- 11 Ocak 2014
- 9.900
- 47.341
- 498
- 32
Seni kibleyecem bundan kelli bonusHasbinallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Yahu en çok lanı ben yazıyor olabilirim bu kelimenin cezası yasağı varmıydı niye bilmiyoruz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Seni kibleyecem bundan kelli bonusHasbinallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Yahu en çok lanı ben yazıyor olabilirim bu kelimenin cezası yasağı varmıydı niye bilmiyoruz?
psikologça psikologça konuşme be 3 kere okudum anlamadım ne diyon senfeylesofu boşver biz miuyla Leyla ilen Şirinin aşkını yazarız
bide benHasbinallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
1 ay canim bedelli yapacakKaç ay yapacak canim
Lan demediğimlr samimi olamıyorum bile benim mağduriyetim hepinizden fazla kız ağlıyo şu an
Her şeyi dedim bi lan demedimpsikologça psikologça konuşme be 3 kere okudum anlamadım ne diyon sen
Oooo çok iyi1 ay canim bedelli yapacak
Gel beraber aglayalim
afferrim ama akrostiş gözümden kaçmadı
afferrim ama akrostiş gözümden kaçmadı
hadi benim manita hapse düştü.Gel beraber aglayalim
başım ağrıyor çok bugün olmazhadi benim manita hapse düştü.
Mali ye noldu da ağlayacan
gapı gibi hükümet gibi duruyor gadın malipina
Efem nasıl bisiklet mucizemcakil80 bebeam
BayıldımEfem nasıl bisiklet mucizem
Cuma yorgunlugubaşım ağrıyor çok bugün olmaz
en son elinde hortumla bahçeyi yıkıyodu üstü ıslandıysa değiştirmeye gitmiştir.şöyle rahat bişeyler giyecekti drink alıcaktık yan odadahadi benim manita hapse düştü.
Mali ye noldu da ağlayacan
gapı gibi hükümet gibi duruyor gadın malipina
eflooooşşşşKızlarrrrr.... eflalden selam getirdim... selamı var.. adamın dibisiniz diyo
Ve aleyküm selam getiren goturen sağolsun sende slm soyleKızlarrrrr.... eflalden selam getirdim... selamı var.. adamın dibisiniz diyo