Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

bende öğle arasında buradaki teyzeyle 30 dk yürüdüm sabah 15 dk yürümüştüm akşamada ya pisiklet ya da efeyle yürürüm dün akşamki gibi:asigim:ya bir de soğan çorbası tarifi aldım 3 günlük yarın ona başlayayım diyorumSoğan çorbası tarifi:

6 adet soğan, yarımşar kilodan iki çeşit sebze ve yağsız et suyu ile hazırlanır. Diyette yağ kullanmak yasak. Limon, baharat serbest. İsteğe göre içine sebze konmadan da yenebilir. Soğan çorbasının zayıflatıcı özelliği, kasları çalıştırması ve iyi bir idrar sökücü olmasındandır.

1. Gün

Sabah: Sabah: 50 gr. beyaz peynir, çay (şekersiz)

Öğle: İstenildiği kadar meyve + çorba

Akşam: İstenildiği kadar meyve + çorba

2. Gün

Sabah: İstenildiği kadar meyve + çorba

Akşam: İstenildiği kadar et + çorba

3. Gün

Sabah: İstenildiği kadar meyve + çorba

Akşam: Pirinç lapası, meyve (muz, üzüm hariç) + çorba

gül hoşgeldin canımŞeniz a.s. kızlar doktordan geldim sinirim zıpladı:mymeka: kolestrolüm yüksek çıktı şeker sınırda idrar yollarında iltihaplanma var enseden giren baş ağrılarına kolestrol sebep olabilirmiş ama migrende olabilirmiş birde ona bakıcaklar yarında karaciğer guatr ve hormon testleri çıkacak bakalım onlarda ne çıkacak :çok üzgünüm: ben hiç doktora gitmezdim ne güzel bişeyim yoktu niye gittimse moralim bozuldu bu sonuçlarla diyetisyene gidicem hemen şu kolestrolle şekeri atmam lazım şeker allahtan sınırda gerçi düşünüyorum pazar cenazede helva yaptık ondan yedim oda çok şekerliydi hatta midem bulandı şekerinden ondan olabilirmi acaba:uhm: 1 ay sonra tekrar gidip ölçtürücem kolestrol ve şekeri üzüntüde zıplatıyomuş allahım derdim yokken şimdi derdim çıktı bakalım yarınkilerden ne çıkacak sırnaşık şeyartık salladığım diyet farz oldu :mymeka:

betüsümm gecmiş olsunnn :1no2:
ben 75 e çıktğmda da aynı test yaptrmtm şeker bende de sınırda çıkmştı kollestrol problemide cabası:1no2:
aamaa kg verınce bütün degerler noramle bindiii kg tetiklıyor maelsef hastalıkalrııı :1closedeyes:
neolurr kuzuucum dikkat et helva falanda yemee yyicesken sütlü tatlı yeee :1closedeyes:
düzeene girerr üzülme acuk boğazu tuttt naannn kaydirigubbakcemile

tutcam deguşum artık :çok üzgünüm: ders oldu bu bana :mymeka: :çok üzgünüm:

nihayet bizim takım toparlanmış.

gülcüm aramıza hoş geldina.s.
takımın yenisi bendim artık kıdemli oldum sayende:jeyyar:.

betüşüm geçmiş olsun canım azıcık tutcaz artık boğazımızı herşeyden önce sağlığımız için yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…