günaydına.s.nan ne gidiyonuz o kadar angelimin üstüne cadılarkötükedihüsoikisi bir olmuş mezun olmuş kıza etmediklerini bırakmamışlar şunllara bakkaydirigubbakcemilejuli seneye bu vakitlerde sen de kilo verme çabasında olacan unutma:roflol:dimple sen de eninde sonunda bebişini alcan sende kilo vercem diye tepincenküçük aşe çok sevindik canım barış imzalamalarına:1hug:ve betüşüm kuşum lamam ekiz eşim manyak sefgülüm:asigim:teşekkür ederim bi denemŞeniz
angelim ben senin yerinde olsam onlara inat lahana çorbası yapar bi haftadfa 3 kilo verirdim :roflol:
julimm senin o güzel yüreğine kurban olurum benn Şeniz
biliyorum tatlım alınmadımki şutarafagitti
ben kendimle barışıkımm sengözlerimebaksanab
ama cidden vermek istiyorumm yaa
dimplee seni de öpimm mi kıss Şeniz
evet doğru dedin :çok üzgünüm: sooryyy angel Şenizgünaydına.s.nan ne gidiyonuz o kadar angelimin üstüne cadılarkötükedihüsoikisi bir olmuş mezun olmuş kıza etmediklerini bırakmamışlar şunllara bakkaydirigubbakcemilejuli seneye bu vakitlerde sen de kilo verme çabasında olacan unutma:roflol:dimple sen de eninde sonunda bebişini alcan sende kilo vercem diye tepincenküçük aşe çok sevindik canım barış imzalamalarına:1hug:ve betüşüm kuşum lamam ekiz eşim manyak sefgülüm:asigim:teşekkür ederim bi denemŞeniz
:1rolleyes: sağol tatlım :asigim: :1hug:julimm senin o güzel yüreğine kurban olurum benn Şeniz
biliyorum tatlım alınmadımki şutarafagitti
ben kendimle barışıkımm sengözlerimebaksanab
ama cidden vermek istiyorumm yaa
dimplee seni de öpimm mi kıss Şeniz
slm kızlar
kızım hastadı 1 hafta ayrı kaldım.
paylaşımda bulunamadım ama sürekli okudum takip ettim yazılanları.
grubunuzda muhabbet çok güzel ama bana kilo verdirebilecek kadar hırs bulamadım ne yazıkki
yazdıklarınızı kahkahalarla okudum aranızdaki dostluğa samimiyetede hayran kaldım ama dediğim gibi benim acil kilo vermem gerekiyor.bu sebeple takımınızdan ayrılmak istiyorum.
size bol paylaımlar diliyorum.
slm kızlar
grubunuzda muhabbet çok güzel ama bana kilo verdirebilecek kadar hırs bulamadım ne yazıkki
yazdıklarınızı kahkahalarla okudum aranızdaki dostluğa samimiyetede hayran kaldım ama dediğim gibi benim acil kilo vermem gerekiyor.bu sebeple takımınızdan ayrılmak istiyorum.
teşekkür ederim kızlar...evde ne huzur ve ne mutluluk vardı.birbirlerini çok seviyorlardı ama ikiside birbirinden inatçı.Abim askere gideceği için barıştırıldılar...abimin askere gideceğine üzülemiyoruz bile...
angelim sen hareketini artır bak o zaman nasıl eksiliyo yağlarınkötükedihüsojuli yaptırt kıs ne uğraşıyos anasını satim param olsun gidicem güsellik merkesine 1 beden incelcem ben
ne nan hemen yelkenleri suya indirdiniz< kaptan bağırınca kaydirigubbakcemile3
slm kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?