• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

semihacım insanın sorumluğu kendine.burda biz birbirimizi denetliyoruz ama yaptırım gücümüz yok bunu içinde hissetmen gerekli .istersen takımla ,istersen takımsızda verirsin anlatabildim mi?

burda maksat muhabbet yalnız olmadığını bilmek canımm

arkadaşlar ben size kötü ithamlarda bulunmadım neden bana karşı taraf olduğunuzuda anlamış değilim.
bilakis ben sizin muhabbetlerinizi paylaşımlarınızı dostluğunuzu oldukça beğendim bunuda belirttim arkadaşlar...

benim istediğim aradığım şey kilo vermeyle ilgili paylaşımlarınız çok az mesela bugün ne yedin yürüyüş yaptın mı paylaşımlarının azlığıydı.tabikide kimse kimseye yaptırım uygulayamaz ama destek olur...

tamam kızlar herkes fikrini söylemiş konu kapandısüprizzzzz semiha beklentilerini gerçekleştiememiş ve gitti ..giti ..bitti ..olay kapandı:delphin:

yarışçım kocan seni gebertcek nan:roflol:kızım alıp durma yeter önce istediğin bedene in sonra alkaydirigubbakcemile5paranı boşa saçma ben önceden öyleydim ne görsem ne beğensem alırdım ama tek çocuk vardı bakıcı parası okadar koymuyodu şimdi yetmiyo maaş:delphin:bu sefer maaş yetmemesi bana koyuyo:roflol:

tamam kızlar herkes fikrini söylemiş konu kapandısüprizzzzz semiha beklentilerini gerçekleştiememiş ve gitti ..giti ..bitti ..olay kapandı:delphin:

yarışçım kocan seni gebertcek nan:roflol:kızım alıp durma yeter önce istediğin bedene in sonra alkaydirigubbakcemile5paranı boşa saçma ben önceden öyleydim ne görsem ne beğensem alırdım ama tek çocuk vardı bakıcı parası okadar koymuyodu şimdi yetmiyo maaş:delphin:bu sefer maaş yetmemesi bana koyuyo:roflol:

yok kısss yakışıyor nan bana bu elbiseler kilo verincede giyerim çok güzeller.

ha bu arada 1 beden küçük aldığım kıyafetlerim üstüme oluyor artık:dance::dance:

kocam kendine baksın oda bu aralar çok alıyor yani anlayacağız ailecek biz zıvanadan çıktık:roflol:

günaydın kızlar dinki roporum

sabah:1 poaça 1 double şikersiz çay
ara :salatalık 3 ad.diyet püsküütt
öğlen :1 dilim ekmek sebze yemeğii 5-6 kaşık falan
ara :erik,piko
akşam :keloks
ara :salatalık yoyurtt

sabah akşam sirkeli su içildi 30dk yüründü, 10 dk falanda eksersüzz yapulduu

günaydın kızlarrrrrrrr a.s.

serserimmmmmmmmmm a.s. :1hug: Şeniz
dogumgunu1nh.jpg

Back