• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

günaydına.s.nan ne gidiyonuz o kadar angelimin üstüne cadılarkötükedihüsoikisi bir olmuş mezun olmuş kıza etmediklerini bırakmamışlar şunllara bakkaydirigubbakcemilejuli seneye bu vakitlerde sen de kilo verme çabasında olacan unutma:roflol:dimple sen de eninde sonunda bebişini alcan sende kilo vercem diye tepincen :emir_bebek:küçük aşe çok sevindik canım barış imzalamalarına:1hug:ve betüşüm kuşum lamam ekiz eşim manyak sefgülüm:asigim:teşekkür ederim bi denemŞeniz

günaydına.s.nan ne gidiyonuz o kadar angelimin üstüne cadılarkötükedihüsoikisi bir olmuş mezun olmuş kıza etmediklerini bırakmamışlar şunllara bakkaydirigubbakcemilejuli seneye bu vakitlerde sen de kilo verme çabasında olacan unutma:roflol:dimple sen de eninde sonunda bebişini alcan sende kilo vercem diye tepincen :emir_bebek:küçük aşe çok sevindik canım barış imzalamalarına:1hug:ve betüşüm kuşum lamam ekiz eşim manyak sefgülüm:asigim:teşekkür ederim bi denemŞeniz

senağlama bende onlarla alay edicemmm teşekkür ederimm kaptanımm Şeniz

angelim ben senin yerinde olsam onlara inat lahana çorbası yapar bi haftadfa 3 kilo verirdim :roflol:

şirinimm dayanamamki ben bayılcak gibi oluyorum öyle şeyler yapınca ayakta duramıomm yaa -tatlicadiarzu-
desteğinden dolayı tişekkür ederimmm bidenemmm Şeniz

julimm senin o güzel yüreğine kurban olurum benn Şeniz
biliyorum tatlım alınmadımki şutarafagitti
ben kendimle barışıkımm sengözlerimebaksanab
ama cidden vermek istiyorumm yaa

dimplee seni de öpimm mi kıss Şeniz

:1hug: :1hug:
angelim ne kadar kafana takarsan o kadar geri tepiyoo
boşver sen doğur bi bebiş
ben doğumdan sonra lipo yaptırcam :roflol:

maşallah juju,dimple ve angel hanım formunuzdasınız kaydirigubbakcemile3

nan şirin bebek iyi olsun ben önemli değilim ölemi:mymeka: nan ben ii olcam ki bebiş de ii olsun :emir_bebek: :ecrin_bebek:

geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim Şeniz
tamam bunlar hamişliğin cilvesi ama
nan 2 gün aç ve hayalet gibi gezdim be suratım kireç gibiydi :1shok:
ilgilencek cocam da yok yanımda senağlama
:asigim: o da orda telef oldu zaten arayıp durdu sürekli :asigim:

evet doğru dedin :çok üzgünüm: sooryyy angel Şeniz
julimm senin o güzel yüreğine kurban olurum benn Şeniz
biliyorum tatlım alınmadımki şutarafagitti
ben kendimle barışıkımm sengözlerimebaksanab
ama cidden vermek istiyorumm yaa

dimplee seni de öpimm mi kıss Şeniz
:1rolleyes: sağol tatlım :asigim: :1hug:

Son düzenleme:
slm kızlar
kızım hastadı 1 hafta ayrı kaldım.
paylaşımda bulunamadım ama sürekli okudum takip ettim yazılanları.
grubunuzda muhabbet çok güzel ama bana kilo verdirebilecek kadar hırs bulamadım ne yazıkki
yazdıklarınızı kahkahalarla okudum aranızdaki dostluğa samimiyetede hayran kaldım ama dediğim gibi benim acil kilo vermem gerekiyor.bu sebeple takımınızdan ayrılmak istiyorum.

size bol paylaımlar diliyorum.

angelım seni mutlu edermi bilmem ama bende bir diyet var detox diyeti yada su diyeti istersen bulayım sana ben denedim ama doğum sonrası olduğu için yeteri kadar etkili olmadı bende 10 günde 5 kilo ve kalıcı kilo diyorlar ama ben yinede çok sağlıklı bulmuyorum fakat insanı hafiflemiş yapıyor.

meyve ağırlıklı bir diyet

slm kızlar
grubunuzda muhabbet çok güzel ama bana kilo verdirebilecek kadar hırs bulamadım ne yazıkki
yazdıklarınızı kahkahalarla okudum aranızdaki dostluğa samimiyetede hayran kaldım ama dediğim gibi benim acil kilo vermem gerekiyor.bu sebeple takımınızdan ayrılmak istiyorum.

semihacım hırs insanın içinde dir baskası gelip seni hırslandıramaz
insallah istediğin kiloya ulasırsın ama acil değil sağlıklı kilo ver yerimseniben

slm kızlar

sen bilirsin semihacım gelene hoşgeldin gidene güle güle deriz biza.s.

teşekkür ederim kızlar...evde ne huzur ve ne mutluluk vardı.birbirlerini çok seviyorlardı ama ikiside birbirinden inatçı.Abim askere gideceği için barıştırıldılar...abimin askere gideceğine üzülemiyoruz bile...

kaydirigubbakcemile2ne güzel ayşecimalkisalkisalkis aile içi küslük insanın canını ne kadar acıtıyor bilirim:delphin:

:delphin::delphin::delphin:angelim sen hareketini artır bak o zaman nasıl eksiliyo yağlarınkötükedihüsojuli yaptırt kıs ne uğraşıyos anasını satim:delphin:param olsun gidicem güsellik merkesine 1 beden incelcem ben:delphin:

arttırdımm kuşum gerçektenn bu sefer olacak inşallahh kaydirigubbakcemile5

ne nan hemen yelkenleri suya indirdiniz< kaptan bağırınca kaydirigubbakcemile3

:mymeka: :mymeka: al saa bunlar yarışçııımmm

güççük aşemmmm senin adına çokk sevindimm Şeniz

slm kızlar

madem acil kilo vercen semihacımm neden ayrılıyorsun canımm cık cık
takım sana engel mi ki :1closedeyes:
ben bu takımdan çok şey öğrendim canımm çok kilo veremedim belki ama verdiğimi de
geri almadımm :delphin: keşke kalsaydında engin tecrübenden yararlansaydık yerimseniben bişey sordunda cevap vermedik mi canımcımm hiç hoş itham değildi bu şutarafagitti

Son düzenleme:
Back