Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

geldim hasbammmm ya kızlar dün demeyi unuttum benim bi pantolonum vardı aslında şu an tüm pantolonlarım için geçerli naniknanik pazar müsmereye giderke giyeceğim pantolon etek için kemer taktım dünde siyah kumaşı giyem dedim :1shok: ben genelde bi beden küçük alırım dar olmasını seviyom üstüme yapışıyor benim pantolanlar oda ne bacaklarım ve karın kısmım şalvar gibi bel düşüyor :lepi: ilk defa böle bol giydim şimdi kotum giydim zorla ittir kaktır giyip düğmelerini zorla kapadığım kotum çok rahat ve gevşemeye başaldı :lepi: çok mutluyum yahuuuu dün arkadaş didiki betüş pantolonun düşüyo ikide birde belimi toplamaktan bıktım opuyorumnanaktan

[KATILAN BAŞLANGIÇ KİLOSU / 1. GÜN (cumartesi) / 2.GÜN(pazar ) / 3. GÜN (pazartesi) / 4.GÜN / 5.GÜN[/COLOR]
abetüş = (baş) 60,0 / (1.g) 59, 2 / (2.g) 58,6 / (3.g)unuttu / (4.g) 57,5 / (5.g) 56,9 / (6.g) 56,8
hayalgözlü = (baş) 86,0 / (1.g) 84.6 /(2.g) 83.0 / (3.g)82 / (4.g)81 / (5.)80 / (.g) 80
open_sea = (baş) 74,7 / (1.g ) 73,5 / (2.g) unuttu /(3.g) 72.6(5.g) 71.1
sevgili çııtırlar ben dün değil önceki gün tansiyonum flan oynadı düşmüş sonra babam ne olduğunu öğrenince fena bir fırça kaydı şte çorba falan yedirdiler ... ama ben küçük eksiklikler olsada devam ediyorum ... 70 ile takımdan ayrılmıştım sanırım yine o rakamı görecem ...
meyve suyu ve domates suyu içiyorum bol su içiyorum 3 ltre arada fazladan yediğim sadece kepekli galeta oda 4 yada 5 tane gün içinde o iyi geliyor yetiyor ....

[KATILAN BAŞLANGIÇ KİLOSU / 1. GÜN (cumartesi) / 2.GÜN(pazar ) / 3. GÜN (pazartesi) / 4.GÜN / 5.GÜN[/COLOR]
abetüş = (baş) 60,0 / (1.g) 59, 2 / (2.g) 58,6 / (3.g)unuttu / (4.g) 57,5 / (5.g) 56,9 / (6.g) 56,8
hayalgözlü = (baş) 86,0 / (1.g) 84.6 /(2.g) 83.0 / (3.g)82 / (4.g)81 / (5.)80 / (.g) 80
open_sea = (baş) 74,7 / (1.g ) 73,5 / (2.g) unuttu /(3.g) 72.6(5.g) 71.1
sevgili çııtırlar ben dün değil önceki gün tansiyonum flan oynadı düşmüş sonra babam ne olduğunu öğrenince fena bir fırça kaydı şte çorba falan yedirdiler ... ama ben küçük eksiklikler olsada devam ediyorum ... 70 ile takımdan ayrılmıştım sanırım yine o rakamı görecem ...
meyve suyu ve domates suyu içiyorum bol su içiyorum 3 ltre arada fazladan yediğim sadece kepekli galeta oda 4 yada 5 tane gün içinde o iyi geliyor yetiyor ....

aşkom önemli olan ii olman kendinizi sınayarak yapın ne yapıyorsanız...
he bide bu kez 65 görmeden gitmek yok pınar hanım ona göre ŞenizŞeniz...

Günaydın 7. takımın çıtırları :)

hoş geldin şabo nassına.s....

kuzu içtim ya bir başım döndü gözümün önü karardı anlatamammm off

anlatamam görmen lazım deyon ama anlatma gerek yok ben biliom gülom :roflol::roflol::roflol:...

