Aferim hep böyle görücem zımba gibi
Tesekur ederimÇok teşekkür ederimEvladına da başarılar dilerimm
Ben yaptım ter burnumdan fiskirdi kalp atimim 160 la tavan yaptıSporlar yapıldı mı hatunlar!!!!
Bisiklet süper bişi ben çok sevdim yürüyüş bandindan daha iyi geldi valla banaOnlar morbid obez çakıl. Alt tarafı 89 kilosun.kendini morbid gibi görmekten vazgeçbunalımlara girmen için bi sebep yok çok kolay verirsin kilonu. Azcık disiplin ve spor lazım sana. Ki bak bisikletin de var evde artık o kilolar nasıl gidicek biliyon mu kendin bile hayret edicen
Soğuk yenir mi içim yanıyor sürekli ben de anlamadim şu içiyorum habirecakil80 et koymadan kuru fasulye de yapabilirsin
Aaaa Bursa’da mısınSelam kızlar
Yeni çarşıdan geldik yemek yedik öldüm bursa da kuzendeyiz gelemem bugün daha menümü de vereyim
Evet sayısalım, rakip oluyoruz galibaTesekur ederim
Alanin sayisal mi,benim oglumun sayisal,oyleysen rakipsiniz birbirinize
yenir.Soğuk yenir mi içim yanıyor sürekli ben de anlamadim şu içiyorum habire
Aşırı şişim....
Birazdan patlayacak gibiyim...
Göbeğim çıktı kocaman.......
Süper yarın ondan da pisirirsem 1 haftalik yemek planım hazıryenir.
Benim karnımi bozar gerçi benim hersey karnımi bozuyor artık o da ayrıKızlar taze fasülyenin gaz yaptığı kimse var mı?? Ben dün ve bugün yedim.. hem karnım şişti hemde gaz var .. ilk defa başıma geliyor .. düşündüm gaz yapacak başka bişi yemedim.. bu yaz daha da yapmam artık fasülye
yok taze fasulye gaz yapmaz. hiç duymadım.Kızlar taze fasülyenin gaz yaptığı kimse var mı?? Ben dün ve bugün yedim.. hem karnım şişti hemde gaz var .. ilk defa başıma geliyor .. düşündüm gaz yapacak başka bişi yemedim.. bu yaz daha da yapmam artık fasülye
Bana da yapmadı hiç ama iki gün yedim iki gündür karnım şişti.. başka bişi yok gaz yapacakyok taze fasulye gaz yapmaz. hiç duymadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?