• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

günaydın zuzucuklarım benimŞeniz

yarışçım olabilir ben de düşünmüştüm daha önce ama pek uygulayan olmamıştı:delphin:bir kez de şimdi deneyeleim ve haftanın en az 4-5 günü yürüyelim arkadaşlarkaydirigubbakcemile ben bu hafta hiç yürümedim:çok üzgünüm: sebeb kolumdaki ve bacağımdaki kasılmabenneyaptımki yolun ortasında kasılıp kalma fikri ne de olsa hoş değilbenneyaptımkineysse geçer inşallah 2-3 güne bende pasartesi bomba gibi dönerim sahalaradelikafaduldenumarım yanibenneyaptımki

ve fikir olarakta akdeniz diyeti yapmaya ne dersiniz ben listeyi bulayım mısositososito

herkese merhaba
doktorlardan hastalardan ve derslerden fırsat buldum yazıyorum
öncelikle aşemm doğumgününkutlu olsun canım dün mesaj atacaktım o karışıklıkta unutmuşum senağlama
herşey gönlünce olsun canımm inş 50 dogumgününüde burada mezun olmuş olarak beraber kutlarız:roflol:

kuşum site gitti bir süre yoktu ya:sm_confused: onun dışında burdayıs da niye geyik olunca tam tekmiliz diyet olunca 3-5 kişiyiz acabaÇok üzgünüm çoooksizi bilmiyorum ben kendime göre bi şeyler yapıcamkaydirigubbakcemile haziran giriyo bakın hedefine yaklaşan var mı hiç:mymeka:siz böyle totoları yaymaya devam ederseniz 2020 haziranda ancak mezun olursunuz:1closedeyes:

aaaa kızlar ben sabah yokum müşerim gelecek kontrolde olacağım.bir hafdadırdatartılmadım bilmiyorum napçez şimdi bende kimsenin numarısıda yok ben iyisimi aşeye numaramı atayım özelden yoksa beni aynı yazarsınız kızlar öptüm hepiciğinizi.muccccccccck

günaydın kızlarrr nasılsınız görüşmeyeli dün biraz işlerim vardı yeni şubeye geçtim yerleştim falan anca toparlandım bir ara gelip okudum ama yazamadım zaten canımda istemedi canım biraz sıkkın gibiydi aslında tam bi sebebide yok :çok üzgünüm: kilom yine aynı buda beni sinir ediyor herşeyi yapmaya çalışıyorum spor hariç oğluşun okulu ve son müsamere süreci beni çok yoruyor işten sonra gecede evde çalışıyoruz spora hiç vaktim yok ama son 1 hafta kaldı okul bitsin rahatlıcam inşallah. hepinizi öpüyorum Şeniz geçmişi okuyamadım ama bu sayfada serserime katılanlar olmuş her neyse bende katılıyorum :roflol: serserim nirde ben ordayım o kötü bişey istememiştir naniknanik ne derse yapcam söz ekizim :asigim: artık kaldırcam totoları:sm_cool:

Back