- 20 Mart 2017
- 15.709
- 57.946
- 598
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana daha 23.54Hurmayı bırakın da ayvayı çekirdeğinle yedik yarın sabah
Saat 2 olmuuuşşşş
Ne yedin15 dk önce açtım allah affetsin
Ne yedin
Çok kötü birşey olmasın
Süt
Salatalık
Yoğurt olsun
Yok daha saat erken burda
Sen yatmıyon mu?
O icat çıkarmasa şimdi bunları yazabilir miydikGrahaaaaaammm..... gece gece icat çıkarma yat artık hadi
Bunu şimdi gördüm. Caiz yavrum dalın birbirinizeSevgili ve aşırı güzel kaptanım
@hergaf ablam ile bir mortilik istiyorum caizmidir?
Bunu şimdi gördüm. Caiz yavrum dalın birbirinize
Mune ablacım Kazen sizi burda oyalamayı bende bizde hiç istememiyoruz.
Niye anlaşamıyoruz?
Abla yazdıkların doğru biri birine samimiyetten lan der karı der diğerine diyemez.
Samimiyete espiri anlaşına bakıyor.
Sadece burda değil başka takımdan arkadaşlarla kaptanlarla da samimiyet oluyor arada girip yazışılıyor.
Ortada sebep gösterilen mesajda aynen bu şekil bir mesaj.
Bu ilk bandaki mesajda zaten böyle espiriliydi. O an orda yazan gülen kişilerden 2.takımdan olmayan başkalarıda var. Ve birisi tesadüf lan deseydi ona ceza vermiycektiniz buna eminim. Farketmediğiniz ya da kabul etmediğiniz bir tepki gösteriyosunuz 7.takıma karşı.
Eskileri hatırlatıyosunuz bize o zaman çok farklıydı kavgalar vardı şu an çok çok farklı bi durum var.
Nasıl biz bazen fazla tepki veriyosak sizde de bu sefer öyle oldu gibi.
Kişisel değil yarışmayla ilgili bi durum var ortada bu hepimizi ilgilendiriyo hafta boyu 1.lik için bireysel derece için uğraşan arkadaşlarımız var.
Ortada nasıl bir emek nasıl kuvvetli bir bağ var tam olarak anlayamıyosunuz.
Hatalı birisi şans isteyince tabiki verilir ama bu öyle böyle değil.
Şans hakeden verilir.. bu üye inanılmaz sağlıksız bir şekilde kilo verdiğini beyan edip burada birçok kişiyi demoralize etti, üstüne kendi takımını aptal yerine koydu, üstüne birçok beddualar etti, yalan söyledi, kandırdı.. bu yarışmanın bu kadar sene boyunca ciddiyetle devam etmesinin sebebi -ciddiyetini- korumasıdır. Bir şans isteyip gelmiş ve şans verilmiş, Peki daha önce yaptığı için bir yaptırım uygulanmayacak mı? Bakın bu yine hakkaniyet duygusunu zedeleyen bir davranış.. bir takımda 7 kişi yaptıkları yüzünden yaptırıma uğramışsa ama başka bir üye bu kadar yalan dolan iftira beddua üzerine hiçbirşey olmamış gibi geri gelebiliyorsa o zaman bir düşünün bu takımdakilerin hakkaniyet duygusu nasıl yara almaz...beyfendi size şunu söyleyebilirim bu üye yüzünden yakımda yine başınız ağrıyacak çünkü kendisi yalanı, iftirayı alışkanlık haline getirmiş biri..Ben şans vermenizi kesinlikle eleştiremiyorum, ama açık ve net bir şekilde o üyeye ceza vermemenizi eleştiriyorum, bu eleştirinin nedenini de size her şekilde açıklayabilirim... Kazen seaBahAR
Eski takımının kaptanı olarak ve çok doğru bir ifade ile bizi aptal yerine koymuş birinin burada kalıp kalmayacağı hususu bize sorulacak olursa cevabımız hiçbir şekilde onu istemediğimizdir.Haddime değil ama bence daha önce kandırdığı, aptal yetine koyduğu eski takımına sorun bir.. bu arada olay maalesef tartı yanlış mağdur bir kızcağız olayı değil. Bu bayanı bir şekilde bu yarışmadan uzaklaştırmanızı tavsiye ederim. Bunu en büyük sebebi ise o üyenin gayet sağlıksız (250 kalori) bir diyet uygulaması ve iki haftada 14 kilo verdiğini beyan etmesi ve burayı okuyanlara kötü örnek olması..ama bekleyelim görelim derseniz de en azından yaptığının bir karşılığı olmalı değil mi?
