Tatlım kurban bayramı malum köye gideceğim arkasından tatile gideceğim yazmıştım 2 hafta o sebeble yoktum geldim daha yeni bi hafta falan mı oluyor öyle isteEsra kuzum asıl sen neredeydin? Birden bire kayboldun ortadan, belki yazmışsınız da ben görmemişimdir nedenini..
Tatlım kurban bayramı malum köye gideceğim arkasından tatile gideceğim yazmıştım 2 hafta o sebeble yoktum geldim daha yeni bi hafta falan mı oluyor öyle iste
Evde net yoktu fatura yi odemedikleri için kesilmiş bende paket yapamadım
Ve bazı sikintilarimiz oldu uğraşacak zaman da yoktu
Ablam malesef eşinin ailesiyle sıkıntı yaşadı evi terketti babamın evinde geliride iyi değil evini taşımaya çalıştık bütçesine göre falan
Bugün neti ödemişler ablam ev taşıyor bende yemek işleriyle ilgileniyorum hemen yazayım dedim net gelmişken
Dünyevi dertler iste
Üzüldüm ablana, umarım herşey yoluna girer..Tatlım kurban bayramı malum köye gideceğim arkasından tatile gideceğim yazmıştım 2 hafta o sebeble yoktum geldim daha yeni bi hafta falan mı oluyor öyle iste
Ablam malesef eşinin ailesiyle sıkıntı yaşadı evi terketti babamın evinde geliride iyi değil evini taşımaya çalıştık bütçesine göre falan
Bugün neti ödemişler ablam ev taşıyor bende yemek işleriyle ilgileniyorum hemen yazayım dedim net gelmişken
Dünyevi dertler iste
Leydizinnnn centilmınnnn.... nınn nınn nınn ( eko verdim biraz)
Uzun zamanlarınnnnnn.....rın rın rın
Ortadoğunun ve balkanların.... nın nın nın
Amarikanın ve rusyanın.... nın nın nın
Dehşetle ve sevinçle ve merakla beklediği rekabet sonunda gerçekleşiyor..... or or
hergaf Vs Bonus
Allahını seven dutmasın pehlivanları
Altta kalanın canı çıksın
Benimki de şişiyorBugun kahvaltiyi gec yaptim sabah islerim vardi ama 45 dk tempolu yurudm ve mis gibi kahvlti yaptim karnim cok sis eve gecnce odem drinkleri icicem
Sol ayağım şişti flo.. şişkoyken de olurdu doktora gittim hemen kiloya bağladu.. ahaa zayıfladım yine olıyor.. ne burktum ne yordumBir de sabahtan beri dans ediyorum
Kediler bile bir garip bakıyor suratıma
Geçmiş olsun hippo, sinir sıkışması olabilir mi acaba? Şekerin yok değil mi? Böbreklerin iyi durumda mı? Bunlara bakıldı mı?Sol ayağım şişti flo.. şişkoyken de olurdu doktora gittim hemen kiloya bağladu.. ahaa zayıfladım yine olıyor.. ne burktum ne yordumacaip ağrıyo yaa.. geçmezse biraz daha doktora gidicem..
Hoşgeldin kuzuçok üzüldüm ablana hakkında hayırlısı olsun inşallah
Çok sağolunÜzüldüm ablana, umarım herşey yoluna girer..
Önceden bakılmıştı.. bişi yok dendi ... kilodan dendi.. ama işte..Geçmiş olsun hippo, sinir sıkışması olabilir mi acaba? Şekerin yok değil mi? Böbreklerin iyi durumda mı? Bunlara bakıldı mı?
sana kilodan diyenin ağzı çarpılırÖnceden bakılmıştı.. bişi yok dendi ... kilodan dendi.. ama işte..
Kaptanim eski yazi karakteri ve rengine donsen. Cumalari degistirirdin. Hic olmadi karakter boyutunu biraz buyutsen. Yaslandim artik gozlerim secemiyor
Leydizinnnn centilmınnnn.... nınn nınn nınn ( eko verdim biraz)
Uzun zamanlarınnnnnn.....rın rın rın
Ortadoğunun ve balkanların.... nın nın nın
Amarikanın ve rusyanın.... nın nın nın
Dehşetle ve sevinçle ve merakla beklediği rekabet sonunda gerçekleşiyor..... or or
hergaf Vs Bonus
Allahını seven dutmasın pehlivanları
Altta kalanın canı çıksın
Tatlım kurban bayramı malum köye gideceğim arkasından tatile gideceğim yazmıştım 2 hafta o sebeble yoktum geldim daha yeni bi hafta falan mı oluyor öyle iste
Dünyevi dertler iste
Gecmis olsun kuzumSol ayağım şişti flo.. şişkoyken de olurdu doktora gittim hemen kiloya bağladu.. ahaa zayıfladım yine olıyor.. ne burktum ne yordumacaip ağrıyo yaa.. geçmezse biraz daha doktora gidicem..
Şişkoykendi bebeğim.. zayıflayınca gitmedim ama pazartesiye geçmezse gidicem inş..sana kilodan diyenin ağzı çarpılır
geçmiş olsun kuzum sen bi ara spor da yapamıyodun bu yüzdenŞişkoykendi bebeğim.. zayıflayınca gitmedim ama pazartesiye geçmezse gidicem inş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?