• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

günaydın kıslara.s.dilencimmmm gel bi öpim sen 88 de olsan 98 de olsan bis seni sefiyorusŞenizsonuncu olsakta gel bi yerlerden başlaman gerekiyor o bi yerde burasıyerimsenibenhe bak ben senin ilk uğradığını gördüm sonra avatarımı değiştirdim gülen resmimi koydum geçen haftadelikafaduldensana enerji versin diye ...bak başla diyete sonra sporunuda eksik etme hayatını bi düzene koy artıkkaydirigubbakcemileşirin jujuyla başbaşa bırakcam sizi :roflol:almişim:nazar:

kız sirseri bu nazar boncuğu niye anlamadım :uhm:

günaydın arkadaşlar :1hug:
gene birbirinizi yemeye başlamışsınız :oklava:
uslu durun bi günde yaw :mymeka:

dünkü yediklerimm
sabah: 1 tane annemin poçası:asigim:+çay
öğlen: 1 tabak k.fasülye+1 dilim kepekli ekmek+1 parça havuç turşusu
ara : portakal
ara : nescafe
akşam : az çorba+3 köfte+salata

mekik çekmeyi unuttum dün ya :delphin:

pek sessizsiniz kızlar.ben bugünkü menümü yazayım bari
sabah:2 ince dilim ekmek,zeytin,peynir az şekerli 2 çay
öğle : ızgara tavuk,2 dilim ekmek,az salata
planlarıma görede
ara : kepekli galeta,az şekerli çay
akşam: ıspanak,yoğurt,1 dilim kepekli ekmek
gece: meyve
hala plates dvdim gelmedi buarada,yani hala spora başlayamadım.ufak tefek mekik ve müzik eşliğinde dansı saymazsak tabisırnaşık şey

günaydın kıslara.s.dilencimmmm gel bi öpim sen 88 de olsan 98 de olsan bis seni sefiyorusŞenizsonuncu olsakta gel bi yerlerden başlaman gerekiyor o bi yerde burasıyerimsenibenhe bak ben senin ilk uğradığını gördüm sonra avatarımı değiştirdim gülen resmimi koydum geçen haftadelikafaduldensana enerji versin diye ...bak başla diyete sonra sporunuda eksik etme hayatını bi düzene koy artıkkaydirigubbakcemileşirin jujuyla başbaşa bırakcam sizi :roflol:almişim:nazar:

canııımmmmm beniimmm ne tatlısın yafff farkettim resmini hemen zatenkaydirigubbakcemile3 napıyon nası beceriyon sen hep böle neşeli olmayı yaff:nazar:
koşu bandı aldım inşallah bu sefer tamamına erdircem zaten yaza bizim aileler arasında bi hareketlilik olacak sanırım ve artık kesin zayıflamam lazım yerimseniben denizliye geldiğimde uğruycam sana da zayıf halimle inşallah:Saruboceq: ben unuttukça hatırlat olur mu bunları:utangac: çookk öpüyorummm seni ŞenizŞeniz

kızlar sabah müslimi yedim şimdi de çayımı içiyorum.arada da bir yeşil elma.bakalım akşama ne yemekler yapıcam:))
bu arada spice girls deki hatunlardan biri soğuk su içerek 20 kilo vermş tabii sadece suyla olmamıştr ama söyleyem dedm. soğuk su vücuda alındığında vücut onu kendi ısısına getirebilmek için metabolizmayı hızlandırıyomş.sebebi buymş.gerçi bize şimdiye kadar hep ılık su için dediler ama:uhm: ama yemeklerden sonra soğuk değil hee yağları donduruyo o zaman da.çinliler sıcak su içiyormş yemkten snr bu yüzden ve kalp rahatsızlıkları damar yolu tıkanıklıkları daha az görülüyomuş:kahve:

herkese güzel bi gün diliyoruma.s.

bu arada ben su içsem yarıyo diye arştırdım bunları:dilcikar: :roflol: :roflol:

