tünaydınlar kızlarr ya delircem artıkk belediyede nikah kıydıralım dedik hafta sonuna 700-800 lira istiolar hafta içi ücretsizmiş offoff napıcam bana bi akıl verinn![]()
:1shok::1shok
![Eek! :o :o](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk10.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tünaydınlar kızlarr ya delircem artıkk belediyede nikah kıydıralım dedik hafta sonuna 700-800 lira istiolar hafta içi ücretsizmiş offoff napıcam bana bi akıl verinn![]()
kızlarrrrrrrrrr:1shok::1shok:sevgili kayınpederim eşime az önce para yok ama bilezik verelim demişyani yardım edecek hayret:1closedeyes:
kızlarrrrrrrrrr:1shok::1shok:sevgili kayınpederim eşime az önce para yok ama bilezik verelim demişyani yardım edecek hayret:1closedeyes:
Çalışıyorum canım. Ama bir ayım kaldı sonra okullar tatile girecek. Yeğeniniz pek hareket etmiyor sanki canım. 1 hafta içinde doktora gitcem. İnşallah o içimi rahatlatır :Saruboceq:ee yegenimiz nasıl yaramazlık yapıyormu
hala çalışıyosun degilmi
Canım sanırım sen de yeni katılanlardansın. Daha doğrusu benden sonra katılanlardan. Nasıl gidiyor zayıflama çalışmaları?günaydın cnmm a.s.
gülayım hayatında kaç kere evleniyosun ki bence nasıl mutlu olacaksan öle yap sonra borç ödersin ama içinde ''keşke'' sözcüğü kalmazŞeniz
:lepi: :içelim::1hug:
niye julyy canın çikilotamı çektii :roflol:
bekleyin dünki yidiklerimm
sabah ; küçücük bir poaça şikersiz çay
ara ; 1 dene küccük elma-yeşilçay
öğlen :2 dilim ıspanaklı börek- domates
ara :1 küccük elma-yeşilçay
akşam : ufacık 1 dilim p.börek
ara :kornetto
al buda sağaaa :mymeka: :dilcikar: naniknanik
gülcüm ayağından ameliyat olacak geçen hafta halı saha maçına gitti ve ayağından sakatlandı tendom kopmuş :çok üzgünüm:şimdide ameliyat olması gerekiyor kızlar sonra 1 ay ayak alçıda kalıyormuşneyselem hepinizden Allah razı olsun desteklerinizi esirgemediniz yanımda oldunuz:asigim:Şeniz
Slm gülay ya bende ankaradayım o kadar para belediyeye verene kadar daha görkemli bi nikah yapabilirsin bildiğim kadarıyla 600_700 arası fiyat bu sene Harikalar nikah salonunda benimde orda olmuştu yani yazık belediyeye verilir mi o kadar parabi öneri benimki :roflol:
biz de 100 tl verdik gülom bu ne böle :1closedeyes:tünaydınlar kızlarr ya delircem artıkk belediyede nikah kıydıralım dedik hafta sonuna 700-800 lira istiolar hafta içi ücretsizmiş offoff napıcam bana bi akıl verinn![]()
iyi bariii :1closedeyes:kızlarrrrrrrrrr:1shok::1shok:sevgili kayınpederim eşime az önce para yok ama bilezik verelim demişyani yardım edecek hayret:1closedeyes:
yoğunum nan çalışıyos herhaldeee :mymeka: :dilcikar:dimplede mesun olunca cok havalandı bee :dilcikar: uğramaz oldu buralara :mymeka: :roflol:
işim var işimmm boş gezenin boş kalfaları :mymeka: Şeniz :roflol:dimpleee alttan allttan ne bakan
yazsana nannn :mymeka: