• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Gunaydinnnnnn sabahın erken saatinde uyandım ve bisikletimin üstünde yazilari okudum. Ben de fit olcam kararliyim buzlukta duran çeşit çeşit dondurmaya el sürmeyeceğim. Bugün yeni bir gün :eğlence: hadi su içelim
Günaydın minnak guşuuummmm totoşu kalırsam ben de eliptik yapıcam da önce kahvaltı yaptım hata ettim az beklicem mecbur
Ama hadi su içeliimmmm

Gunaydin 7. Takim
:KK200:
Gun gecmiyor ki yarismada bir olay daha yasanmasin:bicak:
Kazen beyin dedigi gibi is seaBahAR seaBahARseaBahAR hesabı doğrulanmış üye. kaptanimiza kaldiysa Baharin ona tekrar onay verip yarismaya alacagini dusunmuyorum. Huzur kacirdigi gayet ortada. Kaldi ki onay verdi dedi ki yarissin birkere daha sans verelim. Bu hafta bizim takimdan diskalifiye edildi bu sahis. Simdi yeniden yarismak istese, yarismak istedigi takim kaptani bu durumu oylamaya sunmak zorunda. Bir takim dahi kabul etmese yarisamaz.;) Butun takimlar kabul etse 6. Takim asla kabul etmez. Bu yuzden icimiz rahat. Sizinde iciniz rahat olsun. Birdaha ayni kisi tarafindan kandirilmayacagizEn Büyük KK

Eski takımının kaptanı olarak ve çok doğru bir ifade ile bizi aptal yerine koymuş birinin burada kalıp kalmayacağı hususu bize sorulacak olursa cevabımız hiçbir şekilde onu istemediğimizdir.
Tartışmalara konu şahıs haftalarca bizi aldattı, kandırdı, başka yerlerden aldığı fotolarla bizi yanılttı.Anlattıklarına özellikle çocuk yaştaki evliliği ile vicdanımızı sızlattığı için hem kırgınlığım var hem de kızgınlığım.
İki Haftada verdiğini iddia ettiği 14,6 kilo konusunda geçen cumadan sonra paylaşım alanında yazışanlar olabildiğince sakin davranmamış olsaydı şuan tüm takımlarla bir hiç uğruna,bir yalan uğruna sanal bile olsa kanlı bıçaklı olabilirdik.
Burası güvene ve beyana dayalı bir ortam. Güvenirliği şaibeli olan birinin yarışmacı olarak bizim yada diğer takımlarda yarışacak olması buranın güvenirliğini zedelemez mi?
Şayet amaç kilo vermekse ve birincilik umurunda değilse söz konusu üye kendi başına zaten harikalar yaratabiliyor ya,zayıflama günlüklerinde de pek’ala bunu başarabilir?
Burada ısrarla olmak istemesinin amacı ne?
Tüm bu yaptıklarına rağmen tekrar yarışmaya alınması,bu kişinin burayı ve özellikle 6. Takımı iki defa aptal yerine koymaya çalışmasını ödüllendirmek olmaz mı?
Geri dönüşündeki açıklaması tartısının kalibrasyonu bozukmuş ondan 16 kilo verdiğini zannetmiş ya, 16 kilodan bahsediyoruz ben 2-3 kilo verip /aldığımda bile farkı tartı olmaksızın farkedebiliyorsam tartı 16 kilo eksik bile gösterse bedensel değişimin olmadığını fark etmek için deha olmaya gerek yok sanırım.

Ayrıca trabzonlu nicki ile bu arkadaş buradan bugün itibari ile diskalifiye edildi ve kural gereği diskalifiye olan üyenin tekrar yarışmaya dahil olabilmesi için oylama yapılması gerek miyor mu?
Böyle bir oylamaya peşin olarak cevabımız hayır tekrar yarışmaya dahil olmasını istemiyoruz olacaktır
.

Kazen Kazen
Simdi gordum kaptanim agzina yuregine saglik:KK200:

Kazen Kazen yazdıklarınıza ithafen yazıyorum dediğiniz gibi herkes ikinci şansı hak eder ama burda 3. Bir istekten bahsediyoruz
Mesela ben dışardan bir okuyucu olarak baksam ne kadar doğru gelir bana ortam ?
Bizler takımda listeye girmek için bile o kadar çok uğraşıyoruz ki neden çünkü bir yarışma var listenin sorumluluğu listedeki arkadaşlarımızın Emekleri var
Yarışma eğer sağlıklı olmayacaksa takımların ne anlamı kalıyor ki bu gibi durumlar sadece yarışma için demiyorum bir çok konuda bilgi edinilen bir platformun güvenilirliğini zedelemez mi arkadaşlarımın da dediği gibi bdv ortamı olsa evet anlayacağım ama ciddi bir şekilde yarışma Ortamından babsediyorum.

