• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. ablacım Kazen Kazen sizi burda oyalamayı bende bizde hiç istememiyoruz.
Niye anlaşamıyoruz?

Abla yazdıkların doğru biri birine samimiyetten lan der karı der diğerine diyemez.
Samimiyete espiri anlaşına bakıyor.
Sadece burda değil başka takımdan arkadaşlarla kaptanlarla da samimiyet oluyor arada girip yazışılıyor.
Ortada sebep gösterilen mesajda aynen bu şekil bir mesaj.

Bu ilk bandaki mesajda zaten böyle espiriliydi. O an orda yazan gülen kişilerden 2.takımdan olmayan başkalarıda var. Ve birisi tesadüf lan deseydi ona ceza vermiycektiniz buna eminim. Farketmediğiniz ya da kabul etmediğiniz bir tepki gösteriyosunuz 7.takıma karşı.
Eskileri hatırlatıyosunuz bize :KK43: o zaman çok farklıydı kavgalar vardı şu an çok çok farklı bi durum var.

Nasıl biz bazen fazla tepki veriyosak sizde de bu sefer öyle oldu gibi.

Kişisel değil yarışmayla ilgili bi durum var ortada bu hepimizi ilgilendiriyo hafta boyu 1.lik için bireysel derece için uğraşan arkadaşlarımız var.
Ortada nasıl bir emek nasıl kuvvetli bir bağ var tam olarak anlayamıyosunuz.

Hatalı birisi şans isteyince tabiki verilir ama bu öyle böyle değil.

Şans hakeden verilir.. bu üye inanılmaz sağlıksız bir şekilde kilo verdiğini beyan edip burada birçok kişiyi demoralize etti, üstüne kendi takımını aptal yerine koydu, üstüne birçok beddualar etti, yalan söyledi, kandırdı.. bu yarışmanın bu kadar sene boyunca ciddiyetle devam etmesinin sebebi -ciddiyetini- korumasıdır. Bir şans isteyip gelmiş ve şans verilmiş, Peki daha önce yaptığı için bir yaptırım uygulanmayacak mı? Bakın bu yine hakkaniyet duygusunu zedeleyen bir davranış.. bir takımda 7 kişi yaptıkları yüzünden yaptırıma uğramışsa ama başka bir üye bu kadar yalan dolan iftira beddua üzerine hiçbirşey olmamış gibi geri gelebiliyorsa o zaman bir düşünün bu takımdakilerin hakkaniyet duygusu nasıl yara almaz...beyfendi size şunu söyleyebilirim bu üye yüzünden yakımda yine başınız ağrıyacak çünkü kendisi yalanı, iftirayı alışkanlık haline getirmiş biri..Ben şans vermenizi kesinlikle eleştiremiyorum, ama açık ve net bir şekilde o üyeye ceza vermemenizi eleştiriyorum, bu eleştirinin nedenini de size her şekilde açıklayabilirim... Kazen Kazen seaBahAR seaBahARseaBahAR hesabı doğrulanmış üye.

Mesele o üyeye uyarı vermekse direkt üyelikleri iptal edildi bizzat işlemleri yapan kişi olduğumdan bunu rahatlıkla yazabilirim, yönetim site kuralları dahilinde yapması gerekeni zaten yaptı, ki kaçınız bedduaları ve söylediği uygunsuz sözler sebebiyle kötü içerik yaptı? Baktım da 7. takımdan kimse kötü içerik yapmamış üyenin yazdıkları için, kötü içerik yapanlar başka takımlardan, onlarda bildirmese haberimiz bile olmayacaktı, eğer mesele üyenin diyet takımında yaptığı kandırmacaysa bu da yine bir konferans görüşme talebiyle çözülebilir bir sorundu, bunu da bildirenler sizin takımdan değil, bu da ilginç, bir üye için yaptırım bekleyip onu hiç kötü içerik yapmamak garip değil mi? Yaptırım olmadı deyip Miu'nun banlanması sonrası olaya sahip çıkmak da garipsediğim bir diğer konu.

Neyse üyeden bildirmemenize rağmen rahatsız olduysanız diyet takımlarında uygulanan kurallar gereği takımlara girmeme cezası gibi bir ceza vermeyi sunabilirdiniz takım kaptanları ve bölüm editörüne, oylama yapılır kabul sayısına göre hareket edilirdi.

