Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

[KATILAN BAŞLANGIÇ KİLOSU / 1. GÜN (cumartesi) / 2.GÜN(pazar ) / 3. GÜN (pazartesi) / 4.GÜN / 5.GÜN[/COLOR]
abetüş = (baş) 60,0 / (1.g) 59, 2 / (2.g) 58,6 / (3.g)unuttu / (4.g) 57,5 / (5.g) 56,9
hayalgözlü = (baş) 86,0 / (1.g) 84.6 /(2.g) 83.0 / (3.g)82 / (4.g)81 / (5.)80 / (.g) 80
open_sea = (baş) 74,7 / (1.g ) 73,5 / (2.g) unuttu /(3.g) 72.6
angelsky = (baş) 63,3 / (1.g) 62,2 / (2.g) 61
,9

virememişim böğün :D,
betüş ben cuma bırakmayı düşünüyorum kuzum hafta sonu ara vercem haftaya bida yapcam bak takıldı :roflol::roflol::roflol::roflol:...

günaydınn nan hatunlarr kaydirigubbakcemile3 a.s.
kızlar dün beslenme uzmanına gittim kaydirigubbakcemile2
bana bi bi liste verdi buraya da yazayım kaydirigubbakcemile5
vereliniortakjujum hem sen faydalan,kızlar sizde meyvelerin porsiyonlarını öğrenirsiniz buyrunnnnnnnnn

1 PORSİYON MEYVE:
3 adet kayısı
6 adet yeni dünya
2 büyük dilim karpuz
6 küçük dili kavun
10 adet erik,çilek,kiraz
1 küçük boy şeftali[/COLOR]

nan julii ne azı :1shok: günde 5 öğün yeniyor dikkatini çekerimmm şutarafagitti
demek gebelikte meyve çokk önemli almişim :CüvCüv: :1rolleyes:

ben dün yine bi diyet listesi buldıumkaydirigubbakcemile3 meyve sulu bu da ama daha hafif diğerine göre ve bu sabah itibariyle başladım:kedi:sharen stone uyguluyamış bunu da 1 haftalık bir liste şirin yarışçı ben yapabiliriz kanumca kaydirigubbakcemile2

1.gün : 3 ince dilim kızarmış ekmek istediğiniz kadar meyve suyu ve su tabiki(ben sabah 2 dilim yedim akşam da 1 dilim yicem )

2. gün : 4 ince dilim kızarmış ekmek ve meyve suyu yine bol suyu unutmuyoruz:)

3.gün: 3 öğünde toplam 3 bardak meyve suyu ..sabah kahvaltısı 2 dilim ekmek ve az yağlı krem peynir bitki çayı domatesöğleyin 2 küçük salatalık akşam sabah menüsüyle aynı ve en az 6 bardak su

4.gün :sabah 3 dilim kızarmış ince dilim ekmek 1 yumurta 1 bardak meyve suyu

öğle:150 gr tavukızgara domates salatalık

akşam lahana çorbası demiş ama biz bu mevsimde bulamayacağımız için sebze çorbası içeriz

5.gün : toplam 4 ince dilim kızarmış ekmek yinealkisalkisalkis peynir domates slatalık hepsini karıştırıp salata olarak ta yenebiliröğle balık akşam 1 bardak meyve suyu ve patlamış mısır

6.gün : sabah 2 ince dilim kızarmış ekmek peynir öğle ve akşam patlamış mısır yine ve birer bardak meyve suyu

7.gün : sabah domates salatalık açık şekersiz çay 2 ince dilim ekmek öğle 50 gr tavuk 1 dilim ekmek ve patlamış mısır...

diyet bu şekilde kızlar sharen ablamız dışarda 20 dk yürümüş eve gelince 10 dk pisiklet çevirmiş ya da 10 dk yürüyüp 20 dk pisiklet yapmış ve 2 haftada 4 kilo vermişkaydirigubbakcemile3ben başladım bu sabah bu diyete hadi gazam mübarek ola:roflol:

[KATILAN BAŞLANGIÇ KİLOSU / 1. GÜN (cumartesi) / 2.GÜN(pazar ) / 3. GÜN (pazartesi) / 4.GÜN / 5.GÜN[/COLOR]
abetüş = (baş) 60,0 / (1.g) 59, 2 / (2.g) 58,6 / (3.g)unuttu / (4.g) 57,5 / (5.g) 56,9 / (6.g) 56,8
hayalgözlü = (baş) 86,0 / (1.g) 84.6 /(2.g) 83.0 / (3.g)82 / (4.g)81 / (5.)80 / (.g) 80
open_sea = (baş) 74,7 / (1.g ) 73,5 / (2.g) unuttu /(3.g) 72.6

ya doğru dürüst tartılamadım ben ya sabah unutmuşum su içtim meyve suyu falan içtim sonra tartıldım bugünkü bilgi net değil arkadaşlar hayalim bu diyeti yaparken tempolu yürüme ağır spor yok sadece normal yürüyüş var

Back