günaydınopuyorumnanaktanmidem çok kötü bulanıyo aynısı olan var mıbenneyaptımkidün de çok bulandı 5-6 çubuk kraker yedim bugün yemedim bi şey ama az kaldı çıkacak ne varsamafoldumbenbu sabah tartılamadım ben sonuç için yarını beklememiz lazımmirmirmirmir
anam pınar kaç gün yapıcaksınız bu diyetiii
günaydınnn :teytey:
kızlar süper gidiyorsunuz süperrrrrr :lepi:
KATILAN BAŞLANGIÇ KİLOSU / 1. GÜN (cumartesi) / 2.GÜN(pazar ) / 3. GÜN (pazartesi) / 4.GÜN / 5.GÜN
abetüş = (baş) 60,0 / (1.g) 59, 2 / (2.g) 58,6 / (3.g)unuttu /
hayalgözlü = (baş) 86,0 / (1.g) 84.6 /(2.g) 83.0 / (3.g)82 / (4.g)81
serseri = (baş) 67,0 / (1.g)
open_sea = (baş) 74,7 / (1.g ) 73,5 / (2.g) unuttu /(3.g) 72.6
angelsky = (baş) 63,3 / (1.g) 62,2 / (2.g) 61,9
günaydınnn kızlar
sağlık orundakiler lütfen yazın bugünkü kilolarızıda görelim acayip gaza geldim yarın akşam lavman yapacam ve diyete başlayacağım.
serserim yüklemede sonucun ne çıktı canım ...oy oy oyyyyyyçok şeker bi şey bunlar nan betüş ben bu ikisini yesem zararı olurmu ki:roflol:nan julim senin göbüş erken pörtlemiş:roflol:bi de bi şey daha benim ellerim titriyo benneyaptımkigeçen gün şeker yüklmesi yaptıklarındada öğleye kadar bi şey yemediğimde de böle olmuştubenneyaptımki
serserim sana yadım .. sonuçlarımı güzelim .. aa sen buraya yassana . saatiyle .. bi bakayım . benim insülin lerde düşüktü ..aebencim sonucu gösteremedim doktora şimdi sağlık ocağındakine göstereyim aklıma getirdiğin iyi olduŞenizben bugünde kötü olursam bırakıcam zatenbenneyaptımkiçünkü normalde benim aç kalmam yasak:1ninca:kasılmalara sebeb oluyo bendebi hasta olursam beni annem babam kocam kısacası hepsi yer nankaydirigubbakcemile3
sağol aebenim bilios bizi düşündüğünü,
ama gülüm be giden kiloları görünce bıraksımda gelmiyo en azından 7 leri görem diyorum ,
kızlar bakın size 10 günün bitimindeki bi günde neler yediğimi yazıyorum
sabah:
gözleme (demin ne biçim koktu ya ben normalde pek sevmem)
menemen yımırtalı yanında beyaz pinşr çay,ÇAAAAAAAAAAY bi demlik,
öğlen:
makarna salatası dün anamın yaptığında,
akşam:
onu daha düşünmedim,
sabahki menemenle makarnayı yer değişip
öğlen menemen akşam makarma olabülü :roflol:...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?