Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Dün eve geldim çocuklar yok
Kp evdeler dedi ama yoklar
Dedim saklanıyor lar herhalde, minnoş minnoş arıyorum yok oğlu yok

Kp diyor evdelerdi neyse dışarı çıkıyorum yoklar , eve geliyorum yoklar pasta yemişler filan

Yarım saat kadar nasıl korktum
Meğer onlar diğer asansörden inerken
Ben çıkmışım derken , yarım saat boyunca onlar çıkmış ben inmisin, onlar inmiş ben çıkmışım

Ama çok korktum 10 sn ne biçim senaryolar kurdum, hayir öyle azman çocuklarda değil ki dedim kesin kaçırdılar

Canım biliyorum o ekmeği ve yetmemelisin diyorum. Köyde yapılınca kalorisi azalmıyor, çakıl bu tarz şeylerden uzak durman lazım. O yufka ekmeği bizde de yaparlar bildiğin beyaz un!

Ayrıca endokrine git lütfen, kadindogumcu seni yanlış yönlendiriyor beslenme konusunda

Biliyorum canım bizde de yaparlar, hele esimin ailesi çok sever

If içinde sadece erken saatlerde yapılırsa mantıklı buluyorum, çakıl çok yanlış yolda ama bizi dinlemiyor.

Canım Karnabaharı çiğdem blendırdan geçirip az ufaltıyorsun aynı dolma içi gibi hazırlıyorsun sadece pirinç yerine karnabahar koyuyorsun çok da lezzetli oluyor dene tavsiye ederim mis gibiii

İc bacaklarım öyle genişledi ve sarktı ki
Artık lömbür lömbür bile edemiyor
Löm diyip kalıyor stepper kullanmam şart oldu

Ama tayt ve dar badi ile
Fotoğraf çekicem bu kez
Birde ölçü alıcam bakalım bir ay sonra ne kadar fark edecek

55 olunca 36 giyersin eflal, boyumuz yakın ben 36 giyiyorum

Kayısılarım & Çağlalarım haftalık derece durumumuz böyle bu hafta daha da sıkı sarılmalıyız size inanıyorum

Kayısılar da derecelerimiz

1. koza16
2. Mataring
3. BEN

Çağlaları tek başına sırtlanan malipina malime sonsuz alkış

Esra_4378 Canım bu hafta spor listesinde olacak mısın neredesin merak ediyorum seni
mimu88 bu hafta spor listesindesin cumadan itibaren yazmaya başlayabilirsin

Başka girmek isteyen arkadaşlar varsa bekleriz gelin burası çok güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…