Sonuç olarak tMiu'nun banlanması sonrası tepki amaçlı yazılan lan'lı cümlelerin savunması değil yazdıklarınız, konu tüm takımları mı ilgilendiriyor, konu emeklerin zayi olması meselesi mi?

O zaman kusura bakma Bonus Bonus yine eskilerden örnek vereceğim, çünkü sizlerde seaBahAR'ı da katarak eskileri ortaya atıyorsunuz, bu topikte çıkan kavgalar sonrası, kavgaya hiç karışmamış arkadaşlarınızın emekleri düşünüldü mü zamanında? Topik kapatıldığında bu topik açılmayacak kararı veren arkadaşlarınız diğerlerinin emeklerini düşündü de mi karar verdi herkesin topikten dağılmasına? Ya da moralleri bozulmuş mudur diye düşünüldü mü?

Biz dönmeyeceğiz o topikte açılmayacak mesajını veren arkadaşlarınız dönünce hani biz takımdık hepimizi ayaklandırdınız şimdi niye çark edildi, bize neden olayın iç yüzü anlatılmadı diye soran arkadaşlarınıza kapıyı gösterirken de incelik duyguları hakim miydi acaba?

Bir yazı daha gördüm seaBahAR'la ilgili, kadın acı yaşadı farkındasınız değil mi? İç dünyasını biliyor musunuz? Neler düşündüğünü, ne yaşadığını biliyor musunuz ? Demeyeyim demeyeyim diyorum ama şu çenem durmaz ki, yani şurada birkaç arkadaşınıza gösterdiğiniz hassasiyeti size bu sistemi kuran kadına göstermeniz çok mu zor? Onca sıkıntısı içinde burayı da ihmal etmiyor gerekenleri yapıyor, topikleri de tek tek okumasını da beklemeyin rica ediyorum.

2. şansa gelince bu topik 2. şansları defalarca yaşamış şanslı topiklerden, sizde kabul etmediğiniz birşey yapıyorsunuz, hataları kabul etmiyorsunuz, burada bugün lan kelimesinin üzeri çizile çizile üstüne bir de kötü içerik yaparak göze sokmak hataydı, Miu'yla yöneticinin kendi arasında çözebileceği birşeyi tüm topiğe yaymakta hataydı, hala sanki derdimiz gücümüz bu takımmış gibi davranmanız da hata, zira biz birşey yapmıyoruz, yaptıklarınızı göze sokarak bakın buradayız biz yaparız tavrıyla kendi kendinizi kötü içerik yapmanızla durumu tırmandıran sizler oluyorsunuz.

Kusura bakmayın ağır yazarım ama içimdekini yazmam lazımdı, zira artık aslında biz haklıyız yönetim bize taktı söylemi doğru bir söylem değil, çünkü her defasında önce bir olay oluyor biz kuralları uygulamak için devreye girip banlanmalar olunca bu topik bir kaynıyor, bir tavır, bir meydan okuma sonra yönetim bize taktı, kim örgütlüyorsa taktik değiştirsin, her seferinde tek yaptığı takıma zarar vermek çünkü.

Bonus Miu değil kim olsa banlanırdı, rica ediyorum şu bizim takım göze batıyor kıskanılıyor, her fırsatta ensemize damlanıyor algısını yaratmaktan vazgeçin, site sahibi mi çekemiyor ? Rakip takımlardan kibleyen olmadı ki sizi, bizzat arkadaşlarınız gerek etiketleme, gerek kötü içerik yaparak kendi kendilerine bir olay yaratıp durumun tırmanmasını sağladılar, bak ben de onların istediklerini veriyorum şu anda.

Madem kuvvetli bağınız var, diğer diyet topiklerinde banlananlar olunca da aynı duyarlılığı gösterip banlanmalarına karşı tepki gösterdiniz mi? Siz tüm diyet topiklerini mi önemsiyor, hepsinin emekleri için mi savunuyorsunuz yoksa sadece takımınızdaki birkaç kişi için mi savunma yapıyorsunuz buna karar verin, çünkü yazından takımın için savunma yapıyorsun hissine kapıldım.

Bir soru işaretim daha oluştu kafamda, onu da yazayım ve bitireyim, Miu'nun kardeşi taaaaaa Nisan'da hatta ana panelden bakınca 8 Nisan 2018'de yapmış son girişini, ta ki dün 20:45'e kadar da siteye bir daha hiç girmemiş, dün siteye girince de gelmiş 7. takıma kocaman harflerle lan Miu'ya selamlar yazmış, boldlamış, harfleri epey büyütmüş büyük emek var vallahi, benzer bir mesajı da Miu'nun duvarına yazmış, sebebi hikmeti ne ola ki?

