Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

günaydınopuyorumnanaktanmidem çok kötü bulanıyo aynısı olan var mıbenneyaptımkidün de çok bulandı 5-6 çubuk kraker yedim bugün yemedim bi şey ama az kaldı çıkacak ne varsamafoldumbenbu sabah tartılamadım ben sonuç için yarını beklememiz lazımmirmirmirmir

aşem dün akşam benimde oldu bulantı havalrdan oluyo vücut dirençsiz kalıyo sanırım
o yüzden meyve suyunu falan hep aynı değil farklı farklı alın değişik vitaminler alınki direnç kaybetmeyelim,
suyu çok iç suyu çok içince şikayet en az iniyo...

aşem akşam benim kemiklerim ağrıdı nan dedim kastanmı eriyoz ne ama karnım indi baya anlamadım bi halt...

anam pınar kaç gün yapıcaksınız bu diyetiii

10 kaldı bizim 6 bu gün bitince...
bu on bitsin ben bir hafta normale döncem yada bi kaç gün duruma göre 5-10 daha yapcam zuzum...

günaydınnn :teytey:
kızlar süper gidiyorsunuz süperrrrrr :lepi:

mersi çiçeğimŞeniz...

KATILAN BAŞLANGIÇ KİLOSU / 1. GÜN (cumartesi) / 2.GÜN(pazar ) / 3. GÜN (pazartesi) / 4.GÜN / 5.GÜN
abetüş = (baş) 60,0 / (1.g) 59, 2 / (2.g) 58,6 / (3.g)unuttu /
hayalgözlü = (baş) 86,0 / (1.g) 84.6 /(2.g) 83.0 / (3.g)82 / (4.g)81
serseri = (baş) 67,0 / (1.g)
open_sea = (baş) 74,7 / (1.g ) 73,5 / (2.g) unuttu /(3.g) 72.6
angelsky = (baş) 63,3 / (1.g) 62,2 / (2.g) 61,9

kuzum benim dün o tartıda 80 çıktı ama evdeki tartıyı baz alıyorum ben ...
her gün 1 lira verip koca pakın ortasında tartılamam:roflol::roflol:...

günaydınnn kızlar

sağlık orundakiler lütfen yazın bugünkü kilolarızıda görelim acayip gaza geldim yarın akşam lavman yapacam ve diyete başlayacağım.

yap yap yada direk müsil al gülüm sende...

betüş hasbası nerde ki nan:mymeka::mymeka:...

KATILAN BAŞLANGIÇ KİLOSU / 1. GÜN (cumartesi) / 2.GÜN(pazar ) / 3. GÜN (pazartesi) / 4.GÜN / 5.GÜN[/COLOR]
abetüş = (baş) 60,0 / (1.g) 59, 2 / (2.g) 58,6 / (3.g)unuttu /
hayalgözlü = (baş) 86,0 / (1.g) 84.6 /(2.g) 83.0 / (3.g)82 / (4.g)81 /

dün akşam 250 ml sıkma portakal içtim
eve gidincede 14 cal domates suyu,
bu arada domates suyunda sade biraz tuz var başka katkı yok betüş pınar aman dün sölediydim demi,
neyse almak isteyen olursa bilin...

ya ben ağrıları yemekleri baka baka yemiyorum ama babam yiyecek beni dün gene yemin etti hasta olursa çok çekersin elşmden die,
vücudun direncini düşürmeyemi uğraşıyon dio,bida ben makarnaya dayanamıyorum ya dün annem makarna saltası yapmış mayonezli oy saymayım içindekiler :D,ona rağmen yemedim kızdı bi sürü laf etti bunun sonunda bişi olursa bitiğim ben ruhuma fatiha :D...

nan siz açlıktan öleceniz buna . yapmayın canların ya . kan şekeriniz dibe vuruyor bende yaptım zamanında bukadar aç kalmasamda ama bakın şimdi hipoglisemi oldun kan şekerim düşüyor .....

