Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

canım zaten lağman yada musil yada hap olayını akşam yapacaksın ama çok geç saate kalma akşam üzeri evde yap yksa gece uykusuz kalırsın vereliniortak önce onu yapp sonra başlıyorsun yani önce temişliyorsn vücudu 2-3 gün sonra tekrar o yüzden dediğim hapı al lağman yapma benden tavsiye :roflol: hayal bugün bizim 2. seans günümüz canım unutma kaydirigubbakcemile5 ama bu sefer open nin hapından kullanıcamkaydirigubbakcemile5

betüşüm canım sağolsın ama ben o haptan kullanamam sanırım emzirdiğim için bana galiba lavman yolları göründü.

peki verdiğin bu kiloyu kıyafetlerindede farkettinmi?

mannak betüş bide yemeyin dio pınarda demin 2 ısırık kurabiye yemiş,
nan ben ağzıma lokma sürmedim uyuslar :))))
ama karşılığınıda alıyorum hıh çay saati baş zonklamalarıma rağmen çay bilem içmiyorum hasbalar,
olsun gende işe yarıyo,
betüş ben dün akşam gene sinameki içtim içim boş anacım heheee :))),
neyse müsilden alcam akşam yapcam bende onu,ha bu bildirim işine varım du hemen yazam size kilomdaki son durumu...
pınarda gelii az sona belkide ben bunu yollayana kadar gelir...

betüşüm canım sağolsın ama ben o haptan kullanamam sanırım emzirdiğim için bana galiba lavman yolları göründü.

peki verdiğin bu kiloyu kıyafetlerindede farkettinmi?
canım dün oğlumun müsameresi vardı pantolon eteğim vrdı onu giyecektim tabi ben son ana kadar hiç denenmedim oluyo diye geç kalıyoruz çıkıcaz en son ben giyindim tabi oda ne pantolon etek yerlerde sürünüyo bi çığlık attım eşim diyo noldu pantolonum düşüyo ne giycem ben şimdi dedim kemer tak dedi biraz fantazi olduğu içinde kemerde olmuyo neyse bi kemer uydurdum sıktım sıktım tabi belimde büjüştü biraz üstüne beyz ceket giydim kapadım bugünde herzaman zorlandığım sıkarak gydiğim kotum çok rahat giydim ve kapandı bi beden küçük almıştım zayıflama umuduyla ama hep sıkışıp giyiniyodum canım farketti heralde göbiş indi zaten
hoşbuldum kuşlaarrr yaw o becinus la oluosa o var bende tek almam gereken meyve suyuuu :) oleyy o zaman ben öle başliim yaww bu haftasonu ablamın yanına gidicem kız şaşırsın ecük delikafadulden
başla anam hemen başla ama tartılda öyle başla burayada bildir tamammı vereliniortak

KATILAN BAŞLANGIÇ KİLOSU / 1. GÜN (cumartesi) / 2.GÜN(pazar ) / 3. GÜN (pazartesi) / 4.GÜN / 5.GÜN
abetüş = 60,0 / 59, 2 / 58,6 / unuttu:mymeka: / yarın
hayalgözlü = (baş) 86,0 / (1.g) 84.6 /(2.g) 83.0 / (3.g)82 / benim böle :nazar:...
serseri =
opean sea =
angelsky =63,3/62,2/61,9

KATILAN BAŞLANGIÇ KİLOSU / 1. GÜN (cumartesi) / 2.GÜN(pazar ) / 3. GÜN (pazartesi) / 4.GÜN / 5.GÜN
hayalgözlü = (baş) 86,0 / (1.g) 84.6 /(2.g) 83.0 / (3.g)82 / benim böle :nazar:...
serseri =67.0 /
opean sea =
angelsky =63,3/62,2/61,9

şimdi kızlar buna katılanlar hergün günlük tutacaz tamammı listeyi ben tutucam katılanlar listeye ekleme yapsın lütfen

KATILAN BAŞLANGIÇ KİLOSU / 1. GÜN / 2.GÜN / 3. GÜN / 4.GÜN / 5.GÜN
hayalgözlü =86,0 /
serseri =
opean sea =74,7 / 73,5 / bugün trtılmadım ...
angelsky =

ilaç 7 -8 saatte etkisini gösteriyor arkadaşlar ona göre için kendi ayarlamanızı yapın ... karın ağrısı yapıoyr uykudan uyandırıyor valla ben bir gecede 3 kere kalktım ama sabah süper hissedio insan kendini ... ilacın adı bekunis bunu alabilirsiniz...

betüş bende sabah iki lokma kurabiye yedim ... ama sadece okadar onun dışında herşey düzgün gidiyor ... soda içebilirmiyiz bende merak ettim ....

abetüş = (baş) 60,0 / (1.g) 59, 2 / (2.g) 58,6 / (3.g)unuttu:mymeka: /
hayalgözlü = (baş) 86,0 / (1.g) 84.6 /(2.g) 83.0 / (3.g)82 /
serseri = (baş) 67,0 / (1.g)
opean sea = (baş) 74,7 / (1.g ) 73,5 / (2.g) unuttu :mymeka: /
angelsky = (baş) 63,3 / (1.g) 62,2 / (2.g) 61,9

oyyy kızlar bu hfta kesin tavan yapcaz :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Son düzenleme:
hehe bendede pek farklı değil durumlar nan betüş mannağı:)))
nan dün düğünde pastalar anaaaaaaaaaam bi görcektiniz,
arkadaşlar dio la hülya ne var sanki azcık iç sundan şunu benim için ye felen dedim benim için beni zorlamayın yemedim,
dün akşam annemler menemen istedi kaltım yaptım bi lokma uzanmadım yemek zamanı zorlanıyorum biraz,
çayda vardı demledim onuda içmedim bubam kızdı hehe:)...

ben ilk gün 3 kere wc ye çıktım gece ertesi gün oturamıyodum
acıdı ecik :utangac::utangac::utangac::utangac::roflol::roflol:,
benim % daha şimdiden 4.65 hade varmı benle yarışan sitede birinciliğe oynuyorum sositosositosositosositosositosositosositosositosositosositosositososito:roflol::roflol:,
akşam benim sıhıyede tartıcı amca var ona gidecem tartılacam yarın daha net bilgi vererim size,
amca canlı cansız tartıyo benim evdeki tartı ondan fazla gösteriyo
mesela amca 86 diyo brüt benim evdeki tartıda direk 86 dio
ama amca neti 1,300 az sölüyo en kötü bakcam akşam...

o gün varya ne çektim nan ben menemen yaparken,ama sıktım kendimi didim şişecek bi yanım:)
öğlende düğünden dündüm kızlar sosis kızartmış enim sevdiğim gibi kekikli,baharatlı kaşar,pinir,domatis salatalık,bişiler daha vardı he bide ÇAY vardı gene yimedim bi bardak öğlen için vişne suyumu içtim oturdum,
olum yapan mükafatı alıyo ortada siz bilirsiniz valla,
ister bakın ucundan tadına ister bakmayın hıh...

Back