- 20 Mart 2017
- 15.709
- 57.946
- 598
Kız şuursuzdum diyorum sonradan hatırladım. Allah bile delilerden hesap sormuyoay bi de pişkin pişkin anlatıyo sen listelisin hanım hanııım hatırlatırım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız şuursuzdum diyorum sonradan hatırladım. Allah bile delilerden hesap sormuyoay bi de pişkin pişkin anlatıyo sen listelisin hanım hanııım hatırlatırım
Ay kocakarı demişken kozlar arpacığa kesin çözüm
Tantantantaaannn
Bir kağıdı teflon tavaya koyun, yumurta beyazını dökün, bir güzel kısık ateşte pişirin, uyurken onu gözünüzün üstüne koyup tülbentle sarın hemencecik geçiriyor
şuursuz derken alkol mü aldın yoksaKız şuursuzdum diyorum sonradan hatırladım. Allah bile delilerden hesap sormuyo
Bence sen tarifi hazırlayana kadar arpacığın süresi doldu ve geçtiAy kocakarı demişken kozlar arpacığa kesin çözüm
Tantantantaaannn
Bir kağıdı teflon tavaya koyun, yumurta beyazını dökün, bir güzel kısık ateşte pişirin, uyurken onu gözünüzün üstüne koyup tülbentle sarın hemencecik geçiriyor
Bitti benceSen varyaaaa kazenin şarjı bitmişmidir
Heee yarın sabah 6 da kalkıcam manyağım ya ben :)şuursuz derken alkol mü aldın yoksa
Hırma süt yahu, sanki tavık dünyası mi yedimyiyin anam yiyin kilo almak için herşeyi yiyin kategoriyi değiştirelim kilo alma gruplarına gidelim biz
Yaw ben de normalde yemiyorum ama takımı ne zaman okusam bir hurma muhabbeti dönüyor, atıyorum ağzıma ben deAy göresim yok hurmayı
Tabi 5 sayfa daha alıntılayın belki görmemiştirSucunun tabiki
Sübaneke aminBitti bence
İşşalah yani dinimiz amin
Evet bana da dediKız şuursuzdum diyorum sonradan hatırladım. Allah bile delilerden hesap sormuyo
neyse yarın menü yorumlarken zaten dayağı yicen.yarına sakliyim enejimiHeee yarın sabah 6 da kalkıcam manyağım ya ben :)
Kaptanım valla ölçülü yedim kızma
Tevo yemeyeceksinkız gözüne koyacaksın, katılaşıyor kağıdın üstünde, makasla kesiyorsun zaten öyle böyyğğğ diyecek birşey yok
Yaw iki gündür yapıyorum geçtiBence sen tarifi hazırlayana kadar arpacığın süresi doldu ve geçti
beni mi çekiştiriyo o ikisi hani şu gırmızılıyla mazlum
Unuturum ben akşam ne yediğimi yarın yoğun olacakneyse yarın menü yorumlarken zaten dayağı yicen.yarına sakliyim enejimi
Teessüf ederim malipik o muhabbeti dün birakmıştık biz.. yok öyle birşeybeni mi çekiştiriyo o ikisi hani şu gırmızılıyla mazlum