şevkinizi kırmayım ginede ama . sizi sevdigimden diyom . .

oy oy oyyyyyy:nazar:çok şeker bi şey bunlar nan betüş ben bu ikisini yesem zararı olurmu ki:roflol:nan julim senin göbüş erken pörtlemiş:roflol:bi de bi şey daha benim ellerim titriyo benneyaptımkigeçen gün şeker yüklmesi yaptıklarındada öğleye kadar bi şey yemediğimde de böle olmuştubenneyaptımki
serserim yüklemede sonucun ne çıktı canım ...

sağol aebenim bilios bizi düşündüğünü,
ama gülüm be giden kiloları görünce bıraksımda gelmiyo en azından 7 leri görem diyorum ,

kızlar bakın size 10 günün bitimindeki bi günde neler yediğimi yazıyorum

sabah:

gözleme (demin ne biçim koktu ya ben normalde pek sevmem)
menemen yımırtalı yanında beyaz pinşr çay,ÇAAAAAAAAAAY bi demlik,

öğlen:

makarna salatası dün anamın yaptığında,

akşam:

onu daha düşünmedim,
sabahki menemenle makarnayı yer değişip

öğlen menemen akşam makarma olabülü :roflol:...

aebencim sonucu gösteremedim doktora şimdi sağlık ocağındakine göstereyim aklıma getirdiğin iyi olduŞenizben bugünde kötü olursam bırakıcam zatenbenneyaptımkiçünkü normalde benim aç kalmam yasak:1ninca:kasılmalara sebeb oluyo bende :delphin:bi hasta olursam beni annem babam kocam kısacası hepsi yer nankaydirigubbakcemile3

valla en başta babam dişlerini biliyo bana sona etrafta bilen herkes kızıyo bana millet gözüme bakıyo nan,
aşem çok zorlama sen o zaman en azından öğlenleri ye salta falan madem durum böle önemli sende inş bizdede sorun olmaz inş gülüm ya,
sabah gene hala kızı babam eniştem aldılar araya lafları yenmi yemnemi,
he bide babam dioki benim kız .ok yiyo ya çok çıkıyo wc ye dio ne yiyosa çıkıyo orda vakit geçiriyo dio yav valla boşa gitmiyom be ya...

aebencim sonucu gösteremedim doktora şimdi sağlık ocağındakine göstereyim aklıma getirdiğin iyi olduŞenizben bugünde kötü olursam bırakıcam zatenbenneyaptımkiçünkü normalde benim aç kalmam yasak:1ninca:kasılmalara sebeb oluyo bende :delphin:bi hasta olursam beni annem babam kocam kısacası hepsi yer nankaydirigubbakcemile3
serserim sana yadım .. sonuçlarımı güzelim .. aa sen buraya yassana . saatiyle .. bi bakayım . benim insülin lerde düşüktü ..

ben bıraktımm orucu neyinn cokacimcoook
öğlen eve gidince bişiler yicemm cokacimcoook
çok kötü gözlerimin önü kararıyor başım dönüyorr mafoldumben
ay gerçekten bana bişiler oluyorr kafamçokkarıştı
aksi gibi çok yoğunum iştede bu günkü kilomm 61,400
yeter bana bu kadarrr yaaa :delphin:

napim kuzum vücudu şoka sokmak istedim çünkübenneyaptımkikilo veremiyorum ne zamandır vermek bi yana ilaç kullanınca aldım hatta dolayısıyla sinirler tavan yaptı ve ben de bu kes şoklama yapim dedim:utangac:Bugün bitirecem zaten midem hala kötü çünkübenneyaptımki

angelim sağol canımŞenizben de öğle arası çorba olsun diye dua ediyorum şu an:delphin:bir de sen bitiriyosun ya şimdi hemen yemeklere saldırma ki verdiğini almayasın
meyve falan ye kalorisi düşük şeyler tüket haşlanmış patates gibi 2-3 günde öle yap yerimseniben

