Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

O zaman kusura bakma Bonus yine eskilerden örnek vereceğim, çünkü sizlerde seaBahAR'ı da katarak eskileri ortaya atıyorsunuz,

Bende uzasın istemiyorum artık ama bunuda kabul etmiyorum akşam kazenle bi kaç arkadaş daha konuşuyorduk ve baharın adı hiç geçmedi geçse bile ona yönelik bir suçlama asla olmadı olamaz.
Kazen önce siteden atarım sonra da bahar bilir deyince bir kişide bunun üstüne etiket yaptı diye bahara anlayışsızlık etmişiz gibi göstermek hiç olmadı.

Lanlı mesajları tabiki savunmuyorum ben mune abla kızlarda bilirler yanlışsa benim sevdiğim değer verdiğim kişi içinde yanlıştır.
Evet tepkiler fazlaydı gereksizdi hoş değildi belki....
Ama boşuna yazılmadı onlar ya bunu niye kabul edemiyosunuz

Hem kendin yazdın samiyetle espiriyle lan yazılır diye ama ordaki o sayfadaki espiriyide görmemezlikten gelmiş oldunuz.

İki gün öncede banlandı miu kimse niye ya demedi haketmişti.

O cuma burda konuşuldu üyenin fazla verdiği kilo sonrada bekleyip görelim dedik zaten kaptanlar konuşup tartışıcak konuyu.
Burası yoğun sürekli paylaşım alanını yada başka bi takımı okuyamıyorum ben kendi adıma.

Konuyla ilgiliydik tabiki ama miu yazıştı orda en çok o daha hakimdi konuya.
Oylama oldu paylaşımda bu çözüm için değilmiydi?
Ben bandan sonra okudum zaten kaptan gerektiği gibi yazmış kazen etiketlenmişti başka bişeye gerek duymadım aklıma bile gelmedi.

Takım kıskanılıyor vs diye bir yazımda olmadı sana.
Ama çok takip edildiğimiz 30 küsür ziyaretçi ile kendini gizleyerek burda okuma yapıldığıda bir gerçek.

Bunun sonu gelmiycek siz asla kabul etmiyorsunuz yok yere banlama kısmını.

2 kez kandırmış üye için bile iyimserlik gösterip şans verilebilcekken....
Bize farklı bir tavır olduğu ortada.
Aynı şekilde bizimde size tavrımız oluyor bu yüzden.

Bende daha başka yazmak istemiyorum.

Uğraşıp yazdınız sizde akşamdan beri ama bi sonuca varamadık.

Kimsenin kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum herkesin haklı kendine göre anlatınca.

Kaptanım üzüntüden inan hiç zevk almadım hele o ekmeği beşamel soslu patlıcana banarken nefret ettim. Hayatta kalmak için yedim. Yoksa Biliyosun beni
Ay çok güldüm herşey hayatta kalmak için. Dr no geçen bir programda dedi.bir tanesi bahane buluyordu iste yemek de yemem lazım yemeden olur mu dedi. Dr no 400 kilosun 6 ay yemeden de hayatta kalırsın dedi. Senin o hesap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…