ay ben çok heyecanlandım şimdi ya inş vardır diyecem ama
aşem haklı herhalde bünyemiz çok sarsıldı ondandır belkide
betüşcüm geçmiş olsun canım :teselli:
kolestrol için kekik iç,ceviz ye ve muhakkak yürüyüş yap a.s
ben anneme burdayken yaptırıyodum normale dönmüştü yerimseniben
gül hoşgeldin canımŞeniz a.s. kızlar doktordan geldim sinirim zıpladı:mymeka: kolestrolüm yüksek çıktı şeker sınırda idrar yollarında iltihaplanma var enseden giren baş ağrılarına kolestrol sebep olabilirmiş ama migrende olabilirmiş birde ona bakıcaklar yarında karaciğer guatr ve hormon testleri çıkacak bakalım onlarda ne çıkacak :çok üzgünüm: ben hiç doktora gitmezdim ne güzel bişeyim yoktu niye gittimse moralim bozuldu bu sonuçlarla diyetisyene gidicem hemen şu kolestrolle şekeri atmam lazım şeker allahtan sınırda gerçi düşünüyorum pazar cenazede helva yaptık ondan yedim oda çok şekerliydi hatta midem bulandı şekerinden ondan olabilirmi acaba:uhm: 1 ay sonra tekrar gidip ölçtürücem kolestrol ve şekeri üzüntüde zıplatıyomuş allahım derdim yokken şimdi derdim çıktı bakalım yarınkilerden ne çıkacak sırnaşık şeyartık salladığım diyet farz oldu :mymeka:
betüsümm gecmiş olsunnn :1no2:
ben 75 e çıktğmda da aynı test yaptrmtm şeker bende de sınırda çıkmştı kollestrol problemide cabası:1no2:
aamaa kg verınce bütün degerler noramle bindiii kg tetiklıyor maelsef hastalıkalrııı :1closedeyes:
neolurr kuzuucum dikkat et helva falanda yemee yyicesken sütlü tatlı yeee :1closedeyes:
düzeene girerr üzülme acuk boğazu tuttt naannn kaydirigubbakcemile
petüşcüm geçmiş olsun cnmm :teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?