Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

nan betüş ne furuyon alaa alaaa :mymeka:
aşem sen ne yiyom hele banada bi de
bende yiyim
canım bişiler yemek istiyo ama ağzım istemiyo
bu nasıl bi iş annamadım :uhm:

bi de beni işten atsınlar istiyorum bunun için ne yapmalıyım :roflol:

oy oy oyyyyyyçok şeker bi şey bunlar nan betüş ben bu ikisini yesem zararı olurmu ki:roflol:nan julim senin göbüş erken pörtlemiş:roflol:bi de bi şey daha benim ellerim titriyo benneyaptımkigeçen gün şeker yüklmesi yaptıklarındada öğleye kadar bi şey yemediğimde de böle olmuştubenneyaptımki

sirserim 7, haftadan beri böyle :roflol: erken pörtledi valla

juliiii mafoldumben
maşaallahhhhhhhh opuyorumnanaktan

saol dimplem darısı basına

almiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiişşşş evet evet istiyorum :lepi:

ooooooburası şenlik bugün ohhhhhh

ya valla iyice kafama koydum bende çarşambadan sonra başlıyacam.neden çarşamba dieee sorarsanız diyem hemen yemekliş düğüne davetliyiz şimdi yemesem tantana olacak bari düğün bitsin gecesine lavman yaparım dayanabildiğim kadarda devam ederim malum emziriyorum sütü nasıl etiler şimdiden bilemiyorum belkim bahaneyle bırakır benim cadı.

julimsenin göbüşünü yerim erken çıkmış kıss ne güzel fazla kilo almayacan ozaman benim enine enine gitti sonra göbek çıktı çok kilo aldım.senin için iyi düşünüyom yane.

Günde 300 kalorimi :1shok:
Kızlar sıkı takipteyim ben cesaret edemem böyle birşeye ama bakalım sonuç ne olacak...

KATILAN BAŞLANGIÇ KİLOSU / 1. GÜN (cumartesi) / 2.GÜN(pazar ) / 3. GÜN (pazartesi) / 4.GÜN / 5.GÜN
abetüş = (baş) 60,0 / (1.g) 59, 2 / (2.g) 58,6 / (3.g)unuttu /
hayalgözlü = (baş) 86,0 / (1.g) 84.6 /(2.g) 83.0 / (3.g)82 /
serseri = (baş) 67,0 / (1.g)
open_sea = (baş) 74,7 / (1.g ) 73,5 / (2.g) unuttu /(3.g) 72.6
angelsky = (baş) 63,3 / (1.g) 62,2 / (2.g) 61,9

günaydınopuyorumnanaktanmidem çok kötü bulanıyo aynısı olan var mıbenneyaptımkidün de çok bulandı 5-6 çubuk kraker yedim bugün yemedim bi şey ama az kaldı çıkacak ne varsamafoldumbenbu sabah tartılamadım ben sonuç için yarını beklememiz lazımmirmirmirmir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…