- 7 Ekim 2008
- 5.534
- 117
- 163
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
biz düğünümüzü de kendimiz yaptık julimbenneyaptımkitakılarımı eşim kendisi aldı mobilyaları ortak aldık hiç bişeyimize karışmadı kendimiz aldık ve ödedik çok şükürhadi tamam düğünü geçtim de sağlık için insanın öz babası nasıl kıpırdamaz beynim almıyo ki borç diyorum o parayı hibe etsin demiyoruz :1closedeyes:zaten para bulunur julimde insanın babasının bunu yapması kötü bi durum ümitin psikolojisi çok kötü canım ona sıkkın zatensenağlamayoksa ben ablamdı annmelrdi falan arkadaşlardı buluruzda psikolojisini düzeltmem zaman alır:çok üzgünüm:
:asigim: :1hug: Şeniz kaydirigubbakcemile5 :içelim: Şenizçok sağolun kızlar :asigim:sizin varlığınız nasıl bir güç veriyor anlatamamŞeniziyiy ki varsınız hayatımda hepinizi iyi ki tanımışım sanal da olsa:1hug:sanaldan bile yardım elini uzatan destek olan canlarım benim a.s.
çok sağolun kızlar :asigim:sizin varlığınız nasıl bir güç veriyor anlatamamŞeniziyiy ki varsınız hayatımda hepinizi iyi ki tanımışım sanal da olsa:1hug:sanaldan bile yardım elini uzatan destek olan canlarım benim a.s.
kaley yakaladım seni ne hayırsızsın sen öyle hemen bırakıp gittin biziŞeniz
Günaydın kızlaaaarrrr Şeniz