@Kazen kusura bakma, yine şu koca çenem durmadı.

Haddime değil ama bence daha önce kandırdığı, aptal yetine koyduğu eski takımına sorun bir.. bu arada olay maalesef tartı yanlış mağdur bir kızcağız olayı değil. Bu bayanı bir şekilde bu yarışmadan uzaklaştırmanızı tavsiye ederim. Bunu en büyük sebebi ise o üyenin gayet sağlıksız (250 kalori) bir diyet uygulaması ve iki haftada 14 kilo verdiğini beyan etmesi ve burayı okuyanlara kötü örnek olması..ama bekleyelim görelim derseniz de en azından yaptığının bir karşılığı olmalı değil mi?
Eski takımının kaptanı olarak ve çok doğru bir ifade ile bizi aptal yerine koymuş birinin burada kalıp kalmayacağı hususu bize sorulacak olursa cevabımız hiçbir şekilde onu istemediğimizdir.
Tartışmalara konu şahıs haftalarca bizi aldattı, kandırdı, başka yerlerden aldığı fotolarla bizi yanılttı.Anlattıklarına özellikle çocuk yaştaki evliliği ile vicdanımızı sızlattığı için hem kırgınlığım var hem de kızgınlığım.
İki Haftada verdiğini iddia ettiği 14,6 kilo konusunda geçen cumadan sonra paylaşım alanında yazışanlar olabildiğince sakin davranmamış olsaydı şuan tüm takımlarla bir hiç uğruna,bir yalan uğruna sanal bile olsa kanlı bıçaklı olabilirdik.
Burası güvene ve beyana dayalı bir ortam. Güvenirliği şaibeli olan birinin yarışmacı olarak bizim yada diğer takımlarda yarışacak olması buranın güvenirliğini zedelemez mi?
Şayet amaç kilo vermekse ve birincilik umurunda değilse söz konusu üye kendi başına zaten harikalar yaratabiliyor ya,zayıflama günlüklerinde de pek’ala bunu başarabilir?
Burada ısrarla olmak istemesinin amacı ne?
Tüm bu yaptıklarına rağmen tekrar yarışmaya alınması,bu kişinin burayı ve özellikle 6. Takımı iki defa aptal yerine koymaya çalışmasını ödüllendirmek olmaz mı?
Geri dönüşündeki açıklaması tartısının kalibrasyonu bozukmuş ondan 16 kilo verdiğini zannetmiş ya, 16 kilodan bahsediyoruz ben 2-3 kilo verip /aldığımda bile farkı tartı olmaksızın farkedebiliyorsam tartı 16 kilo eksik bile gösterse bedensel değişimin olmadığını fark etmek için deha olmaya gerek yok sanırım.

Ayrıca trabzonlu nicki ile bu arkadaş buradan bugün itibari ile diskalifiye edildi ve kural gereği diskalifiye olan üyenin tekrar yarışmaya dahil olabilmesi için oylama yapılması gerek miyor mu?
Böyle bir oylamaya peşin olarak cevabımız hayır tekrar yarışmaya dahil olmasını istemiyoruz olacaktır
.

Kazen Kazen

Son düzenleme:
ki kaçınız bedduaları ve söylediği uygunsuz sözler sebebiyle kötü içerik yaptı? Baktım da 7. takımdan kimse kötü içerik yapmamış üyenin yazdıkları için, kötü içerik yapanlar başka takımlardan, onlarda bildirmese haberimiz bile olmayacaktı
Merhaba Mune hanım, yazdığınız bazı noktalara cevap vermek istiyorum, amacım olayın büyümesi değil sadece doğru anlaşılmak. Ben bu olayı en başından beri takip ettim ve evet üyenin yazdıklarını kötü içerik yapmadım çünkü zaten kendi takımı bu süreci gayet güzel idare etti ve bizim iç işlerine karışmamıza gerek kalmadan kötü içerik yaptılar. Bu durumu tahmin ederek tekrar tekrar kötü içerik yapmanın size iş yükünden başka faydası olacağını düşünmedim.bize gerek kalmadan zaten sizin haberiniz oldu.
bir üye için yaptırım bekleyip onu hiç kötü içerik yapmamak garip değil mi? Yaptırım olmadı deyip Miu'nun banlanması sonrası olaya sahip çıkmak da garipsediğim bir diğer konu.
iki olay birbirinden bağımsız. Burada o konuyu tekrar gündeme getirmemizin sebebi bu gece, burada, o üyeye 2.(aslında 3.) şans verildiğini öğrenmemizdi. Bunun üzerine ben bir yazı yazdım, Benim yazdığım yazının amacı miu ve diğerleri neden banlandı değil. Yazının amacı neden bu üyenin yaptıklarının yaptırımı yok idi. Eğer adil bir tavır istemek için sizi gereksiz meşgul etmek gerekiyorsa ileride umarım olmaz ama bir olay yaşanırsa bu şekilde mi davranmamız gerekir? Bence bu yarışmanın her üyesinin güzrel bir üslupla rahatsı olduğu konuları dile getirebilmesi gerekir.Olaya miu banlandıktan sonra değil, o üyenin 3. Üyelikle hiçbirşey olmamış gibi döndüğü kabul edilince sizin tabirinizle sahip çıkıldı.