Gunaydin 7. Takim
:KK200:
Gun gecmiyor ki yarismada bir olay daha yasanmasin:bicak:
Kazen beyin dedigi gibi is seaBahAR seaBahARseaBahAR hesabı doğrulanmış üye. kaptanimiza kaldiysa Baharin ona tekrar onay verip yarismaya alacagini dusunmuyorum. Huzur kacirdigi gayet ortada. Kaldi ki onay verdi dedi ki yarissin birkere daha sans verelim. Bu hafta bizim takimdan diskalifiye edildi bu sahis. Simdi yeniden yarismak istese, yarismak istedigi takim kaptani bu durumu oylamaya sunmak zorunda. Bir takim dahi kabul etmese yarisamaz.:KK66: Butun takimlar kabul etse 6. Takim asla kabul etmez. Bu yuzden icimiz rahat. Sizinde iciniz rahat olsun. Birdaha ayni kisi tarafindan kandirilmayacagizEn Büyük KK

Simdi gordum kaptanim agzina yuregine saglik:KK200:
Eski takımının kaptanı olarak ve çok doğru bir ifade ile bizi aptal yerine koymuş birinin burada kalıp kalmayacağı hususu bize sorulacak olursa cevabımız hiçbir şekilde onu istemediğimizdir.
Tartışmalara konu şahıs haftalarca bizi aldattı, kandırdı, başka yerlerden aldığı fotolarla bizi yanılttı.Anlattıklarına özellikle çocuk yaştaki evliliği ile vicdanımızı sızlattığı için hem kırgınlığım var hem de kızgınlığım.
İki Haftada verdiğini iddia ettiği 14,6 kilo konusunda geçen cumadan sonra paylaşım alanında
Günaydın hoşgeldiniz kızlar:KK200:
Elinize yüreğinize sağlık

Günaydın
Bende sadece iki cümlecik söyleyeceğim.
BiZim kabullenmediğimiz nokta, affedilip tekrar takıma alınması değil, tekrardan yalan söyleyerek yarışacak olması. Başlarda fire vermemeye çalışsa da huylu huyundan vazgeçmeyecek, yanlış kilo bildirimleriyle devam edip , yarışma kurallarını ihlal edecek olması.

Günaydın
Bende sadece iki cümlecik söyleyeceğim.
BiZim kabullenmediğimiz nokta, affedilip tekrar takıma alınması değil, tekrardan yalan söyleyerek yarışacak olması. Başlarda fire vermemeye çalışsa da huylu huyundan vazgeçmeyecek, yanlış kilo bildirimleriyle devam edip , yarışma kurallarını ihlal edecek olması.
Günaydın canım :KK200:

ABBCE740-FE4F-4F08-980D-A4D2E7B42D1F.jpeg

Bonus Bonus a ithafen :KK200:

Günaydın :KK200:

Mutlu haftasonları :KK200:

hergaf hergaf ablasının gülü rekabete bismillah benden :KK68: senin dünün kesin iyi geçmiştir benim biraz yamuktu dünüm.
Gunaydin guzellik.:KK200:
Simdi seninle morti mi olduk. :KK45:Dune gelince iyi gecti diyebilirim. Aksam yemeginde evde olmamama ragmen sorunsuz atlattim:bicak:

Şaka anlayışı nasıl farklı anlatamam. Biz şikayet edince kadın gelip dalga geçip milleti gerip gidince cevap eski takım arkadaşları şakalaşıyor oluyor da yine başka takıma gidip "eski takım arkadaşlarının olduğu yerde" şakalaşıyor olamazlar değil mi! Hemen ban yerler değil mi! Ben sizi anlamakta zorlanıyorum artık anlamaya da çalışmıyorum bu taraf olmak değil de nedir

O şikayet butonları Bi tek 7.takımda işe yarıyor. Fark ettim etiket yapmaya da gerek yok zaten herkesin gözü Burda değil mi

Back