KATILAN BAŞLANGIÇ KıLOSU / 1. GÜN (cumartesi) / 2.GÜN(pazar ) / 3. GÜN (pazartesi) / 4.GÜN / 5.GÜN[/COLOR]
abetüş = (baş) 60,0 / (1.g) 59, 2 / (2.g) 58,6 / (3.g)unuttu / (4.g) 57,5
hayalgözlü = (baş) 86,0 / (1.g) 84.6 /(2.g) 83.0 / (3.g)82 / (4.g)81 /

oyyyy 57 yi gördüm kızlar:1shok: :dance: :teytey: bende bişeyler yok sadece birileri karşımda yemek yerken kötü oluyorum laelaelaelaelae öğleden sonra biraz tuhaflaşıyorum yoksa öle çok kötü bişey yok bende şimdilik ama göbek falan resmen gitti yüzümde süzülmüş 10 gün yapacam ben bunu vereliniortak ya biz şanslıyız yaza geldi zaten suyu çok tüketmek gerek kışın olunca üşüme ve titreme oluyormuş akşam eve gittim domatesleri bi güzel yıkayıp kabuklarını soydum rondodan geçrdim içine çok az tuz ve kekik attım güzel oldu onu içtim :içelim:
sağol aebenim bilios bizi düşündüğünü,
ama gülüm be giden kiloları görünce bıraksımda gelmiyo en azından 7 leri görem diyorum ,

kızlar bakın size 10 günün bitimindeki bi günde neler yediğimi yazıyorum

sabah:

gözleme (demin ne biçim koktu ya ben normalde pek sevmem)
menemen yımırtalı yanında beyaz pinşr çay,ÇAAAAAAAAAAY bi demlik,

öğlen:

makarna salatası dün anamın yaptığında,

akşam:

onu daha düşünmedim,
sabahki menemenle makarnayı yer değişip

öğlen menemen akşam makarma olabülü :roflol:...

nan bıraktıktan hemen sonr yersen bunları geberirsin iyi okuda anla :mymeka: yavaş yavaş alıştırcan mideyi ben geride yazdım bu arada soda yasak ama ayranı hala öğrenemedim ama yağsız süt vardı ayranında zararı olmaz heraldeyinede içmeye cesaret edemedim

nana betüş hakkaten yağsız süt varmı nan var de hade vallah direk markete gidiyom he :D,
ayranda olsa ne süper olur bu sıcakta azcıkta olsa süper olur yav,
bende akşam domates suyu içtim size mesaj çektim ya pınarla o zaman içiyodum,
pınarda açlık hissim var dio dedim 5 gün yapalım dutruma göre 2 gün ara verelim tamam dedi bakalım ben iyiyim şükürler olsun tatlım ya,
hep dediğim gibi çay ağrım var başımda,ayaklarımın şişliği falan indi şükür,karnım çekildi gömleği pantolonun içine versemde çikin olmuyo o kadar,sanki yüzümde küçüldü gibi ,
gerçi küçüldü herhalde dedim ya sana işe yararsa i gözümün altı çöker die ilk gün he çökmüş babam ondan kızıyo iskelet olmayamı heves ediyomuşum falan,CANıma bile laf etti yani dahamı zayıf olcakmışın dedi,
bende dedim ne alaksı var onla be ben taktım dedim ama ii .. yedin dedi:D,
garibim CANım duysa böle bişi yaptığımı mahveder beni akşam dedim 80 olmuşum diye nasıl yaptın gülüm daha geçen 84,7 di dio,
dedim az yedim bitanem ben aç kalma ii bak hayatıma dio babam ona kadar suçluyo aç kalıyon die,
yavrum beni 2,5 verdim die biliyo bilse 5-6 gitti gebertir beni,
ne yiyon dio ben başlıyom bi dilim ekmek vs nerde lan hasret kaldık be :D,
neyse işin özü şükür ii gidiyo kötü hissetmezsem inş devam etcem bi kaç gün daha 7 leri göreyim de sonra bırakacağım ama tam bırakma değil bi kaç gün ara verip biraz daha devam ederim belki,

betüş hsabası yiyecem dediklerime gelince heyvan hepsini mal gibi yemeyecem az az yeyip nefis körleyecem yoksa küçülen miğdemi niye geri teptireyim öne doğru...

Back