Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sen bu göbüşle zor sığrsın anacımmmm :roflol::roflol::roflol: gülay bende yanlız almaya gttim nedense o an içime bişey düştü çok üzüldüm ama sonra çok yakıştı canım eminim sanada çok yakışacakkaydirigubbakcemile5
HAYAL VE PETÜŞ TAM GAZ DEVAM EDıYORLAR ANLAŞILAN :1ninca:
bu arada geçen kocişime dedim biz takım olarak saglık orucu tutacaz diye
oda normal oruç tutunda sevaba girin dedi:roflol::roflol:
günaydınnn
hayalim betüş open süper gidiyosunuz
bende deneyecektim ama tansiyonum düşük diye tırstım:kedi:
bide ehliyet kursuna gidiyorum anlamam diye çekiniyorum
bide yaz temizliğine basşlayacam bugün kuvvetten düşerim diye
bende şu sarı kırmızı diyeti yapayım bariklava:
şeker yok yazıoduda içinde ona kandım canımcım yaw nese yarın senin dediiğin gibi alırım:)opuyorumnanaktan
[KATILAN BAŞLANGIÇ KıLOSU / 1. GÜN (cumartesi) / 2.GÜN(pazar ) / 3. GÜN (pazartesi) / 4.GÜN / 5.GÜN[/COLOR]
abetüş = (baş) 60,0 / (1.g) 59, 2 / (2.g) 58,6 / (3.g)unuttu / (4.g) 57,5 / (5.g) 56,9
hayalgözlü = (baş) 86,0 / (1.g) 84.6 /(2.g) 83.0 / (3.g)82 / (4.g)81 / (5.)80
open_sea = (baş) 74,7 / (1.g ) 73,5 / (2.g) unuttu /(3.g) 72.6
angelsky = (baş) 63,3 / (1.g) 62,2 / (2.g) 61
,9
angel ve opean bıraktıysanız sizide sileyim
hayalim ben akşam yarım halley yidim ama istediğimden değil aynı zamanda reglim nasıl olduysa açlıktanmı ne canım tatlı yada çikolata istemiyor ama ben sırf dirençsiz kalmıyayım diye yarım halley yedim kan şekerim düşerde yarıda bırakmıyayım diye akşam yine domateslerimi ronadan geçirip içtim sabahta %100 elma ve şeftali 56 yı gördüm:sm_cool: :teytey: iyi gidiyor sabah karşımda kıymali peynirli börek almışlar :mymeka: tüm ısrarlara rağmen tatmadım bile :dilcikar: bana inat yapıyorlar ama son gülen iyi gülcek sigarayıda eskisi kadar içemiyorum ama bırakamadım
günaydın kızlarrrrrrrrr sabahtan bu yana yarım lt su içtim bir bardakta dimesin lıght meyve suyunu içtim 100ml mi 24 kaloriymiş yani bir bardağa tekabül edio sanırım opuyorumnanaktan
ben niye bulamadım şu albümü yaaaa
aynen kıslar bende eşimle gitmiştim seçmeye kimse yoktu yanımda
günaydınlar a.s. a.s.
nan almiş o ne 11 dilim ekmek :1shok:
ben bunları yersem nolurum acaba :uhm:
meyve az geldi banada o ne bi küçük seftali 10 erik :mymeka:
ben bi oturusta 2 kilo erik 1 kilo seftali yiyom :roflol: