• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

sesiz gemicim hoşgeldin a.s.kendinden bahset bakalım önce kaç yaşındasın kaç kilosun ne zamana kadar kaç kilo verme hedefin var gibi :)
:

hoşbuldum...ben yirmi yaşındayım.kışa düğünüm var...acil dokuz kilo vermem gerek.iki yıl öncesine kadar 52 idim :çok üzgünüm: adet düzenleyici ilaçları alana kadar...ne çıkıyorum ne veriyorum .öyle sabit bir kiloda kaldım.tabi adam akıllı hiç diyet yapmadım.işte bu en akıllı diyetim olacak inş.:dance::dance:

hoşbuldum...ben yirmi yaşındayım.kışa düğünüm var...acil dokuz kilo vermem gerek.iki yıl öncesine kadar 52 idim :çok üzgünüm: adet düzenleyici ilaçları alana kadar...ne çıkıyorum ne veriyorum .öyle sabit bir kiloda kaldım.tabi adam akıllı hiç diyet yapmadım.işte bu en akıllı diyetim olacak inş.:dance::dance:

hımmm ben de 3 kutu içtim o dediğinden:delphin: son kutunun bitmesine 3 gün kaldıgeride bana miras 4 kilo bıraktı:mymeka:neyse sinirlenmiycem vericem ben o aldığım kilolarıkaydirigubbakcemile2peki şu an kaç kilosun61 mi:1rolleyes:

bugün tahlilkerim cıktı
nası izin alcam şimdi ben senağlama
kesin kovcaklar beni

ben bu akşam en sevdiğim seyi yemeğe gidicemcokacimcoook
bıdıkcanın canı cekmiş te -tatlicadiarzu-

aman benim kuşumun canı bi şeylermiçekermiş te:asigim:yavrım de bağa canın ne isterse ben burdan yapar yollarım:CüvCüv:Şeniz

hımmm ben de 3 kutu içtim o dediğinden:delphin: son kutunun bitmesine 3 gün kaldıgeride bana miras 4 kilo bıraktı:mymeka:neyse sinirlenmiycem vericem ben o aldığım kilolarıkaydirigubbakcemile2peki şu an kaç kilosun61 mi:1rolleyes:

evet şuan 61 im normalde asla 55 yı geçmezdim bir aşağı bir yukarı dolaşırdım.o üç paket ilaçla hiç varmadığım noktalara vardım senağlama .sen dört kilo almışsın çok iyi.ben 10 kilo aldım.tabi öğrenciydim.yemeğim çok düzensizdi ayak üstüydü ve sadece ikindiden ikindiye yemek yiyordum.üç öğün birden :sm_confused:

:delphin::sm_confused:cokacimcoookkaydirigubbakcemile:asigim:Şeniz:lepi:alkisalkisalkissonuç süperdi başarıcas:roflol:sen anlamadım diye sormadan yazim didim:roflol:
:dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:
evet şuan 61 im normalde asla 55 yı geçmezdim bir aşağı bir yukarı dolaşırdım.o üç paket ilaçla hiç varmadığım noktalara vardım senağlama .sen dört kilo almışsın çok iyi.ben 10 kilo aldım.tabi öğrenciydim.yemeğim çok düzensizdi ayak üstüydü ve sadece ikindiden ikindiye yemek yiyordum.üç öğün birden :sm_confused:

vercez cnm başka yolu yokk alkisalkisalkis

merhaba 7. takım. ben 2. takımın kaptanıyım. uzun bi süredir çağırdığım yeni üyelerden doğru düzgün karşılık alamadığımdan yeni üye çağırmak için pes etmiş vaziyetteyim.merak ettim şuan siz ntakımda deneme süresinde olan üye var mı?eğer takım kaptanı müsait olduğunda bana özel mesaj atarsa görüşmek istediğim bi fikrim var. saygılar sevgiler.. a.s.

akşam yemeğimi unutmadan yazayım.bu sıralar ne yediğimi bile unutur oldum...
bir kase ezogelin çorbası,ufak boyutta hasanpaşa köftesi,2 kaşıkta mantarlı pilav ve salata yedim...
şu ana kadar 1,5 litre su içtim.yatana kadarda 1 litre daha içerim.benden bu günlük bu kadarrr

selam kızlar.açım yaa!Yemeğimi yiyorum 20 dk sonra midem kazılıyor.tabi midemin açlık sinyaline cevap vermiyorum.bu his bir hafta sonra geçermiş alışana dek.o zamana kadar açlıktan ölmezsem.ama pes etmek yok sositososito.ne zaman mutfağa gitsem aklıma yarışma geliyor vaz geçiyorum çok şükür.hep böyle devam eder inş.

çok uğrayan olmamış bugün siteye.
çocukluk arkadaşımın kınası vardı bugün.sabahtan gittim yanında bulundum.öğünlerim şaştı tabi:)
sabah 2-3 parça börek ,3 zyetin ve bir domates yedim.
ara ve öğle öğün yok
ikindide bir cevizli lokumu farkında olmadan yemişim.
akşam ise bir kase domates çorbası birazda salata yedim...

günaydııınn
anam bizim takıma kızarken burası da aynıymış
trkedilmş buralar terkeilmiş
yaw yoksa ayrı biyerler varda orda mı buluşıuyonuz benim haberimm yok
nerdesiniz ülem çıkın bakem ortalığa artık

selam kızlar.evde misafir var.misafirin olması güzelde misafirler içinm özel pişen yemekler olmasa daha güzel olacak.ama göz hakkı bende yiyorumda çok azzz!şu anda nefsimle büyük bir imtihandayım ama kararlıyım inş.ben kazanacağım:hooray:

Back