Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

biz düğünümüzü de kendimiz yaptık julimbenneyaptımkitakılarımı eşim kendisi aldı mobilyaları ortak aldık hiç bişeyimize karışmadı kendimiz aldık ve ödedik çok şükür:delphin: hadi tamam düğünü geçtim de sağlık için insanın öz babası nasıl kıpırdamaz beynim almıyo ki borç diyorum o parayı hibe etsin demiyoruz :1closedeyes:zaten para bulunur julimde insanın babasının bunu yapması kötü bi durum ümitin psikolojisi çok kötü canım ona sıkkın zatensenağlamayoksa ben ablamdı annmelrdi falan arkadaşlardı buluruzda psikolojisini düzeltmem zaman alır:çok üzgünüm:

eğer oğlunun en kötü gününde yanında maddi ve manevi bulunamayacaksan
ne işe yarar kii anne ve babalık

ama ona ne mutlu ki senin gibi bir eşi pırlanta gibi iki yavrusu ar
annesi babası yardım etse ne yazar etmesee ne yazar :1hug:

serserim canım üzme bu kadar kendini herşeyin bir çaresi bulunur,anlamadığım bu nasıl analık babalıktır yahu.:kızgın:
şu an okadar sinir oldum ki kayınpederine ;bizde anneyiz babayız ama böle bişeyi çocuğuma yapacağımı sanmam bu ayrı bir vicdan gerektirir.:uhm:

çok sağolun kızlar :asigim:sizin varlığınız nasıl bir güç veriyor anlatamamŞeniziyiy ki varsınız hayatımda hepinizi iyi ki tanımışım sanal da olsa:1hug:sanaldan bile yardım elini uzatan destek olan canlarım benim a.s.
:asigim: :1hug: Şeniz kaydirigubbakcemile5 :içelim: Şeniz

günaydıınn

aşem üzme kendini ya lütfen önemli olan saglık boş ver eşinin ailesi para versin yada vermesin eşinde sende takma lütfen hem ameliyata girecek diyosun ne ameliyatı bilmiyorum ama önce moral lazım bozuk morallemi girecek eşin :teselli:Şeniz

Back