- 2 Mart 2018
- 5.882
- 19.619
- 168
- 38
Süslenip puslenmeye gitmiştir kesinen son elinde hortumla bahçeyi yıkıyodu üstü ıslandıysa değiştirmeye gitmiştir.şöyle rahat bişeyler giyecekti drink alıcaktık yan odada
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Süslenip puslenmeye gitmiştir kesinen son elinde hortumla bahçeyi yıkıyodu üstü ıslandıysa değiştirmeye gitmiştir.şöyle rahat bişeyler giyecekti drink alıcaktık yan odada
As canımKızlarrrrr.... eflalden selam getirdim... selamı var.. adamın dibisiniz diyo
kokoş kaptanSüslenip puslenmeye gitmiştir kesin
kokoş kaptan
Noluyor yine bee..
Lan noluyor yine
Sen yapma bakim hamişsin sen
eylüldeyiz bak yağmur kokusu sarmış toprağı,ağaçların esintisi şiir gibi fılsıldıyorbu ne böyle her yer gri
Grinin lan tonu
Şubat ayı aklıma geldi içim daraldı
benim gözüm açık kaldı asıl kimbilir içerde ne kop koplar kopuyorNeyse hafta sonu havalandıralım takımı
Gidenler gözünüz açıkta kalmasın
Mahpusta parti neyin vermeyin
Sevgiler
Neyse kuzumBir insan ancak bu kadan gelebilirdi
Buna soykırım derler
Teşekkür ederim inşallah kuzucum
Yazdıklarımı yeniden okuyun isterseniz, miunun banlanması sonrası bu topikteki atardan bahsettim ya da tepki, adına ne derseniz artık.
Diğer konuysa ilgili takım kaptanı, bölüm yöneticisi ve Admini ilgilendirir, velev ki mevzu bir üyenin sitede olmasıysa veya Miu'nun banlanmasıysa, bunu takım topiğinde admine tepki göstererek lan dedim lun dedim diyerek kendilerini kötü içerik yapmak yerine yöneticiyle direkt irtibata geçip halledebilirlerdi.
Biz konuşmayız muhatap almayız ama atarımızı da yaparız diyorlarsa o zaman kendileri bilir.
Yine neler kaçırdıkGeldim şükür.
Nolduğunu anlatmak isteyen?