hareketlerikaydirigubbakcemile5koca totomu yayıyorum kaç gündür:mymeka:july şekerin üstüne o kadar gitme nan haftada 10 günde bir sütlü tatlının zararı olmasyerimsenibenşekercim 1 küçük pudingten bi şey çıkmaz ama julynin dediği gibi hareket etki erisinyerimsenibensen bana geçir bi tane ben çitota yedim:mymeka::mymeka::mymeka:ay çok edepsiz gördüm kendimi:oklava:

jujum sağol canım hareketler renk getirmiş benim için de iyi oldu ben varım yapıcam bu hareketlerikaydirigubbakcemile5koca totomu yayıyorum kaç gündür:mymeka:july şekerin üstüne o kadar gitme nan haftada 10 günde bir sütlü tatlının zararı olmasyerimsenibenşekercim 1 küçük pudingten bi şey çıkmaz ama julynin dediği gibi hareket etki erisinyerimsenibensen bana geçir bi tane ben çitota yedim:mymeka::mymeka::mymeka:ay çok edepsiz gördüm kendimi:oklava:

saol sirserim a.s. artık hızlanalım kazık caktık 7, takıma bizden ikimizden baska kalmadı 1 sene oldu :roflol: eski listelere baktımda kimler gelmiş kimler gecmiş
ama biz mesun olup gidicez kaydirigubbakcemile5

haklısın 10 günde bir tatlıdan bişi cıkmaz herkesi kendi vucudum gibi sanıyom benneyaptımki benim kütleler ölüm orucunada girsem hiç gitmicek galiba
yüzüm çöktü göbek gitti toto hala aynııı :mymeka: bu hareketleri düzene sokucam spordan baska carem yok

off ben hala oturamıyom senağlama

:dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:
hızlı koşan at yorulurmus deyimini biliyon mu sen kaydirigubbakcemile2
nan juju :mymeka: bi kerem ben yarım kiloyu 2 haftada verdim neresi hızlı
o deyim bi kerem öle değil yasakkelime hızlı giden atın poku seyrek olurmuş :dilcikar:
ben bu hareketlere varım kaydirigubbakcemile2 zaten 1 haftadır bunlare benzer hareketler yapıyorum hihoyyyt

küçük küplerdeki pudingten yesem,bitterli olanından.yada yarım küp yesem:utangac: noluuurrrr

şekercim bnm canım tatlı bişeylar çektiğinde 1- 2 kare bitter çikolata yiyorum :1rolleyes:sen de öle yap çikolatalardan en masumu bu a.s

bugün beni saymayın. hareketleri yapamam.regl oldum.kıvrılmış şekilde oturuyorum zaten, üşütmüşmüyüm ne sancı var biraz.ama yarından itibaren VARIMMMM.
ya jully kortum kız senden:1shok:.elinde oklavayla beklerken nasıl yokum diyeyim

reglii günü 3-4 gün zorlamaya gerek yok şikerim
haftada en az 5 gün yapalım

ettii dörtttttttt
bi kaç kişi daha bulayımdaa sart koyalım kaydirigubbakcemile3

şirin ge bi öpimŞenizsonra sen ben şeker yarışa girelimkaydirigubbakcemile2bu bizi belki biraz daha canlandırır delikafaduldenpisikletim gelsin hele bi sonra korkun benden:dilcikar:

:lepi: :lepi: :lepi: :lepi:

bugünki yidiklerimi yazimm

zabah:ac karna kuru kayısı 1 dene
1 dilim ekmek peynir sekersiz çay

öğle:yarım kase corba ve salata (yemekler iyicee kötülesti :kızgın:)

şimdi nescafe içicem :içelim:

akşam ya nasip aklıma bişi de gelmiyo en iisimi kaynanama gidiyim ben cokacimcoook

herkese iyi hafta sonları a.s.
diyetinizi bozmayın he homini gırtlak götürmeyin:mymeka:

seni bu hafta gececem haberin olaa
kılıcımı kusağımı hazırladım kaydirigubbakcemile3

sanada ii tatiller herkese ii tatiller a.s.
diğer arkadaslar egzersizler hakkındaki düşüncelerini bekliyorum

esen kalın kaydirigubbakcemile4

JJuLiEttçim çok güzel bir paylaşım da bulunmuşsun...
ben bunların bazılarını ve daha da fazlasını hemen hemen hergün yapıyorum
zaten, ve ilk zamanlar o kadar çok ağrı çektim ki sırf bu yüzden
zaman zaman bazen hala oluyo ama artık alıştım,
ama ben kendimi çok zinde hissediyorum
ve normalde çok üşüyen ben , bu hareketleri yaptığımdan beri hiç
üşümüyorum nedense...kesinlikle tavsiye ediyorum herkese....

Selam arkadaslarım, keyfiniz yerinizdedir umarım. Sersericim bisiklet umarım benimki gibi olmaz. Askılık olarak kullanılıyorda, her neyse artık yarım saatte olsa kullanmaya karar verdim. Bu kaararlar hep veriliyor da... Julietcim gerçekten spor hareketleri iyi olmus, sanki spor aletine gerek yok der gibi olmuş.
Benim diyet denen bir şey kalmadı bugun , diyetisyene gitmeden toparlanamıyor gibiyim. 7 subata randevu alabildim. o zamana kadar aldgıgım kiloları versme iyi olacak.
Hepinizi opuyrum , gorusmek uzere...

herkse günaydın
berbat bi hafta sonuydu
ne yedim ne zaman yedim bilmiyorum
sadece düzgün sıcak bir yemek yemedim

almişim bu hafta seni gececem kızz emin ol
ben heriflen ne zaman kavga etsem kg veririm kaç günse o kadar kilo gider kaydirigubbakcemile3
bugün 2. gün

günaydın tontişlerimŞenizjujum senin verdiğin hareketleri ve kendi bildiklerimi yaptım hafta sonu hihoyyythaftaiçi iyi de haftasonu satler düzenler öğünler değişiyor yabenneyaptımkiama diyet anlamında iyidim ben ohh yandankaydirigubbakcemile2 grip grip spor yapabildiysem süperim ben :lepi:

herkse günaydın
berbat bi hafta sonuydu
ne yedim ne zaman yedim bilmiyorum
sadece düzgün sıcak bir yemek yemedim

almişim bu hafta seni gececem kızz emin ol
ben heriflen ne zaman kavga etsem kg veririm kaç günse o kadar kilo gider kaydirigubbakcemile3
bugün 2. gün

hadi bakalım juju hanım geç de görelim :jeyyar:
kız bende mi kavga etsem napsam :mymeka:
benim de o zaman iştahım kesiyo vallahi kaydirigubbakcemile3

Back