Merhaba Mune hanım, yazdığınız bazı noktalara cevap vermek istiyorum, amacım olayın büyümesi değil sadece doğru anlaşılmak. Ben bu olayı en başından beri takip ettim ve evet üyenin yazdıklarını kötü içerik yapmadım çünkü zaten kendi takımı bu süreci gayet güzel idare etti ve bizim iç işlerine karışmamıza gerek kalmadan kötü içerik yaptılar. Bu durumu tahmin ederek tekrar tekrar kötü içerik yapmanın size iş yükünden başka faydası olacağını düşünmedim.bize gerek kalmadan zaten sizin haberiniz oldu.ki kaçınız bedduaları ve söylediği uygunsuz sözler sebebiyle kötü içerik yaptı? Baktım da 7. takımdan kimse kötü içerik yapmamış üyenin yazdıkları için, kötü içerik yapanlar başka takımlardan, onlarda bildirmese haberimiz bile olmayacaktı
iki olay birbirinden bağımsız. Burada o konuyu tekrar gündeme getirmemizin sebebi bu gece, burada, o üyeye 2.(aslında 3.) şans verildiğini öğrenmemizdi. Bunun üzerine ben bir yazı yazdım, Benim yazdığım yazının amacı miu ve diğerleri neden banlandı değil. Yazının amacı neden bu üyenin yaptıklarının yaptırımı yok idi. Eğer adil bir tavır istemek için sizi gereksiz meşgul etmek gerekiyorsa ileride umarım olmaz ama bir olay yaşanırsa bu şekilde mi davranmamız gerekir? Bence bu yarışmanın her üyesinin güzrel bir üslupla rahatsı olduğu konuları dile getirebilmesi gerekir.Olaya miu banlandıktan sonra değil, o üyenin 3. Üyelikle hiçbirşey olmamış gibi döndüğü kabul edilince sizin tabirinizle sahip çıkıldı.bir üye için yaptırım bekleyip onu hiç kötü içerik yapmamak garip değil mi? Yaptırım olmadı deyip Miu'nun banlanması sonrası olaya sahip çıkmak da garipsediğim bir diğer konu.
kesinlikle haklısınız. Buradaki amaç Benim adıma bir savunma değil sadece miu’ya ve diğer arkadaşlarımıza uygulanan yaptırımın hakkaniyet kaidesi gereğince diğer üyeye de uygulanması.böylece takımımızla ilgili hususi bir anlaşmazlığın olmadığı diğer üyelerin gözünde de bir zemin bulmuş olur.Sonuç olarak tMiu'nun banlanması sonrası tepki amaçlı yazılan lan'lı cümlelerin savunması değil yazdıklarınız,
mune hanım bunun kesinlikle farkındayız. En son istediğim şey kendisini gereksiz rahatsız etmektir ancak kazan bey bu konuda karar merciinin seabahar hanım olduğunu belirttiği içim ben mesajımda kendisini de etiketledim. Burdan kendisine tekrar başsağlığı diliyorum ve zamanı ve emekleri için teşekkür ediyorum.seaBahAR'la ilgili, kadın acı yaşadı farkındasınız değil mi?