- 20 Mayıs 2009
- 4.703
- 3.540
- 373
- 42
Hayır bebeim yollasana instadan at olmazsaGünaydın cnm
Sen beni halen görmedin di mii
Günaydın kızlar iyi hafta sonları
Bonus eylül çok severim bende yaz çocuğuyum ama sonbaharı severim
Ben hep baharları seviyorum zaten
neslihan165 iyi yolculuklar cnm
Canım 46 bedenden 36 bedene o fotolar. 38 giyiyorum yuvarlak hesap şimdi. 55 olunca da 38 giyerim, 36 beden anca lc nin olur kalıbı büyük oranın. Evlenirken 54 kiloydum 38 beden giyiyordum ama üstüme tam oturmuyordu bir tık bol giyiyordum.Valla seni de görünce cnm hani aradaki farkı 20 kilo ile nerede ise 5 beden incelmişsin ki ben evlenirken bile 62 kiloydum 38 bedendim kemikler iri diyecem ama onu da kimse kabul etmiyor ki ama olacak cnm hamile kalana kadar liste de devam edersem eğer bu azim ile aralık-2007 ayına kadar 6 ları görürüm diye düşünüyorumNego
Süpersin bebeğiiimmmm tebrikleeeeerrrr
Canım 46 bedenden 36 bedene o fotolar. 38 giyiyorum yuvarlak hesap şimdi. 55 olunca da 38 giyerim, 36 beden anca lc nin olur kalıbı büyük oranın. Evlenirken 54 kiloydum 38 beden giyiyordum ama üstüme tam oturmuyordu bir tık bol giyiyordum.
Sende olursun 10 kilo da cidden iyi olur boyun da uzun.
Gunaydinnn
3bucuk gibi uyudum 4 gibi oglan uyandi yanina gittim yattim orda kalmisim.geberiyom uykudan misafirim de var ayy
Uykusuzluk zor yaa bende uyuyamadım bugün küçük sürekli uyanıyor bide erken yatmıştı gece 2 saat oynatikBerna sen böyle yazınca eski günlerim aklıma geliyor olurdum , sürünürduman uykusuzluktan küçükken çocuklar
Ağladığımı biliyorum uyku için
Seninki daha zordur eminim Banu.Misafir olmasa gunduz uyursa uyurum diyebiliyorum ben.ikiz olunca o da yok.Berna sen böyle yazınca eski günlerim aklıma geliyor olurdum , sürünürduman uykusuzluktan küçükken çocuklar
Ağladığımı biliyorum uyku için
Gecmis olsun ozgeeMidem çok ağrıyoooorrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?