Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

sen bu göbüşle zor sığrsın anacımmmm :roflol::roflol::roflol: gülay bende yanlız almaya gttim nedense o an içime bişey düştü çok üzüldüm ama sonra çok yakıştı canım eminim sanada çok yakışacakkaydirigubbakcemile5

:olmaz: :olmaz: iyiki bi 56 gördün
alaa alaaaaa :umursamaz:
rejimi bırak cıkarsın yine 60 a
aynı kiloda oluveririz zemuszemus

HAYAL VE PETÜŞ TAM GAZ DEVAM EDıYORLAR ANLAŞILAN :1ninca:

ewwet vallah bi cimcik dışana çıkmadım kuralların ben harfi harfine yapıyorum...

bu arada geçen kocişime dedim biz takım olarak saglık orucu tutacaz diye
oda normal oruç tutunda sevaba girin dedi:roflol::roflol:

:roflol::roflol::roflol:...
günaydınnn
hayalim betüş open süper gidiyosunuz:nazar::nazar:
bende deneyecektim ama tansiyonum düşük diye tırstım:kedi:
bide ehliyet kursuna gidiyorum anlamam diye çekiniyorum
bide yaz temizliğine basşlayacam bugün kuvvetten düşerim diye
bende şu sarı kırmızı diyeti yapayım bari:oklava:

gülüm valla mal gibi olabilin dün akşam üzeri ben bi ara mongola bağlamıştım :roflol::roflol:,
ama varya sıkıyorum ya kendimi hemde ne sıkma ama karnım falan gitti baya gıdıda öle...:nazar:...

şeker yok yazıoduda içinde ona kandım canımcım yaw nese yarın senin dediiğin gibi alırım:)opuyorumnanaktan

dün bende didim di emme:mymeka::mymeka::mymeka:...

[KATILAN BAŞLANGIÇ KıLOSU / 1. GÜN (cumartesi) / 2.GÜN(pazar ) / 3. GÜN (pazartesi) / 4.GÜN / 5.GÜN[/COLOR]
abetüş = (baş) 60,0 / (1.g) 59, 2 / (2.g) 58,6 / (3.g)unuttu / (4.g) 57,5 / (5.g) 56,9
hayalgözlü = (baş) 86,0 / (1.g) 84.6 /(2.g) 83.0 / (3.g)82 / (4.g)81 / (5.)80
open_sea = (baş) 74,7 / (1.g ) 73,5 / (2.g) unuttu /(3.g) 72.6
angelsky = (baş) 63,3 / (1.g) 62,2 / (2.g) 61
,9
angel ve opean bıraktıysanız sizide sileyim
hayalim ben akşam yarım halley yidim ama istediğimden değil aynı zamanda reglim nasıl olduysa açlıktanmı ne canım tatlı yada çikolata istemiyor ama ben sırf dirençsiz kalmıyayım diye yarım halley yedim kan şekerim düşerde yarıda bırakmıyayım diye akşam yine domateslerimi ronadan geçirip içtim sabahta %100 elma ve şeftali 56 yı gördüm:sm_cool: :teytey: iyi gidiyor sabah karşımda kıymali peynirli börek almışlar :mymeka: tüm ısrarlara rağmen tatmadım bile :dilcikar: bana inat yapıyorlar ama son gülen iyi gülcek sigarayıda eskisi kadar içemiyorum ama bırakamadım

afiyet bal zıkkım ye pis...

günaydın kızlarrrrrrrrr sabahtan bu yana yarım lt su içtim bir bardakta dimesin lıght meyve suyunu içtim 100ml mi 24 kaloriymiş yani bir bardağa tekabül edio sanırım opuyorumnanaktan

eferim gel bide şimdi son halini yaz :roflol:...
sabahtan beri 2 bardak vişne içtim 140 kal.
yarım bardak kayısı içtim sabah 50 kal.
akşamada işte 100 kal falan kaldı 2lt su bitti ama karnım gurulduyo nan bugün benim,
tavıklı patatis yaptılar buradada tavığından alam didim bi lokma nolcak didim geride höst bozmak yok didim almadım,
akşamda anam ben dayanamıyorum diye gene makarna yapmış helal olsun size ama ben uymayacam size dedim gülüo,
kadın 2 gün üst üste makarna yaptı ya bi gün salatasını,dün salçalı,bugünde yoğurtlu yaparsa şaşmam ha,
burdakilerde her gün ara öğün deyip simit alıyolar bu saatlerde gene bi poşet simit getirdiler kokuyo içime doluyo kokusu ama ben kazancam ya ben...

kızlar dün beslenme uzmanına gittim kaydirigubbakcemile2
bana bi bi liste verdi buraya da yazayım kaydirigubbakcemile5
vereliniortakjujum hem sen faydalan,kızlar sizde meyvelerin porsiyonlarını öğrenirsiniz buyrunnnnnnnnn
2000 KAL.GEBELİK DİYETİ
sabah 08.00:3 ince dilim kepek ekmeği,2 kibrit kutusu peynir,5 zeytin,1 porsiyon meyve,1 tk bal/reçel veya 1 yk pekmez,sınırsız çiğ sebze,1 sb süt,(hafta da 2-3 kere yumurta)
1.ara 10.30:4 adet kuru kayısı,2 adet ceviz
öğle 12.00:6 yk sebze yemeği,3 ince dilim ekmek,salata veya yoğurt,1 porsiyon meyve
2.ara 15.30:2 porsiyon meyve
16.30:3 ince dilim ekmek,2 kibrit kutusu peynir
akşam:6 yk sebze yemeği,2 köfte kadar et veya 2 kibrit kutusu peynir,3 ince dilim ekmek,yağsız salata
3.ara:1 porsiyon meyve,1 sb süt/yoğurt

1 PORSİYON MEYVE:
3 adet kayısı
6 adet yeni dünya
2 büyük dilim karpuz
6 küçük dili kavun
10 adet erik,çilek,kiraz
1 küçük boy şeftali

günaydınlar a.s. a.s.
nan almiş o ne 11 dilim ekmek :1shok:
ben bunları yersem nolurum acaba :uhm:

meyve az geldi banada o ne bi küçük seftali 10 erik :mymeka: