- 12 Nisan 2018
- 9.937
- 37.180
- 498
Ne o öyle. Düz hesap değil bi kerem171 en candır bi kerem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne o öyle. Düz hesap değil bi kerem171 en candır bi kerem
Senin boy kaç bonus??
Çok kisa degilsin bonus. Ortalama turk kadini boyundasin.Bunu en uzunlardan birinin sorması
1.64 benim boyum
biliriz seniKaptanım üzüntüden inan hiç zevk almadım hele o ekmeği beşamel soslu patlıcana banarken nefret ettim. Hayatta kalmak için yedim. Yoksa Biliyosun beni
Hurma dediniz yine
maşallah
Biraz hamarat misin sen,masallahAyy kızlar maşallah enerjinize mevlam daim eylesin ben bugün güzel uyudum 9akadar ohh dedim kahvaltı kızları banyo yuruyusude yaptım da geldim şimdide evi toplayıp mutfağa girecem
Günaydın ekşınsever takımım kış geliyorum diyo artık vay halime
Eki Görüntüle 2187176
İnsanın fikri neyse zikri o olur dimi flo
Hiç bu açıdan bakmamıştım
Oooo sevindim pembik güzelce dinşenmişsindirAyy kızlar maşallah enerjinize mevlam daim eylesin ben bugün güzel uyudum 9akadar ohh dedim kahvaltı kızları banyo yuruyusude yaptım da geldim şimdide evi toplayıp mutfağa girecem
Aynen kızİnsanın fikri neyse zikri o olur dimi flo
Bodur tavuk her zaman piliçtir unutma
175 candır ♡♡
Yaşasın 1.60171 en candır bi kerem
Seni mi kiracam dermisim ama avucunu yalarsinYeşil çayımı içiyorum hergaf abla sende kremalı bişeyler içiyosundur inş
İç yani bi dahamı gelicen dünyaya
Merhaba canim bu hafta spor listesinde olamayacağım haftaya başlayayımEki Görüntüle 2184401
Kayısılarım & Çağlalarım haftalık derece durumumuz böyle bu hafta daha da sıkı sarılmalıyız size inanıyorum
Kayısılar da derecelerimiz
1. @koza16
2. @ozgemsiii
3. BEN
Çağlaları tek başına sırtlanan malipina malime sonsuz alkış
Esra_4378 Canım bu hafta spor listesinde olacak mısın neredesin merak ediyorum seni
@mimu88 bu hafta spor listesindesin cumadan itibaren yazmaya başlayabilirsin
Başka girmek isteyen arkadaşlar varsa bekleriz gelin burası çok güzel
Esra kuzum asıl sen neredeydin? Birden bire kayboldun ortadan, belki yazmışsınız da ben görmemişimdir nedenini..Kızlar merhabalar nasilsiniz
@MiuLego özellikle sen
Seni mi kiracam dermisim ama avucunu yalarsin
Kahvaltimi yaptim en kacamaksizindan
Simdi aksam yemegine kadar su ve bitki cayindan baska birsey koymam agzima ama sen beni ornek alma ye yani dayanamazsin sen,