Sonuç olarak tMiu'nun banlanması sonrası tepki amaçlı yazılan lan'lı cümlelerin savunması değil yazdıklarınız,
kesinlikle haklısınız. Buradaki amaç Benim adıma bir savunma değil sadece miu’ya ve diğer arkadaşlarımıza uygulanan yaptırımın hakkaniyet kaidesi gereğince diğer üyeye de uygulanması.böylece takımımızla ilgili hususi bir anlaşmazlığın olmadığı diğer üyelerin gözünde de bir zemin bulmuş olur.

seaBahAR'la ilgili, kadın acı yaşadı farkındasınız değil mi?
mune hanım bunun kesinlikle farkındayız. En son istediğim şey kendisini gereksiz rahatsız etmektir ancak kazan bey bu konuda karar merciinin seabahar hanım olduğunu belirttiği içim ben mesajımda kendisini de etiketledim. Burdan kendisine tekrar başsağlığı diliyorum ve zamanı ve emekleri için teşekkür ediyorum.

Ben sadece bana göre haksız olan bir durumu dile getirdim. Site kuralları gereği 7.takım üyeleri için bazı yaptırımlar uyguladınız ve banladınız.(sadece kendi takımım değil başka takım üyeleri de olsaydı tavrım aynı olurdu) ancak başka bir üyeyi hiçbirşey olmamış gibi kabul ettiniz.. bakın bu konu maalesef başka sorunlar çıkaracak ileride. (Bizim takımımızla ilgili değil)Yönetici takımı sizsiniz , ben sadece şahsi görüşümü belirtiyorum.
Geçmiş konuları deşmek hiç hoşuma gitmeyen birşeydir ama yazınızda geçmiş ,cevap vereyim. O zamanki olayda bizim takıldığımız konu karşı takım ve bizim takımımız için farklı dillerin kullanılması ve bizim haksızlığa uğradığımızı hissetmemizdi. Bu konu yönetim tarafından yersiz bulundu. Tamam Peki, olay hasır altı edildi,takım kapandı vs. Peki mune hanım bizim takımımız açılınca ne oldu? (Evet sizin de hatırlattığınız gibi ikinci şans verildi, ama bu şans bazı yaptırımlar uygulandıktan sonra verildi) Ben hatırlatayım karşı takım gayet üslupsuzca tavrını koydu ve tabiri caizse yakıp yıkıp gittiler.. bu sonuç dahilinde sizce de bizim en başından savunduğumuz şeyin gerçeklik payı olamaz mıydı? Şayet iki takım arasındaki husumet ilk patlak verdiğinde iki takıma da adil davranılsaydı olay bu noktaya gelmezdi.. işte bu hep hakkaniyet duygusu.. Amacım kesinlikle eski defterleri açmak değil. Ya da sizi suçlamak da değil. Ben şahsen sizin bizim için gösterdiğiniz incelik ve hassasiyet için teşekkür ederim. Hiçbir eylemi kötü niyetle yapmadığımıza sa eminim . Aslında olayı daha fazla uzatmak da istemiyorum.Çok uzun yazdım , iyi geceler

Son düzenleme:
malipina malipina
Kaptanım konunun uzamamasını istediğini biliyorum, boş anıma geldi ve yazdıkça yazdım( bkz. Uyku tutmaması) yukarıdaki mesaj için özür dilerim, copy paste yapıp özel mesaj olarak atmak aklıma sonra geldi.. birdaha bu konuyu açmayacağım.
İyi geceler
:KK23:

Back