günaydına.s.2 çocuk annesi zibidi geldiiiidelikafaduldenelifcim yaramz olsada tek bi gülüşü ya da anne deyişi herşeyi unutturuyor:asigim:benim kızım çok usluydu oğlum acayip bi şey:bbo:hiç yerinde durmuyo, sürekli bi şeyler bi yerleri karıştırıyor, evim en fazla 5 dk derli toplu oluyo bulaşık makinası fırın çamaşır makinası yatak odası ve çekmeceler ilgi alanına giriyor,hatta benimki şu ara kumandaya taktı bende duracak diye ağlıyo:roflol:2-3 gün öncede elektrik ısıtıcıyı ters çevirmiş üstüne çıkmış :1shok:bu dediğim 5 dk içinde oluyor çünkü iş çıkışı üstümü değiştiriyordum o anda sude olmasa yanacak sıpa:mymeka:sude anne koş efe ısıtıcıyı devirdi dedi bi fırladım o inmiş üstünden halı yanmış:çok üzgünüm:Allahtan bi şey olmadı şükür...ama anne alalı ne zaman diye sordumu bana ben bitiyorum:asigim:alalı adanalı demek bu arada:roflol:yatırınca iyi geceler diyorum o da bana iyi ceceler diyo sizi seviyorum diyorum* seni seviyom diyo o an eriyosun işte :) doğum anıda öle ben sezeryan oldum gözümü açtım oğlum nerde diyorum kucağına aldığın an hayatta* bi daha yaşayamayacağın bi duyguyu yaşıyosun:)Allah isteyen herkese hayırlısıyla evlatlar versin inşallah:Saruboceq: