Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

nan betüş ne furuyon alaa alaaa :mymeka:
aşem sen ne yiyom hele banada bi de
bende yiyim
canım bişiler yemek istiyo ama ağzım istemiyo
bu nasıl bi iş annamadım :uhm:

bi de beni işten atsınlar istiyorum bunun için ne yapmalıyım :roflol:

oy oy oyyyyyy:nazar:çok şeker bi şey bunlar nan betüş ben bu ikisini yesem zararı olurmu ki:roflol:nan julim senin göbüş erken pörtlemiş:roflol:bi de bi şey daha benim ellerim titriyo benneyaptımkigeçen gün şeker yüklmesi yaptıklarındada öğleye kadar bi şey yemediğimde de böle olmuştubenneyaptımki

oy oy oyyyyyy:nazar:çok şeker bi şey bunlar nan betüş ben bu ikisini yesem zararı olurmu ki:roflol:nan julim senin göbüş erken pörtlemiş:roflol:bi de bi şey daha benim ellerim titriyo benneyaptımkigeçen gün şeker yüklmesi yaptıklarındada öğleye kadar bi şey yemediğimde de böle olmuştubenneyaptımki

sirserim 7, haftadan beri böyle :roflol: erken pörtledi valla

juliiii mafoldumben
maşaallahhhhhhhh opuyorumnanaktan

saol dimplem darısı basına

almiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiişşşş evet evet istiyorum :lepi:

ooooooburası şenlik bugün ohhhhhh

ya valla iyice kafama koydum bende çarşambadan sonra başlıyacam.neden çarşamba dieee sorarsanız diyem hemen yemekliş düğüne davetliyiz şimdi yemesem tantana olacak bari düğün bitsin gecesine lavman yaparım dayanabildiğim kadarda devam ederim malum emziriyorum sütü nasıl etiler şimdiden bilemiyorum belkim bahaneyle bırakır benim cadı.

julimsenin göbüşünü yerim erken çıkmış kıss ne güzel fazla kilo almayacan ozaman benim enine enine gitti sonra göbek çıktı çok kilo aldım.senin için iyi düşünüyom yane.

gelelim nasil yapildigina

oruca baslamadan önceki günü hazirlik günü olarak gecirmeliyiz
hazirlik gününde meyve sebze pilav az yagli patates gibi hafif seyler yenmeli aksamda yine az yiyip yatilmali
sabah kalikinca müshil kullanilmali
müshil olarak bagirsak bosaltimina yardimci olacak ve zararli olmayan birsey tercih edilmeli
eczaneden sorulup müshil alinabiliir veya sinameki yesilcay herhangi bir bagirsak bosaltimini gerceklestirebilecek cay tercih edilebilir
burda bagirsak bosaltimi cok önemlidir cünkü mide ve bagirsak tamamen bosalinca aclik hissi olusmaz ve böylece dayanmak daha kolay olur
evet nerde kaldik müshil kullaniyoruz sabah sonra bitki cayi meyve cayiyla güne basliyoruz
ögle ve aksam ögünü olarakda 100%100 SAF MEYVE VE SEBZE SULARI TERCIH EDILMELIDIR
eger varsa bu sulari kati meyve sikacaginda hazirlamalidir yoksa hazir meyve sulari icilebilir
fakat dikkat edilecek diger bir noktada sudur ki bu sulari suyla karistirip icmek gerekir kabizligi önlemek icin
ve bu meyve sebze sularinin kalori miktari günlük 300ü gecmemellidir

ve günde en az 3 litre su icmelidir

kaynaksendezayıfla

Günde 300 kalorimi :1shok:
Kızlar sıkı takipteyim ben cesaret edemem böyle birşeye ama bakalım sonuç ne olacak...

KATILAN BAŞLANGIÇ KİLOSU / 1. GÜN (cumartesi) / 2.GÜN(pazar ) / 3. GÜN (pazartesi) / 4.GÜN / 5.GÜN
abetüş = (baş) 60,0 / (1.g) 59, 2 / (2.g) 58,6 / (3.g)unuttu /
hayalgözlü = (baş) 86,0 / (1.g) 84.6 /(2.g) 83.0 / (3.g)82 /
serseri = (baş) 67,0 / (1.g)
open_sea = (baş) 74,7 / (1.g ) 73,5 / (2.g) unuttu /(3.g) 72.6
angelsky = (baş) 63,3 / (1.g) 62,2 / (2.g) 61,9

günaydınopuyorumnanaktanmidem çok kötü bulanıyo aynısı olan var mıbenneyaptımkidün de çok bulandı 5-6 çubuk kraker yedim bugün yemedim bi şey ama az kaldı çıkacak ne varsamafoldumbenbu sabah tartılamadım ben sonuç için yarını beklememiz lazımmirmirmirmir

Back