• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

yahu noluyor cuma cuma eksiye sevinemedik şurda ya..

eski - çok eski muhabbeti nedir.. en sevmediğim muhabbet şu kk da.. sen ben ayrımı mı var Neslihan aşk olsun.

şu yazdığını okuyunca gerçekten senin beni hiç anlayamadığını düşünüyorum. belki sen de aynısını benim için düşünüyorsun..

tüm keyfim kaçtı. neyse zaten daha da üzülmeyeceğim. benim kilolarınızla ilgilendiğim son hafta olsun. ne diye yorum attım bilemiyorum. banane ise. kaptan değilim bir şey değilim..

cidden canım sıkıldı ya. bu kadar basit olmamalı bazı şeyler.. onca emek paylaşım kader birliği tak diye bir hamlede nasıl kesilip atılabiliyor böyle anlayamadım hiç ve anlayamayacağım.

kendime not: sadece kendini düşün.

Senin düşüncelerin benim için çok değerli..
:KK200:
Üzdüysem özür dilerim:KK43:

benim yazmadaki amacım kimseyi üzmek asla değil ki olamaz ben o yapı da bir insan değilim..:KK12:

Günaydın hayırlı cumalar herkese :KK200:
Kayısılarım & Çağlalarım eksikleriniz çok fazla nerede bu sporlar bir silkelenip kendimize gelelim :mapus:

Eki Görüntüle 2183978

@koza16
Esra_4378 Esra_4378 001 Esra bu hafta spor listesinde yok musun ben mi kaçırdım ?
Mataring Mataring çarşamba perşembe sporların nerede canım ?
malipina malipina çarşamba perşembe sporların nerede sütçü ?
@mimu88 spor listesine girmek istemedin mi canım ben mi yanlış anladım hiç spor bildirmedin ?
çarşamba perşembe yok kuzu reglden dolayı yapamadım çok sancım vardı:KK22:

Senin düşüncelerin benim için çok değerli..
:KK200:
Üzdüysem özür dilerim:KK43:

benim yazmadaki amacım kimseyi üzmek asla değil ki olamaz ben o yapı da bir insan değilim..:KK12:
süpersin :KK9: kırılmamıştır o da eminim.eserikli o siniri 10 saniye :KK70:şimdi gelir hellöööö diye :KK36:

Back