• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

bu jul ve betüş yine yok piyasada :mymeka:
juli anladımda bugün cumaya kaçtı yine:roflol::roflol:
julim bildirim bitti kaçmana gerek yokk:roflol::roflol:ŞenizŞeniz
betüş hanım bir ara sizi 7 takımı okurken gördüm emme bişey yazmadan gittiniz:mymeka:

duymaktan hoşlanmadığım şeyy aaaa sen kilo mu aldınn :1closedeyes:madığmm şeyyy

yapamaktan hoşlanmadığım şeyy aşenin sevmediği şeyyin altına koca bir dendenn :dilcikar:

birde diyet rejimm vsss zuhahahahahaaaaaaaaa :roflol: :tomato:

duymaktan hoşlanmadığım şeyy aaaa sen kilo mu aldınn :1closedeyes:madığmm şeyyy

yapamaktan hoşlanmadığım şeyy aşenin sevmediği şeyyin altına koca bir dendenn :dilcikar:

birde diyet rejimm vsss zuhahahahahaaaaaaaaa :roflol: :tomato:

bide ev hanımları olaraktan ütü yapmaktan dimi

aşem kilo veremeyince evdeki ütüleri bizemi yaptıracan yoksadelikafadulden:roflol:

sessizgemi ve semiha aramıza hoş geldiniz.bizide lütfen gaza getiriniz.

benim hoşlanmadığım şeylere gelince
1)şimdiki halimi aynada görmek
2)alışverişte l beden aramak
3)saçımı boyatıığım gün kayınvalidemin aaa beyazlar tam kapanmamışmı yoksa rengimi öle demesi
4)eşimin babasına karşı zaafı
5)sürekli diyette olmak
6)her cuma gelenek şekline gelen aile yemeği

daha sayayım mı nan kaydirigubbakcemile3

ben işte böle gıcık karuyum napayımlülülülülülü:roflol::roflol:

bu jul ve betüş yine yok piyasada :mymeka:
juli anladımda bugün cumaya kaçtı yine:roflol::roflol:
julim bildirim bitti kaçmana gerek yokk:roflol::roflol:ŞenizŞeniz
betüş hanım bir ara sizi 7 takımı okurken gördüm emme bişey yazmadan gittiniz:mymeka:

sana gecen haftada dedim
bu haftada diyorum
şaka bile yapıyorsan alınıyorum bu lafa
neden kaçayım ben

hoş bulduk arkadaşlar.7 sayısı gibi bu takım uğurlu olur bize inş.ben tam olarak anlamadığım bir nokta var.perşembe günü tartıldığımızda sonuçları bu şekilde yazmam yeterli olacak mı?aydınlatırsanız çok sevinirim

hoş bulduk arkadaşlar.7 sayısı gibi bu takım uğurlu olur bize inş.ben tam olarak anlamadığım bir nokta var.perşembe günü tartıldığımızda sonuçları bu şekilde yazmam yeterli olacak mı?aydınlatırsanız çok sevinirim

sesiz gemi senin ne demek istedigini anlamadımm yavriimmm :uhm:

sesiz gemicim hoşgeldin a.s.kendinden bahset bakalım önce kaç yaşındasın kaç kilosun ne zamana kadar kaç kilo verme hedefin var gibi :)

aperin yavaş yavaş dökülün bakalım ona göre haftaya kilo veremeyen olursa ceza verecemdelikafadulden şirine sürekli söleriz aa şirin sen kilomu aldın hıı diyettemisin ne zaman bitecek:roflol:seytin yazlık kışlık ne varsa ütületirim anacım pc den de izlerim artıok:roflol::roflol:

julim hamiş olduğu için alıngan olması normal kıslar Şenizjulim öperiz seniŞenizŞenizŞenizmink kuşumuzuda:asigim:

sessiz gemicim perşembe akşamı ya da cuma sabahı tartılınıyo ve buraya bildriliyo nesini anlamadın ? cuma sabah erkenden giremeyecek olan perşembeden bildirir:kahve:

Back