- 28 Ekim 2017
- 1.732
- 6.142
- 158
- 40
Yaw ben şu topiği Bi çözemedim gitti onu nasıl yapucukkendi mesajlarına baksaydın ya![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaw ben şu topiği Bi çözemedim gitti onu nasıl yapucukkendi mesajlarına baksaydın ya![]()
neetceniz? ayıplı ayıplı konuşuyollaaBu hafta seninle morti neym olalım mo birbirimizi şey edelim
vurma güzel başını daha ben bildirim verecem göremezsin sonra
ayy hiç sevmem,bayramda böyle öptüler nefret ettim.travma kaldı resmenişte böyle öpmelere bayılırım![]()
Demi hem eksilmiş olurdum motive olurdu3-5 kilo vereydin kanı iyice baksınlar![]()
öğlene kadar uyuyan kaptan mı olur lenHellöööö günaydııınn
Eksiniz bol olsun hatunlar![]()
ayy ödem olucak cuma cuma vurma
furkanlipek45 kuzu artık evde misin? gezmeler bitti mi?
yahu noluyor cuma cuma eksiye sevinemedik şurda ya..
eski - çok eski muhabbeti nedir.. en sevmediğim muhabbet şu kk da.. sen ben ayrımı mı var Neslihan aşk olsun.
şu yazdığını okuyunca gerçekten senin beni hiç anlayamadığını düşünüyorum. belki sen de aynısını benim için düşünüyorsun..
tüm keyfim kaçtı. neyse zaten daha da üzülmeyeceğim. benim kilolarınızla ilgilendiğim son hafta olsun. ne diye yorum attım bilemiyorum. banane ise. kaptan değilim bir şey değilim..
cidden canım sıkıldı ya. bu kadar basit olmamalı bazı şeyler.. onca emek paylaşım kader birliği tak diye bir hamlede nasıl kesilip atılabiliyor böyle anlayamadım hiç ve anlayamayacağım.
kendime not: sadece kendini düşün.
çarşamba perşembe yok kuzu reglden dolayı yapamadım çok sancım vardıGünaydın hayırlı cumalar herkese
Kayısılarım & Çağlalarım eksikleriniz çok fazla nerede bu sporlar bir silkelenip kendimize gelelim
Eki Görüntüle 2183978
@koza16
Esra_4378 001 Esra bu hafta spor listesinde yok musun ben mi kaçırdım ?
Mataring çarşamba perşembe sporların nerede canım ?
malipina çarşamba perşembe sporların nerede sütçü ?
@mimu88 spor listesine girmek istemedin mi canım ben mi yanlış anladım hiç spor bildirmedin ?
profilinden girip mesajlarım kısmına dal.daha kolay olur aradığını bulman.Yaw ben şu topiği Bi çözemedim gitti onu nasıl yapucuk![]()
Boyum 175.. yoldan geldim regldim bide 71.7 yi gördüm.. önlem almasam kalırdıCanım cok muydu artık merak ettim
Senin de boyun vardı di mi cnm
Geçmiş olsun kuzumçarşamba perşembe yok kuzu reglden dolayı yapamadım çok sancım vardı![]()
süpersinSenin düşüncelerin benim için çok değerli..
Üzdüysem özür dilerim
benim yazmadaki amacım kimseyi üzmek asla değil ki olamaz ben o yapı da bir insan değilim..![]()
Bayılıyorum bu kızaaaaa
popomla anılmak istiyorsun demek. evet haklısın. o kadan güzel ki popom. ben olsam ben de bunu isterdim![]()
ne demek uzun süre olmicak gelemem