geldim hasbammmm ya kızlar dün demeyi unuttum benim bi pantolonum vardı aslında şu an tüm pantolonlarım için geçerli naniknanik pazar müsmereye giderke giyeceğim pantolon etek için kemer taktım dünde siyah kumaşı giyem dedim :1shok: ben genelde bi beden küçük alırım dar olmasını seviyom üstüme yapışıyor benim pantolanlar oda ne bacaklarım ve karın kısmım şalvar gibi bel düşüyor :lepi: ilk defa böle bol giydim şimdi kotum giydim zorla ittir kaktır giyip düğmelerini zorla kapadığım kotum çok rahat ve gevşemeye başaldı :lepi: çok mutluyum yahuuuu dün arkadaş didiki betüş pantolonun düşüyo ikide birde belimi toplamaktan bıktım opuyorumnanaktan

he benimde bi kot vardı göbek fırtlıyodu giyince sabah giydim bide dar bayd geydim nan üstüne sositosositosositosositosositososito,
azıcık bişi kaldı göbüş yanlardada düşük bel katı oluyorya azcık ondan kaldı gitti gidiyo şükür ama gıdım kalmadı dencek kadar az şükür,
akşam hala kızına didim sanki gıdı geti diye oda sankimi lan bi cimcik kalmış diosositososito,
pantıllarım büyük geliyo ay gelsin giyecek bişiyim kalmasın razıyım ben valla hiç problem değel valla,
sende o pantılları verde terzi daraltsın sana göre ama du bi sabitle öle tabe,
diğer konu evdeki beni yıldrıma çabalrı son sürat devam etmekte aney dün seviyom diye kırmıız mercimek yapmış semiz yapmış yoğurdada sarımsak koymuş yemedim dolapta makrna var dio:roflol::roflol::roflol:,
babamba baktı gözlerin ne güzel olmuş çökmüş didi:roflol:...

günaydınn nan hatunlarr kaydirigubbakcemile3 a.s.

nan julii ne azı :1shok: günde 5 öğün yeniyor dikkatini çekerimmm şutarafagitti
demek gebelikte meyve çokk önemli almişim :CüvCüv: :1rolleyes:
evet dimplem gebelikte meyve çok önemliymiş sositososito
6,97 % hayal gözlü
varmı yarına bunu geçerim diyen babayiğit sositosositosositosositoalkisalkisalkisalkisalkisalkis...

nan hayal takım senin sayende hiç görmediği 1.liği görecek kanumca :lepi:

evet dimplem gebelikte meyve çok önemliymiş sositososito

nan hayal takım senin sayende hiç görmediği 1.liği görecek kanumca :lepi:

he inş bakalım...

aynen hayalimm 65 görmeden bi yere gitmiyorum .... ve bir müddet koruma yapcam diet gibi çünkü bir süre geçmeden hmn 3 4 kilo geri gelio ...benim geçen seneki herşeyim büyük geliyor...

he geliodur yakında giyecek pantıl bulamayacağız bakalım neydecez:roflol::roflol:...

günaydınlar herkese
bu saatte kalkmadım tabiki
aşem bendiyom sarı kırmızı diyeti yapsak her saat başı bişey yeniliyorya o çok güzel

jujum herşeyin azı yarar çogu zarar unutmaopuyorumnanaktan

bu arada angel bu aralar hiç yazmıyor ne olduki acaba:kedi:

seytin nerde diyecektim ben de :) şirinim angeli sormuş evet o da yok:delphin:...şirin ne yapalım sarı kırmızıyı mı diyosun ne zaman başlıyacaksan söle ben de ona göre hazırlık yapayım kuşum beraber yapalımkaydirigubbakcemile2birlikte yapmak güzel motive ediyo insanızemuszemus

seytin nerde diyecektim ben de :) şirinim angeli sormuş evet o da yok:delphin:...şirin ne yapalım sarı kırmızıyı mı diyosun ne zaman başlıyacaksan söle ben de ona göre hazırlık yapayım kuşum beraber yapalımkaydirigubbakcemile2birlikte yapmak güzel motive ediyo insanızemuszemus

aşem sarı kırmızı yı yapalım ben pazartesi başlayacam sende ozaman başla evet birbirimize destek oluruz opuyorumnanaktan

sirserim angele oruç yaramadımı acaba rahatsızlandımı ki
gelirdi mutlaka :uhm:
bak merak ettim şimdi

ben yarın 2li test yaptırcam dua edin benim için
bebiş insallah sağlıklıdır

canım dualarımız seninle inş bişey çıkmayacak yegenimiz saglıklı olarak dogacak inşopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

7.TAKIM 107.ETAP
serseri ( 67,0/
Abetüş ( 59,4/
yarışçı ( 76,0 /
angelsky( 62,1 /
şirin06 (63,5 / 63.5 /0.0 / 0.00 %)
Zeytingözlü ( 77,5/
sessizgemi90 ( 58,6/
hayalgözlü ( 86 .0
open_sea ( 74,1/

7.TAKIM TOPLAM KİLO

yarın ben yokum kıslar 1 sevincini yaşamayacıgım sizinle
şimdiden birinciliğimizi kutlarım hayal betüş ve open sayesindeopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan:hooray::hooray:

Back