Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
annayışına gurban olduğumm yirim senii Şenizne demek istediğini annadım angel :mymeka:
slm kıslar nasılsınız ben biraz kötüyüm dün güneş çarptı sanırım hala toparlanamadım akşam üzeri çok hastalandım br üşüme ateş ishal istifra her yerim ağrıyor şöyle bi geçmişe bakayım umarım herkes iyidir.......
Allah'ıma binlerce kez hamd olsunn
nann 1 dekke nan julyy kötü bişi ima etmedin demiii :mymeka:
ne demek istediğini annadım angel :mymeka:
yok caaaanım iyi bişi dedim
senin bünyeye kolay kolay bişi olmaz
maşallahın var dicik gibisin
yaa ben seni hayal ediyom da
sahika beliriyo gözümün önünde :roflol:
angellllllll gülebilir miyimmm demicem
direk icraata geçicem :roflol: :roflol: :roflol:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
angel canım aylardır yapamadık hızlı kilo vermeyide nası becerden bakem 2 haftada 3 kiloyu lülülülülülülülülülülülüsırnaşık şeysırnaşık şey
hadi istermisniz gaza gelsinde 4 kilo versinkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
nerdesiniz nann hepiciniz buraya gelinn bakimm
h. sonu yoksunuzz h.içi yoksunuz ne nan bu kötükedihüso
gendime yeni hedef belürledümm sengözlerimebaksanab
dimpleylen julinin cenesinden kurtulmak üçün lülülülülülü 2 haftada
3 kilo veripp mezun olmak istiyorumm CADIARZU
amma nassı :uhm:
hade yardım edin öneri sunun bişi yapın yaaaaa
tısım sen 2 haftada 3 kg deel 3 gr var dişimi kırarım :roflol: zuhahahaha
naniknanik lülülülülülü sırnaşık şeydimpleeeeeeeee!!!!!!! tısımm bittin sennnn Çok üzgünüm çoook
daha nelerr yasakkelime :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
angel canım aylardır yapamadık hızlı kilo vermeyide nası becerden bakem 2 haftada 3 kiloyu lülülülülülülülülülülülüsırnaşık şeysırnaşık şey
hadi istermisniz gaza gelsinde 4 kilo versinkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
öncelikle hoşgeldin arkadaşımselam kızlar bugün çok mutluyum.abim ile babam 2 yıldır küslerdi.birbirlerin yüzüne bakmıyorlardı.bir saat önce barıştılar.Allah a hamd olsun..kaydirigubbakcemile2 delikafadulden
ne diyim ben angel ne diyimmmmmmmmmmmmm sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey delikafadulden Şeniztısım sen 2 haftada 3 kg deel 3 gr var dişimi kırarım :roflol: zuhahahaha