- 23 Mart 2009
- 1.326
- 500
- 363
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoşbulduk kaptan hadi hayırlısı başlayalım yaş 24 boyum 1,72 cm ve 64 kiloyum 2 ay gibi bir sürede 11 kg verdim şuan hedefim bi 7 kg daha vermek destekleriniz ve çabamla tabi...Evliyim 19 aylık bi kızım var ,çalışıyorum çalıştığım için sanırım yemek konusunda pek problem çekmiyorum her sabah yaklaşık 40__50 dk arası yürüyüş ve egzersiz proğramım var uyguladığım kendime göre bi diyetim var kilo vermekte bi problem çekmiyorum paylaşım konusundada kk'da aktif olduğum birkaç yer daha var problemsizim yani kaydirigubbakcemile3
gülcüm kendine göremi bi listen var yoksa diyetisyen desteğimi alıyosun? ayrıca yürüyüşün içina.s.ama 11 kilo verdiysen geri kalanı vermek çok kolay olurmu bilmiyorum:icecream:benim hiç öle kolay kilo veren bi bünyem yokta:çok üzgünüm:
jujum kaleye benim soracaklarımı sormuşsun evet cevap bekliyorus kuşum:CüvCüvy çok mutlu oldum beŞeniz
gülcüm aramıza hoşgeldin a.s.a.s.![]()
gülcüm cnmm hoşgeldin a.s.
Saol şirin hoşbulduk size uymak derken neyi kasdettin kaydirigubbakcemile5
şöyle canımcım
başta herşey iyi güzel tam gaz kilo veriyoz sonrada salıyoz kendimizi
dimi aşemmm:roflol:
elmalı sirkeli suyu denedinmi metobolizmanı hızlandırır
bide devamlı aynı mönüyü yersen ve aynı sporu yaparsan bünye alışıyor
arada yediklerini degiştirmen lazım
yada 40 dk spor yapıyosan 60 çıkarman lazım
Hımm evet ama uymamam lazım size çünkü vermem gereken 7 kilom var napcaz bakalım bende tıkanmaya başladım artık bi silkelenip kendime gelmem lazım
şirin korkutma nan taze kanımızı:roflol:gülcüm tamam yediklerin içtikleri iyi de öğleyin de sadece çorba salata olmas ki ya sebze yada et -baklagil ne varsa yemen gerekiyora.s.
inş. inş. kaydirigubbakcemile3 a.s.Saol hoşbulduk darısı bize (şutlanalım inşallah kaydirigubbakcemile3)
yakında anlarsın :roflol:Saol şirin hoşbulduk size uymak derken neyi kasdettin kaydirigubbakcemile5
esnemekten ağzım yırtılcak haa mirmirmirmir
kendimi çikolata yememek için zor tutuyorrum dahada 3 saat var nasıl gecer bilmem :uhm:
şirinem sen ne zaman regli olmustun benim 18 di ama bu ay olmadım
düşükten sonra kalınır mıki hemen :uhm: