ama korkarım ben öyle yatır matırtakımın altında yatır var
elalis bak valla hortum geliyonal desemdeneme bir kiiiii sesim gelüürmü
23 ziyaretçinin yarısı bizim kızlardır kesinama korkarım ben öyle yatır matır
hunharca güldümelalis bak valla hortum geliyo
ben de tam onu söylüyodummali 23 tane fincanımız var mı balım,çeyizliklere baksan bi
hocam banlanınca liste dışı kalıyoz ya baklava yemek caiz mielalis bak valla hortum geliyo
Sevgili pro, benim adım gözüküyor mu alttamali 23 tane fincanımız var mı balım,çeyizliklere baksan bi
ay dur ben ayşe teyzeye sorayım bi kokar mokar fincanları ama yaparız yine yaa boş çevirmeyelim şimdiben de tam onu söylüyodum
bende bi 6 tane var kız biz iki kişiyiz evde gelen gidenimde olmaz hazırlıksızım ben
O neymiş ki neyse söyleme kaptansız kalmayalımsihirli sözcüğü söyleyen gidiyo
Bir yarımızda aşağıdatakımın altında yatır var
kız aylardır tatil sayıklıyolar.hepsi bir olup tatile gitti antalyaya
hayır bak bende numaran da yok ulaşamam sana dert olur içime ağlarım yapma sakınhocam banlanınca liste dışı kalıyoz ya baklava yemek caiz mi
Gözükmüyor sanırım aktif olma durumunu kapatmışsınSevgili pro, benim adım gözüküyor mu alttaBunu merak ediyorum ne zamandır sorayım
yok kuzumSevgili pro, benim adım gözüküyor mu alttaBunu merak ediyorum ne zamandır sorayım
Kozaaammm minnoşuummmm nasıl gitmiş kilolar
sen tatilden yeni geldin zaten otur oturduğun yerdeO neymiş ki neyse söyleme kaptansız kalmayalım
Bir yarımızda aşağıda
Ahhaha vay uyanıklar beni almamışlar
veririz balımhayır bak bende numaran da yok ulaşamam sana dert olur içime ağlarım yapma sakın
Gözükmüyor sanırım aktif olma durumunu kapatmışsın
Teşekkür ederimyok kuzum
Doyamadım yine gitmek istiyorumsen tatilden yeni geldin zaten otur oturduğun yerde
ay dur ben ayşe teyzeye sorayım bi kokar mokar fincanları ama yaparız yine yaa boş çevirmeyelim şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?