• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

günaydın Şeniz bende de tık yok nanbenneyaptımkinapicis karar verin bugünşakkıdı dünden beri sesi çıkan bir kaç kişi var:1closedeyes:ben burada sizler için duruyorum yoksa çoktan gitmiştim ama siz böyle devam ederseniz gidicem:1closedeyes:

haziran sonunda tık yoksa bende gidicem :çok üzgünüm: aşem ben şeyi duymuştum hani şu puan sistemli karbonhidratt rejimiydi sanırım günde 50 puan olayı onumu yapsak acaba:uhm:

7.TAKIM 106.ETAP

serseri ( 66,0 / 66,0 / 0,0 / 0,0 %)
Abetüş ( 58,7 / 58,7 / 0,0 / 0,0%)
yarışçı ( 76,0
angelsky( 62,1 / 62,1 / 0,0 / 0,0%)
şirin06 (63,5
Zeytingözlü ( 78,0 / 78,0 /0,0 /0,0 %)

7.TAKIM TOPLAM KİLO

aşem takım çok az değilmi yeniler girmicekmiydi bu hafta:uhm: yada acil birilerini bulalım yoksa yakında ttakım yanlızca sana bana ve zeytine kalcak:roflol:

bilmiyorum ayşem ama katılacak birilerini bul burda çok kişi var ama katılım yapalar mezun ve hamişler biz 6 kişiyiz tık yok zeytin ortalarada yok bi kaçgündür bende yoktum taşınma muhabbetine şirin hanımın hafta sonu sınavları var bundan sonra şöyle bi yasak getirelim istersen link koyalım buraya her sabah diyet dışı konuları aazonlarda devam edilsin birtek bizim takımda diyet dışı herşey var arad bir olabilir ama biz bunu süreklilik haline getirdik

bilmiyorum ayşem ama katılacak birilerini bul burda çok kişi var ama katılım yapalar mezun ve hamişler biz 6 kişiyiz tık yok zeytin ortalarada yok bi kaçgündür bende yoktum taşınma muhabbetine şirin hanımın hafta sonu sınavları var bundan sonra şöyle bi yasak getirelim istersen link koyalım buraya her sabah diyet dışı konuları aazonlarda devam edilsin birtek bizim takımda diyet dışı herşey var arad bir olabilir ama biz bunu süreklilik haline getirdik

nan Allah'tan bi hafta yoktum yani oda arlarda yine mesaj yazdım harcadın kızım iki dakikada beni:mymeka:
şu sınavlar bi geçsin ben soracam bu bir
ikincisi sadece sınav degil eşimin hastalıgı ile ugraşıyoruz buda iki canım benimm
bu arada sizleri çokk özledimmmŞeniz

betüşüm daha katı kurallar koyalım üstüne:delphin:şirinim haplar bitti 5-6 gün önce ama vücut sanırım ancak alışıyo :delphin:julim yeni kanların topiğine baktım en son melis kaptan birilerini çağırmış 26 mayısta onun üstüne daha gelen giden yok:1no2: şirin ilkerden kesin yanıt al bakim ben de dilenciyle konuşayım rey hiç gelmedi kontejanını bitirdim artıkyerimsenibeneğer olmassa başka bir fikirle çıkıcam karşınızaCADIARZU

7.TAKIM 106.ETAP
serseri ( 66,0 / 66,0 / 0,0 / 0,0 %)
Abetüş ( 58,7 / 58,7 / 0,0 / 0,0%)
yarışçı ( 76,0 /76.0/0.0/0.00 %)
angelsky( 62,1 / 62,1 / 0,0 / 0,0%)
şirin06 (63,5 /63.5/0.0/0.00 %)
Zeytingözlü ( 78,0 / 78,0 /0,0 /0,0 %)
sessizgemi90 (61.0/ 59,6 / 1.4 / 2.30 %)
yeni üye
hayalgözlü ( 75.0/ 86 .0 / -11.0/ -14.70 %) çok eski üye
open_sea (70.0 / 73.0/ -3.0 /-4.29 %) çok eski üye

7.TAKIM TOPLAM KıLO :( 610,3 /617,5 /-7.2/ -1.18 %)

Son düzenleme:
nan Allah'tan bi hafta yoktum yani oda arlarda yine mesaj yazdım harcadın kızım iki dakikada beni:mymeka:
şu sınavlar bi geçsin ben soracam bu bir
ikincisi sadece sınav degil eşimin hastalıgı ile ugraşıyoruz buda iki canım benimm
bu arada sizleri çokk özledimmmŞeniz
nan ne harcamısı iyi oku sen yoksun ben yokum seytinde yok didim dersler senin beynini sulandırmış okuduğunu anlamıyon :mymeka: sınavları nasıl geççen sen:roflol:
hem öyle kaptanım ve yardımcısı bırakalım ne demek oluyo :mymeka:bu kadar çabuk pes ediyosunuz Şeniz
senin hapların bittimi aşem yerimseniben
nan ne zaman kaptan yardımcısı oldum :mymeka: öyle bişeyden haberim yok en son gülaydı o mezun olduğuna göre sana kaldı :roflol: :jeyyar:
aşem sen ne dersen uyarım canım her şeye varım çok sıkıldım artık :çok üzgünüm:

merabalar ben bu grubun yeni üyesiyim 35 yaşındayım boyum 170 cm 79 yada 80 kiloum tartım dengesini bozdu sayemde ağırlımı taşıyamadı yani anlıycanız bir iki güne kesin kilomu bildirecemayrıca ev hanımıyım başkada yazacak şey bulamıyorum şu an herkese kolay gelsin

sultan hoşgeldin 1 hafta deneme süren var eğer bizimle yeterli paylaşımda bulunup aramıza katılırsan cuma günü bildirimde adın geçera.s.kurallar için az bekle yeni uygulamaya koyacağımız şeyler var :delphin:

aşe hoşgeldin canım eğer öğleden sonra gelmiş olsan takıma almayacaktım seni yerimsenibençünkü h.içi yazdığımda demiştim eğer cuma sabah erkenden bildirim yapamayacaksanız perşembe akşamından bildirin diye:delphin:sen de bildirim yapmadan yetştiğin için takımdasın hayırlı olsuna.s.

Back