Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

ayyy çok acı bişey allah sabır versin ... birde seni suçlu tutuyorlar ya ne fena yaa vicdan azabı insanı öldürür...

nan betüş hayal cadıları küstüm size hıhhhhhhh şimdi gidip ymeek yicem :icecream: :kahve: :dilcikar: naniknanik

he yen sen :mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:
kimseye sesim çıkmaz ama betüşle seni gebertirim :mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:...

ahleyarim gelmiş hoşgelmiş
katılın tabe gülüm nie olmasın tatlım,
lan burda menemen yaptılar ne çekiyom lan bu bu menemenden 2 gündür töbe ya suyundan içesim gelcek yakında :D,
karnım çok fena hatunlar kayısı suyu içtim sanırım gaz yaptım çatlamak üzereyim :D,
pınar betüş dayanın devrimci yoldaşlarım az kaldı hade gayret,
lanet olsun biizm içimizdeki yemek yeme sevgisine ...
evet lanet olsun hayalim
kızlar ya benim burda öğle aralarım zor oluyobenneyaptımkiherkese laf anlatmak zor oluyo niye yemiyosun diye gelen giden soruyo:çok üzgünüm:sadece salata yada çorba yiyim bari öğle leri diye düşünüyorumbenneyaptımkiinsan bi tuhaf oluyo yemek saati herkes beraber yemek yiyo ben olmayınca aşe nerde niye yemiyodelikafaduldensüzülcem ericem bitcem işte nannnnnzemuszemus

şirinim yazını gördüm şimdi çok üzüldüm canım yamafoldumbenAllah sabırlar versin anasına babasına :çok üzgünüm:
nan başlatma öğle arandan salata yada çorbaymış millete ne benim önümde neler yiyorlar bilsen inan 1 saatalık yada domatesede razıyım domates alıp yicedim ama aha bu hayal olmas didi kuraları yazan sensin doktor dedi de herkese ne laf anlatıyon hasba:mymeka: geberdirim seni ilk günden su koyma hasba :mymeka: ben bi zamanlar diyetteyken aman salatalık ve yoğurtmu diyodum şimdi onada razıyım demek insan bişeyi kaybetmeyince değerini anlamıyomuş
ayyy çok acı bişey allah sabır versin ... birde seni suçlu tutuyorlar ya ne fena yaa vicdan azabı insanı öldürür...

nan betüş hayal cadıları küstüm size hıhhhhhhh şimdi gidip ymeek yicem :icecream: :kahve: :dilcikar: naniknanik

bi ye senide :mymeka: ilk günden saldınız be :mymeka:

ya aşe bişey sorcam ayran içe bilirmiyiz yada maden suyu :uhm:

QUOTE=open_sea;7330539]ne vuruon beee özür dilicene birde dayak atıo .... :tomato: :tomato: :tomato::tomato: :tomato: :tomato: :tomato:[/QUOTE]

hele sen sabah yaptığını neyin gene yap ben sana o zaman göstererim dayak nasıl atılıyo:mymeka:...

evet lanet olsun hayalim

nan başlatma öğle arandan salata yada çorbaymış millete ne benim önümde neler yiyorlar bilsen inan 1 saatalık yada domatesede razıyım domates alıp yicedim ama aha bu hayal olmas didi kuraları yazan sensin doktor dedi de herkese ne laf anlatıyon hasba:mymeka: geberdirim seni ilk günden su koyma hasba :mymeka: ben bi zamanlar diyetteyken aman salatalık ve yoğurtmu diyodum şimdi onada razıyım demek insan bişeyi kaybetmeyince değerini anlamıyomuş

bi ye senide :mymeka: ilk günden saldınız be :mymeka:

ya aşe bişey sorcam ayran içe bilirmiyiz yada maden suyu :uhm:

yah sorma betüş 3. gün ağzıma lokma sürmedim nan bizim canımız yokmu,be aha 1 saat sonda alırlar kişi başı bi simit çay hadi derler araöğün yiyecez bütün büro simit yemeye durur lan ben ne edem siz böle su koyverince,
gene kimin yemek haneye gidiyonuz kiminiz dışarıdan sölüyonuz benim yaımda pişiyo be :mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:,
aha bide hıçkırık eksikti oda geldi:roflol::roflol::roflol:...

soda içiom ben sade ... ayy bide ayran olur deseniz ne sevaba girersiniz ....

yeşil ayran lsun istenmi hasba :mymeka:,
lan şaka bi yana harbi ayran olaydı oy alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis...

nan betüş bırakmadım salmadım bişeyy deli ama yaparım dedim hıhhh ... yaparsam da suçlusu senle hülya hep sizni yüzünüzden ...

yaparımda diyemen sen :mymeka:...

kizlar simdi size orucunuzu bitirdiginizde bir daha yemege nasil baslamamiz gerektigini bildiren listeyi hazirlayacagim
cünkü orucdan sonra direk herseyi yiyemeyiz,cüünkü biz sistemi durdurduk yeniden baslattik
nasilki yeni dogan bir bebege et bamya fasülye pilaki pasta börek vs.veremiyorsak bizde direk böyle agir seylerle bir daha yemege baslamamaliyiz yoksa hastanelik olabilirsiniz Allah korusun
ALISTIRMA VE KILOYU YERLESTIRME GÜNLERINDE BESLENME
::::::::: Sabah Ögle Aksam
oruc bozma günü 1elma yada 1elma yada taze baharatli patates corbasi
1. alistirma günü 1 bardak ayran,1etimek,1elma havuc patates haslama,1elma 1gevrek ekmek,1kase yogurt,1c.k.bal.2c.k.keten tohumu
2.alistirma günü 1bardak ayran,2,keci peyniri,2erik pirasa havuc haslama,1elma 2etimek keci peyniri,yogurt,1c.k.bal,2gevrek ekmek 1c.k.keten tohumu
3.alistirma günü 1bardak ayran,kahvaltılık gevrek,2 gevrek ekmek,bal patates haslama,salata,yogurt peynir gevrek ekmek ,1elma
1 hafta oruc yapanlar 3 gün 15yada21 gün yapanlar 5-7 gün alistirma günlari yapmalidir
bu günlere hem midemiz hassas oldgu icin dikkat ediyoruz hemde verdigimiz kilonun vucudumuza yerlesmesini sagliyoruz
bu listenin haricinde bir liste daha var oda uygulanabilir istege bagli

1. alistirma gününde 2elma ye
2.gün 3 elma 2 kivi gevrek ekmek
3.gün karisik meyve
4.gün meyve ve sebze
5.gün hafif corba
6.gün ayni
7. gün yine ayni

ve bu alistirma günlerinde kesinlikle kahve siyah cay alkol icmek kesinlikle yasak
günlük en az 2 lt bitki cayi 2 litre su ve yine sekersiz meyve sulari
ve yediklerimizi agzimizda iyice cigneyip öyle yutmak
uzun müddet orucda olanlar bunlara dikkat etmelisiniz,umarim yardimci olabilmisimdir

alıntıdır

Back