Son düzenleme:
selam kızlar nasılsınız a.s.
bugünler öğle yemeği güzel cıkmıyor :kızgın:
salata ve bi dilim kepekle geciştiriyorum
sabah zaten klasik ekmek peynir a.s

3 gün evde yoktum kardı tatildi derken
ev almıs basını gitmiş
benimkide almıs eline süpürge süpürüyoo
bide titizlik taslıyo
şirin bunların kafaya bişimi düştü kaydirigubakcemile3

bu akşam misafir gelecek
ne yapsam acaba :uhm:
en iyisi hazır almak zaten yabancı deeller arkadaslar gelcek amma boş boş olmaz

akşam için brokoli hasladım
yoğurtlayıp yicem
hayatımda ilk defa yaptım
yarım saat hasladım
cok mu oldu az mı oldu bilimyom :uhm:

dilencicim sırnaşık şey
o soğuk suyu öğle ve akşam yemeğinden önce içmek gerekiyormuş a.s
ılık suyu sabahleyin
bi diyetisyenden dinlemiştim :1rolleyes:

bende öyle karar vermiştim zatn:)) su diyeti yapacamhihoyyyt

alemsin ya kaydirigubbakcemile3
a.s.
-tatlicadiarzu- haksızmıyım şekerimkaydirigubbakcemile3
merhabalar kızlar.benim yaza kadar 15 kg vermem lzım yaza düğünüm var.acaba gururpta boş yer varmı?şimdiden teşekkür ederim
yer var mı bilmiyorum cnm ama inşallah hedefine ulaşırsın bnm düğünüm yokta istemeye gelcekler nasipse aynı dertten bnd de var:icecream:

akşam için brokoli hasladım
yoğurtlayıp yicem
hayatımda ilk defa yaptım
yarım saat hasladım
cok mu oldu az mı oldu bilimyom :uhm:

kızz delüü 10 dk yı geçmemesi lazım vitamini kaçıyo o bile fazla geliyo.afiyet olsn cnmŞeniz

selam kızlar nasılsınız a.s.
bugünler öğle yemeği güzel cıkmıyor :kızgın:
salata ve bi dilim kepekle geciştiriyorum
sabah zaten klasik ekmek peynir a.s

ya jujum
sen niye öğle yemeği yemiyosun bakim :uhm:
iyi bak kendine bol bol ye cokacimcoook
beni geçmek için yemeden içmeden kesildin galiba hıııııı:1rolleyes:

ya jujum
sen niye öğle yemeği yemiyosun bakim :uhm:
iyi bak kendine bol bol ye cokacimcoook
beni geçmek için yemeden içmeden kesildin galiba hıııııı:1rolleyes:

yok be almişim
karnım açlıktan gurulduyor :kızgın:
öğle yemekleri cok kötü oluyo ve cok yağlı yapıyolar bende yemiyorum
bugün mezgit vardı filato yapmıslar
ıyy kokusu bile yetti bana

"sabah 6 ile 10 ya da 18.00 ile 22.00 saatleri arasında daha çok yağ yakıyoruz. Çünkü bunlar Ayurveda'ya göre vücudun 'kapha' saatleri, yani daha çok biriktirme, yağlanma saatleri. Bu saatlerde metabolizmayı ısıttığınızda daha iyi sonuç alınıyor. Egzersizden bıkmamaya çalışın. Çılgınca egzersiz yapmayın, sporu zamana yayın. Çok ağır egzersiz ve çok ağır spor yanlış. Çünkü vücudu hem çok aç olmak savunmaya sokar, hem de aşırı ağır egzersizler savunmaya sokar. Çünkü vücut bunları bir tehdit olarak ele alır. Bu nedenle, mutlaka düzenli yapılan egzersizlere ağırlık vermek lazım."

ender saraç

bana mesaj atmış:P

"İştahı azaltan ve zayıflamaya yardımcı bir ipucu şudur: Zerdeçal, nane ve yeşil elma
kokularını günde 25-30 kere derin derin içinize çekerek, iştah merkezini rahatlatabilirsiniz."

yanii neymişşş yemeyeceksinizz anacım sadece koklayacaksınız-tatlicadiarzu-

Back