Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
neye gebermeye niyetlendin :mymeka::mymeka::mymeka:...
inşallah zuzum Şenizyarın listeler alt üst olacak....![]()
betüüüüüüüüüüüüüş gene destanmı yazıyon hasbaaaaaaaa...
[KATILAN BAŞLANGIÇ KİLOSU / 1. GÜN (cumartesi) / 2.GÜN(pazar ) / 3. GÜN (pazartesi) / 4.GÜN / 5.GÜN[/COLOR]
abetüş = (baş) 60,0 / (1.g) 59, 2 / (2.g) 58,6 / (3.g)unuttu / (4.g) 57,5 / (5.g) 56,9 / (6.g) 56,8
hayalgözlü = (baş) 86,0 / (1.g) 84.6 /(2.g) 83.0 / (3.g)82 / (4.g)81 / (5.)80 / (.g) 80
open_sea = (baş) 74,7 / (1.g ) 73,5 / (2.g) unuttu /(3.g) 72.6(5.g) 71.1
sevgili çııtırlar ben dün değil önceki gün tansiyonum flan oynadı düşmüş sonra babam ne olduğunu öğrenince fena bir fırça kaydı şte çorba falan yedirdiler ... ama ben küçük eksiklikler olsada devam ediyorum ... 70 ile takımdan ayrılmıştım sanırım yine o rakamı görecem ...
meyve suyu ve domates suyu içiyorum bol su içiyorum 3 ltre arada fazladan yediğim sadece kepekli galeta oda 4 yada 5 tane gün içinde o iyi geliyor yetiyor ....
Günaydın 7. takımın çıtırları :)
kuzu içtim ya bir başım döndü gözümün önü karardı anlatamammm off
geldim hasbammmm ya kızlar dün demeyi unuttum benim bi pantolonum vardı aslında şu an tüm pantolonlarım için geçerli naniknanik pazar müsmereye giderke giyeceğim pantolon etek için kemer taktım dünde siyah kumaşı giyem dedim :1shok: ben genelde bi beden küçük alırım dar olmasını seviyom üstüme yapışıyor benim pantolanlar oda ne bacaklarım ve karın kısmım şalvar gibi bel düşüyor :lepi: ilk defa böle bol giydim şimdi kotum giydim zorla ittir kaktır giyip düğmelerini zorla kapadığım kotum çok rahat ve gevşemeye başaldı :lepi: çok mutluyum yahuuuu dün arkadaş didiki betüş pantolonun düşüyo ikide birde belimi toplamaktan bıktım opuyorumnanaktan
evet dimplem gebelikte meyve çok önemliymiş sositosositogünaydınn nan hatunlarr kaydirigubbakcemile3 a.s.
nan julii ne azı :1shok: günde 5 öğün yeniyor dikkatini çekerimmm şutarafagitti
demek gebelikte meyve çokk önemli almişim :CüvCüv: :1rolleyes:
6,97 % hayal gözlü
varmı yarına bunu geçerim diyen babayiğit sositosositosositosositoalkisalkisalkisalkisalkisalkis...
evet dimplem gebelikte meyve çok önemliymiş sositososito
nan hayal takım senin sayende hiç görmediği 1.liği görecek kanumca :lepi:
aynen hayalimm 65 görmeden bi yere gitmiyorum .... ve bir müddet koruma yapcam diet gibi çünkü bir süre geçmeden hmn 3 4 kilo geri gelio ...benim geçen seneki herşeyim büyük geliyor...
seytin nerde diyecektim ben de :) şirinim angeli sormuş evet o da yok...şirin ne yapalım sarı kırmızıyı mı diyosun ne zaman başlıyacaksan söle ben de ona göre hazırlık yapayım kuşum beraber yapalımkaydirigubbakcemile2birlikte yapmak güzel motive ediyo insanızemuszemus
sirserim angele oruç yaramadımı acaba rahatsızlandımı ki
gelirdi mutlaka :uhm:
bak merak ettim şimdi
ben yarın 2li test yaptırcam dua edin benim için
bebiş insallah sağlıklıdır
7.TAKIM 107.ETAP
serseri ( 67,0/
Abetüş ( 59,4/
yarışçı ( 76,0 /
angelsky( 62,1 /
şirin06 (63,5 / 63.5 /0.0 / 0.00 %)
Zeytingözlü ( 77,5/