Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sesiz gemicim hoşgeldin a.s.kendinden bahset bakalım önce kaç yaşındasın kaç kilosun ne zamana kadar kaç kilo verme hedefin var gibi :)
:
hoşbuldum...ben yirmi yaşındayım.kışa düğünüm var...acil dokuz kilo vermem gerek.iki yıl öncesine kadar 52 idim :çok üzgünüm: adet düzenleyici ilaçları alana kadar...ne çıkıyorum ne veriyorum .öyle sabit bir kiloda kaldım.tabi adam akıllı hiç diyet yapmadım.işte bu en akıllı diyetim olacak inş.:dance::dance:
bugün tahlilkerim cıktı
nası izin alcam şimdi ben senağlama
kesin kovcaklar beni
ben bu akşam en sevdiğim seyi yemeğe gidicemcokacimcoook
bıdıkcanın canı cekmiş te -tatlicadiarzu-
hımmm ben de 3 kutu içtim o dediğindenson kutunun bitmesine 3 gün kaldıgeride bana miras 4 kilo bıraktı:mymeka:neyse sinirlenmiycem vericem ben o aldığım kilolarıkaydirigubbakcemile2peki şu an kaç kilosun61 mi:1rolleyes:
:dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar::sm_confused:cokacimcoookkaydirigubbakcemile:asigim:Şeniz:lepi:alkisalkisalkissonuç süperdi başarıcas:roflol:sen anlamadım diye sormadan yazim didim:roflol:
evet şuan 61 im normalde asla 55 yı geçmezdim bir aşağı bir yukarı dolaşırdım.o üç paket ilaçla hiç varmadığım noktalara vardım senağlama .sen dört kilo almışsın çok iyi.ben 10 kilo aldım.tabi öğrenciydim.yemeğim çok düzensizdi ayak üstüydü ve sadece ikindiden ikindiye yemek yiyordum.üç öğün birden :sm_confused:
sessiz gemii
bu gibi durumlarda su içmeni öneririmm