Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

@hergaf taraftarları

@Bonus taraftarları

Dün seni 94 ünden öptüm , haber aldın mı bonus ... neden öptüm bilirsin sen .

Herkese koca koca selamlar , sevgiler efenim . . .

Ağzınızın tadı, tartıda eksi 3 kilo görmüş kadar tatlı olsun ...

Şirazeniz kaymasın , kaydıranlara ... en misafirlik biiip lerinizi sayın ki içiniz soğusun ... İçinizden sayın ama

Çokta şeyetmeyin , sonuçta çokta şey değil yani şey ettikleriniz

Malinin drinklerine maruz kalmadan kaçtım ben şimdi kaptanken daha bi drinkler mazallah

öpüldünüz

kalın yaparım ayıp ediyon

Önceden bakılmıştı.. bişi yok dendi ... kilodan dendi.. ama işte..
Kuzum o zaman yine git bakalım bir doktora..
aklıma geldi acaba yanlış basıyor olabilir misin ya da duruş problemin? Benim mesela sol ayak tarak kemiğim şişer hep , sebebi biraz yamuk basmam, ortopedik ayakkabı giymezsem ve yorulursam hemen şişiyor..

Gitmeeeeee

Hoşgeldin aus, kaçmadan bir öpelim takımca

İlk oğluma hamileyken çıktı .. bi doktor olağan bel ağrısı dedi. Kemiklerin hassas dedi. Bı sene ist gidince gidecektim.. ama emzirdiğim için verdiği ilaçları içemezdim o yüzden şubat tatilini bekliyorum bakalım..

Canım hoşgeldin

Leydizinnnn centilmınnnn.... nınn nınn nınn ( eko verdim biraz)

nere gidiyin yiğidim daha drink vereceedim

Sol ayağım şişti flo.. şişkoyken de olurdu doktora gittim hemen kiloya bağladu.. ahaa zayıfladım yine olıyor.. ne burktum ne yordum acaip ağrıyo yaa.. geçmezse biraz daha doktora gidicem..
neden tek taraflı şişer ki acaba geçmiş olsun canım. dolaşım sorunu mu var acaba

Bir de bol bol d vitamini al kuzum, ve potasyum

Aldım hayali çekirdeğimi merakla izliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…