Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

bende öğle arasında buradaki teyzeyle 30 dk yürüdüm sabah 15 dk yürümüştüm akşamada ya pisiklet ya da efeyle yürürüm dün akşamki gibi:asigim:ya bir de soğan çorbası tarifi aldım 3 günlük yarın ona başlayayım diyorum:delphin:Soğan çorbası tarifi:

6 adet soğan, yarımşar kilodan iki çeşit sebze ve yağsız et suyu ile hazırlanır. Diyette yağ kullanmak yasak. Limon, baharat serbest. İsteğe göre içine sebze konmadan da yenebilir. Soğan çorbasının zayıflatıcı özelliği, kasları çalıştırması ve iyi bir idrar sökücü olmasındandır.

1. Gün

Sabah: Sabah: 50 gr. beyaz peynir, çay (şekersiz)

Öğle: İstenildiği kadar meyve + çorba

Akşam: İstenildiği kadar meyve + çorba

2. Gün

Sabah: İstenildiği kadar meyve + çorba

Akşam: İstenildiği kadar et + çorba

3. Gün

Sabah: İstenildiği kadar meyve + çorba

Akşam: Pirinç lapası, meyve (muz, üzüm hariç) + çorba

ayy ben deniycem yarın bunu

ankaralı gül gülmez gelmiş hoşgelmiş takımdamısın şeker...

Hoşbulduk haya gözlü evet ankaralıyım tanışırız belki bigün 1 hafta deneme süresi dediler bakcaz artık kaydirigubbakcemile5
Ayrıca sen göbek ve basen eritmedede vardın dimi yanlışmı hatırlıyorum CADIARZU

günaydın kıslar mirmirmirmir
günaydın kızlar a.s.
bu akşam memlekete gidiyorum :dance: :teytey:
hemi de 4 gün kalcam kaydirigubbakcemile3
:dilcikar:hıh juju hanım çatla hep sen mi gitcen annenin yanına sırnaşık şey
ne güzel haberrr almişşş :1hug:
güle güle git inş.. :teytey:

günaydın:çok üzgünüm: dokunmayın bugün bana olurmu birisi bi şey dese ağlayacak vaziyetteyimsenağlamasinirden yüzüm bile kasılmış olmalı ki şu an acıyobenneyaptımki eşimin bir an önce ameliyat olması gerek ama 2,5 milyar gerekiyor o da şu an bizde yok:çok üzgünüm:babası zengin ama bize hayrı yok ümit para ayarlamaya çalışyorum demiş az önce seslenmemiş benneyaptımki ümite böle deme borç iste dedim şimdi yok der bankadaki parasının faiznin bozmaz dedi yok lafını duymaktansa bi şey demem dedi:çok üzgünüm:ay deliricem kredi kartlarından falan geçeriz artık napıcas toplarız kartları:çok üzgünüm:

günaydın:çok üzgünüm: dokunmayın bugün bana olurmu birisi bi şey dese ağlayacak vaziyetteyimsenağlamasinirden yüzüm bile kasılmış olmalı ki şu an acıyobenneyaptımki eşimin bir an önce ameliyat olması gerek ama 2,5 milyar gerekiyor o da şu an bizde yok:çok üzgünüm:babası zengin ama bize hayrı yok ümit para ayarlamaya çalışyorum demiş az önce seslenmemiş benneyaptımki ümite böle deme borç iste dedim şimdi yok der bankadaki parasının faiznin bozmaz dedi yok lafını duymaktansa bi şey demem dedi:çok üzgünüm:ay deliricem kredi kartlarından falan geçeriz artık napıcas toplarız kartları:çok üzgünüm:

serserim üzülme nolur :teselli:
ihtiyac sadece para olsun
sizin sağlığınızdan önemlimi

hem nasıl anne bana ameliyat olcak vermez mi hiç :uhm: sen bi söylesenbenneyaptımki

biz düğünümüzü de kendimiz yaptık julimbenneyaptımkitakılarımı eşim kendisi aldı mobilyaları ortak aldık hiç bişeyimize karışmadı kendimiz aldık ve ödedik çok şükür:delphin: hadi tamam düğünü geçtim de sağlık için insanın öz babası nasıl kıpırdamaz beynim almıyo ki borç diyorum o parayı hibe etsin demiyoruz :1closedeyes:zaten para bulunur julimde insanın babasının bunu yapması kötü bi durum ümitin psikolojisi çok kötü canım ona sıkkın zatensenağlamayoksa ben ablamdı annmelrdi falan arkadaşlardı buluruzda psikolojisini düzeltmem zaman alır:çok üzgünüm:

Back