- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.587
- 798
Ni dimekTeşekkür ederim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ni dimekTeşekkür ederim
haftayada biz hepimiz gidelimde takıma hırsız mı girsinAhhaha vay uyanıklar beni almamışlar
espiri yapmakta ban sebebi mi artık
bırak yaa yazıklar olsun
sen içmicen kız misafirlere yapıcaz
Biz varız kaptanimtakımda adam kalmadı
Yazdıklarımı yeniden okuyun isterseniz, miunun banlanması sonrası bu topikteki atardan bahsettim ya da tepki, adına ne derseniz artık.Mune peki bu olayları başlatan trabzonlu neden ceza almıyor.gün gibi açık onun 3. kez geldiği. akrep miuya benim takımım dedi ama bu üye yine 1 hafta ortalığı karıştırıp gidicek.listeler altüst olacak.o zaman ne olacak?
miu lan dediği için banlanmış kazen öyle dedi.ama o mesajında herhangi birine atar olarak lan demedi ki.mesaj şu " cimbomluya mı aşık oldu lan yoksa" bu cümlede espiri görüyorum ama atar göremiyorum ben
Peki @eflalim portakal sulu ördek ve hepfit neden banlandı?? Bu arada merak ediyorum neden bu sitede bu kadar lan kullanan üye varken neden sadece @MiuLegoEspri yapmak ban sebebi değil, banlanan bir üye için adminin yaptığı açıklama sonrası kibarcasını yazayım atar yapmak ve bu atarı göze sokmak ban sebebi oldu diyelim.
Biz banlamadık, arkadaşlarınız kendi banlanmak istedi.
Bunlarda kanıtı:
Eki Görüntüle 2186995 Eki Görüntüle 2186994
Şansını zorlamamak gerektiğini en iyi bu takım biliyor olmalı, Miu haksız yere banlandığını düşünüyorsa bunu yöneticiyle kendisi çözebilir değil mi? Sonuçta sitedeki herkes erişkin ve konuşup sorununu çözebilme yetisine sahipler.
Yok deniyorsa ki biz grup ruhuyla toplu atar yaparız, o zaman kendilerini kötü içerik yaptıklarını da söyleyip sonuçlarına katlanacağız deselerdi de gruplarının diğer bireyleri neler oluyor diye düşünmek zorunda kalmasaydı, grup içinde gruplaşıp diğerlerini dışarıda bırakıp banlanma sebeplerini hayal gücüne bırakmaları olmamış ama işte hep yaptıkları birşey olduğundan şaşırmadım.
Şuanda korumalığını üstlendikhaftayada biz hepimiz gidelimde takıma hırsız mı girsin
Mune whiteblack ve matematik kendilerini kibleyip banlatmış olabilirler tamam ama diğer arkadaşlar hepfit portakal sulu ördek kendilerini kibleyip banlatmadılar.onları neden banladınız?biz takım olarak lan kelimesini çok kullanıyoruz genel olarak ,klavye alışkanlığı diyelim,hakaret olarak ya da atarlanma olarak kullanmıyoruzki.Bu bi ban sebebi olmamalıYazdıklarımı yeniden okuyun isterseniz, miunun banlanması sonrası bu topikteki atardan bahsettim ya da tepki, adına ne derseniz artık.
Diğer konuysa ilgili takım kaptanı, bölüm yöneticisi ve Admini ilgilendirir, velev ki mevzu bir üyenin sitede olmasıysa veya Miu'nun banlanmasıysa, bunu takım topiğinde admine tepki göstererek lan dedim lun dedim diyerek kendilerini kötü içerik yapmak yerine yöneticiyle direkt irtibata geçip halledebilirlerdi.
Biz konuşmayız muhatap almayız ama atarımızı da yaparız diyorlarsa o zaman kendileri bilir.
Şimdi anladım durumuPeki @eflalim portakal sulu ördek ve hepfit neden banlandı?? Bu arada merak ediyorum neden bu sitede bu kadar lan kullanan üye varken neden sadece @MiuLego
Eki Görüntüle 2186999 burdaki üyelerde banlandı mı acaba
açıklama için teşekkür ederimYazdıklarımı yeniden okuyun isterseniz, miunun banlanması sonrası bu topikteki atardan bahsettim ya da tepki, adına ne derseniz artık.
Diğer konuysa ilgili takım kaptanı, bölüm yöneticisi ve Admini ilgilendirir, velev ki mevzu bir üyenin sitede olmasıysa veya Miu'nun banlanmasıysa, bunu takım topiğinde admine tepki göstererek lan dedim lun dedim diyerek kendilerini kötü içerik yapmak yerine yöneticiyle direkt irtibata geçip halledebilirlerdi.
Biz konuşmayız muhatap almayız ama atarımızı da yaparız diyorlarsa o zaman kendileri bilir.
hee engelli koştukEe kızlar sporlar yapildimi
hee engelli koştuk
beni niye yaktın hippoooooooooooooooPeki @eflalim portakal sulu ördek ve hepfit neden banlandı?? Bu arada merak ediyorum neden bu sitede bu kadar lan kullanan üye varken neden sadece @MiuLego
Eki Görüntüle 2186999 burdaki üyelerde banlandı mı acaba