• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

bu sorulara sadece almiş cevap vermese olur başka kimse kaytaramas çünkü sadece o istikrarlı bir şekilde kilo verebiliyoralkisalkisalkisalkisalkisalkis

bakıyorum hemen arkadaşını koruma altına aldın yani:mymeka:
banane oda cevap versin mızıkçılık yok :mymeka:
hem o hasretlik eritiyo onu garibimm:roflol:

Son düzenleme:
sersericim kilomun herkes iyi olduğunu söylüyor ama doğumdan önceki kiloma dönmek istiyorum ben.yani bu halimle mutlu değilim.yeni kıyafet almıyorum doğru düzgün hala eskilere girebilme umudunu taşıyorum.

aranızdayım bundan sonra.

evet yemekteydikcokacimcoook2 kepçe çorba 2 dilim ekmek cacık ve 1 kepçede beselyeli tavuk yedik:delphin:

sabahta yulaflı mısır gevreği ve işe yürüyerek gelmiştim akşamda mısırgevreği yicemkaydirigubbakcemile

şimdi asıl konuya geleyim şirin anlamış ve söylemişalkisalkisalkisben kendimden örnek vereyim önümüzdeki hafta tartıdaki ibre oynamazsa aşe napacak biliyonusmusırnaşık şey 1 hafta boyunca h.içi kayınvalidesine gidecek hemide her akşam:roflol:bu 1 hafta yeter artar bana:roflol:1-2 tamam da hergün hergün oraya gitmek fikri beni deli eder:delphin:şirin ne kıskanıyon nan almişe baksana benden sonra girdi eridi gitti nan:çok üzgünüm:yarışçımda iyi gidiyo aslında ama ipleri sıkı tutmak adına o da sölesindelikafaduldenözet bu önümüzdeki hafta tartıda değişiklik olmassa herkese o sevmeiği şeyleri yaptırtcamkötükedihüso:roflol:

bu sorulara sadece almiş cevap vermese olur başka kimse kaytaramas çünkü sadece o istikrarlı bir şekilde kilo verebiliyoralkisalkisalkisalkisalkisalkis
alcak tabi nan iş atadaşım benim o kötükedihüso

bakıyorum hemen arkadaşını koruma altına aldın yani:mymeka:
banane oda cevap versin mızıkçılık yok :mymeka:
hem o hasretlik eritiyo onu garibimm:roflol:

kaydirigubbakcemile2he valla şirin bu hasretlik kilo vermem için yaradı bana sadece senağlama
nan şimdi bu soruya cevap versem totonuzla gülersiniz bana :roflol: :roflol:
o yüzden susma hakkımı kullanıyorum benneyaptımki benneyaptımki benneyaptımki

alcak tabi nan iş atadaşım benim o kötükedihüso

kaydirigubbakcemile2he valla şirin bu hasretlik kilo vermem için yaradı bana sadece senağlama
nan şimdi bu soruya cevap versem totonuzla gülersiniz bana :roflol: :roflol:
o yüzden susma hakkımı kullanıyorum benneyaptımki benneyaptımki benneyaptımki

soruya cevap vermen şart olduuu a.s

amacımız ortak zeytin gözlüm umarım kilo verebiliriz ve bulunduğum gruptan keyfi alabilirim...

bu arada sabha kahvaltımda bir dilim ekmek,bir kaç yudum omlet,4-5 dilim patates kızartması,bir kk peynir,2 zeytin yedim.

ara meyveli yoğurt

öğle bir kase tarhana çorbası...

Back