- 20 Mart 2017
- 15.709
- 57.946
- 598
ama korkarım ben öyle yatır matırtakımın altında yatır var![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ama korkarım ben öyle yatır matırtakımın altında yatır var![]()
elalis bak valla hortum geliyonal desemdeneme bir kiiiii sesim gelüürmü
23 ziyaretçinin yarısı bizim kızlardır kesinama korkarım ben öyle yatır matır![]()
hunharca güldümelalis bak valla hortum geliyo![]()
ben de tam onu söylüyodummali 23 tane fincanımız var mı balım,çeyizliklere baksan bi![]()
hocam banlanınca liste dışı kalıyoz ya baklava yemek caiz mielalis bak valla hortum geliyo![]()
Sevgili pro, benim adım gözüküyor mu alttamali 23 tane fincanımız var mı balım,çeyizliklere baksan bi![]()
ay dur ben ayşe teyzeye sorayım bi kokar mokar fincanları ama yaparız yine yaa boş çevirmeyelim şimdiben de tam onu söylüyodum
bende bi 6 tane var kız biz iki kişiyiz evde gelen gidenimde olmaz hazırlıksızım ben![]()
O neymiş ki neyse söyleme kaptansız kalmayalımsihirli sözcüğü söyleyen gidiyo![]()
Bir yarımızda aşağıdatakımın altında yatır var![]()
kız aylardır tatil sayıklıyolar.hepsi bir olup tatile gitti antalyaya![]()
hayır bak bende numaran da yok ulaşamam sana dert olur içime ağlarım yapma sakınhocam banlanınca liste dışı kalıyoz ya baklava yemek caiz mi![]()
Gözükmüyor sanırım aktif olma durumunu kapatmışsınSevgili pro, benim adım gözüküyor mu alttaBunu merak ediyorum ne zamandır sorayım
![]()
yok kuzumSevgili pro, benim adım gözüküyor mu alttaBunu merak ediyorum ne zamandır sorayım
![]()
Kozaaammm minnoşuummmm nasıl gitmiş kilolar![]()
sen tatilden yeni geldin zaten otur oturduğun yerdeO neymiş ki neyse söyleme kaptansız kalmayalım
Bir yarımızda aşağıda
Ahhaha vay uyanıklar beni almamışlar![]()
veririz balımhayır bak bende numaran da yok ulaşamam sana dert olur içime ağlarım yapma sakın![]()
Gözükmüyor sanırım aktif olma durumunu kapatmışsın![]()
Teşekkür ederimyok kuzum
Doyamadım yine gitmek istiyorumsen tatilden yeni geldin zaten otur oturduğun yerde![]()
ay dur ben ayşe teyzeye sorayım bi kokar mokar fincanları ama yaparız yine yaa boş çevirmeyelim şimdi![]()