Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayyy çok acı bişey allah sabır versin ... birde seni suçlu tutuyorlar ya ne fena yaa vicdan azabı insanı öldürür...
nan betüş hayal cadıları küstüm size hıhhhhhhh şimdi gidip ymeek yicem :icecream::dilcikar: naniknanik
evet lanet olsun hayalimahleyarim gelmiş hoşgelmiş
katılın tabe gülüm nie olmasın tatlım,
lan burda menemen yaptılar ne çekiyom lan bu bu menemenden 2 gündür töbe ya suyundan içesim gelcek yakında,
karnım çok fena hatunlar kayısı suyu içtim sanırım gaz yaptım çatlamak üzereyim,
pınar betüş dayanın devrimci yoldaşlarım az kaldı hade gayret,
lanet olsun biizm içimizdeki yemek yeme sevgisine ...
nan başlatma öğle arandan salata yada çorbaymış millete ne benim önümde neler yiyorlar bilsen inan 1 saatalık yada domatesede razıyım domates alıp yicedim ama aha bu hayal olmas didi kuraları yazan sensin doktor dedi de herkese ne laf anlatıyon hasba:mymeka: geberdirim seni ilk günden su koyma hasba :mymeka: ben bi zamanlar diyetteyken aman salatalık ve yoğurtmu diyodum şimdi onada razıyım demek insan bişeyi kaybetmeyince değerini anlamıyomuşkızlar ya benim burda öğle aralarım zor oluyobenneyaptımkiherkese laf anlatmak zor oluyo niye yemiyosun diye gelen giden soruyo:çok üzgünüm:sadece salata yada çorba yiyim bari öğle leri diye düşünüyorumbenneyaptımkiinsan bi tuhaf oluyo yemek saati herkes beraber yemek yiyo ben olmayınca aşe nerde niye yemiyodelikafaduldensüzülcem ericem bitcem işte nannnnnzemuszemus
şirinim yazını gördüm şimdi çok üzüldüm canım yamafoldumbenAllah sabırlar versin anasına babasına :çok üzgünüm:
ayyy çok acı bişey allah sabır versin ... birde seni suçlu tutuyorlar ya ne fena yaa vicdan azabı insanı öldürür...
nan betüş hayal cadıları küstüm size hıhhhhhhh şimdi gidip ymeek yicem :icecream::dilcikar: naniknanik
evet lanet olsun hayalim
nan başlatma öğle arandan salata yada çorbaymış millete ne benim önümde neler yiyorlar bilsen inan 1 saatalık yada domatesede razıyım domates alıp yicedim ama aha bu hayal olmas didi kuraları yazan sensin doktor dedi de herkese ne laf anlatıyon hasba:mymeka: geberdirim seni ilk günden su koyma hasba :mymeka: ben bi zamanlar diyetteyken aman salatalık ve yoğurtmu diyodum şimdi onada razıyım demek insan bişeyi kaybetmeyince değerini anlamıyomuş
bi ye senide :mymeka: ilk günden saldınız be :mymeka:
ya aşe bişey sorcam ayran içe bilirmiyiz yada maden suyu :uhm:
soda içiom ben sade ... ayy bide ayran olur deseniz ne sevaba girersiniz ....
nan betüş bırakmadım salmadım bişeyy deli ama yaparım dedim hıhhh ... yaparsam da suçlusu senle hülya hep sizni yüzünüzden ...
ayyyyy su oruca bendemi baslasam ne
canım cekti
tuzlu bişeysii olan varmı
versin baaaaaaa