Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

tünaydınlar kızlarr ya delircem artıkk belediyede nikah kıydıralım dedik hafta sonuna 700-800 lira istiolar hafta içi ücretsizmiş offoff napıcam bana bi akıl verinn :(

:1shok::1shok:ohaa manyak mı bunlar:mymeka:siz düğün yapacaktınız dimi gülaycım:uhm:eğer düğün yapacaksan h.içi kıydır nikahını yok düğün yapmıyacaksanız o zaman vercen mecbura.s.

kızlarrrrrrrrrr:1shok::1shok:sevgili kayınpederim eşime az önce para yok ama bilezik verelim demiş:delphin:yani yardım edecek hayret:1closedeyes:

cok sevindim sirserim :dance:

şirinem ve kaleyim sizde hos geldiniz
nan angel :mymeka: neler yidin yaz hele :jeyyar:

dimplede mesun olunca cok havalandı bee :dilcikar: uğramaz oldu buralara :mymeka: :roflol:

zeytin hala yok :uhm:

kızlarrrrrrrrrr:1shok::1shok:sevgili kayınpederim eşime az önce para yok ama bilezik verelim demiş:delphin:yani yardım edecek hayret:1closedeyes:

:lepi: :içelim::1hug:

niye julyy canın çikilotamı çektii :roflol:
bekleyin dünki yidiklerimm

sabah ; küçücük bir poaça şikersiz çay
ara ; 1 dene küccük elma-yeşilçay
öğlen :2 dilim ıspanaklı börek- domates
ara :1 küccük elma-yeşilçay
akşam : ufacık 1 dilim p.börek
ara :kornetto

al buda sağaaa :mymeka: :dilcikar: naniknanik

gülcüm ayağından ameliyat olacak geçen hafta halı saha maçına gitti ve ayağından sakatlandı tendom kopmuş :çok üzgünüm:şimdide ameliyat olması gerekiyor kızlar sonra 1 ay ayak alçıda kalıyormuş:delphin:neyselem hepinizden Allah razı olsun desteklerinizi esirgemediniz yanımda oldunuz:asigim:Şeniz

tünaydınlar kızlarr ya delircem artıkk belediyede nikah kıydıralım dedik hafta sonuna 700-800 lira istiolar hafta içi ücretsizmiş offoff napıcam bana bi akıl verinn :(

Slm gülay ya bende ankaradayım o kadar para belediyeye verene kadar daha görkemli bi nikah yapabilirsin bildiğim kadarıyla 600_700 arası fiyat bu sene Harikalar nikah salonunda benimde orda olmuştu yani yazık belediyeye verilir mi o kadar parabi öneri benimki :roflol:

ee yegenimiz nasıl yaramazlık yapıyormu
hala çalışıyosun degilmi
Çalışıyorum canım. Ama bir ayım kaldı sonra okullar tatile girecek. Yeğeniniz pek hareket etmiyor sanki canım. 1 hafta içinde doktora gitcem. İnşallah o içimi rahatlatır :Saruboceq:
günaydın cnmm a.s.
Canım sanırım sen de yeni katılanlardansın. Daha doğrusu benden sonra katılanlardan. Nasıl gidiyor zayıflama çalışmaları?

:lepi: :içelim::1hug:

niye julyy canın çikilotamı çektii :roflol:
bekleyin dünki yidiklerimm

sabah ; küçücük bir poaça şikersiz çay
ara ; 1 dene küccük elma-yeşilçay
öğlen :2 dilim ıspanaklı börek- domates
ara :1 küccük elma-yeşilçay
akşam : ufacık 1 dilim p.börek
ara :kornetto

al buda sağaaa :mymeka: :dilcikar: naniknanik

buda :mymeka: sağaa

biliyom ben senin küçücüklerini nal kadardır
hani yemek nerde
börek poca bide ufacıkmıs peeeeeeeeh :mymeka:
cornet ne oluyo
o kaç kalori varmı haberin

et nerde sebze nerdee kaydirigubbakcemile

gülcüm ayağından ameliyat olacak geçen hafta halı saha maçına gitti ve ayağından sakatlandı tendom kopmuş :çok üzgünüm:şimdide ameliyat olması gerekiyor kızlar sonra 1 ay ayak alçıda kalıyormuş:delphin:neyselem hepinizden Allah razı olsun desteklerinizi esirgemediniz yanımda oldunuz:asigim:Şeniz

Çok geçmiş olsun sersericiiimmm. Kim üzdü bakiimm seni kim üzerse karşısında biz varız :kızgın: :mymeka:

Slm gülay ya bende ankaradayım o kadar para belediyeye verene kadar daha görkemli bi nikah yapabilirsin bildiğim kadarıyla 600_700 arası fiyat bu sene Harikalar nikah salonunda benimde orda olmuştu yani yazık belediyeye verilir mi o kadar parabi öneri benimki :roflol:

kaç dk sürdü neler var bu fiyatın içinde bana bi bilgi verirmisin canımmm

kızlar haklısınızda borcu hiç sewmiorum ben yaa sıkıntı stres yaparım çok üzerim kendimi biliorum senağlama senağlama senağlama

biz de 100 tl verdik gülom bu ne böle :1closedeyes:
başka belediyede kıydırın :kızgın:
iyi bariii :1closedeyes:
dimplede mesun olunca cok havalandı bee :dilcikar: uğramaz oldu buralara :mymeka: :roflol:
yoğunum nan çalışıyos herhaldeee :mymeka: :dilcikar:
dimpleee alttan allttan ne bakan
yazsana nannn :mymeka:
işim var işimmm boş gezenin boş kalfaları :mymeka: Şeniz :roflol:

Back