Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

dimplem geçmiş olsun bi tanem üzülme hepimizin başına gelebiliyorbenneyaptımkiayrıca daha büyük bir şey olmadığı için şükretyerimsenibenben de kendimi ya çocuklara bi şey olsaydı o zaman canım daha çok yanardı diye avutuyorum:delphin:ve fizik tedaviyle yapılan operasyonlarla düzelir benim ablam 2006 yılında eylüldü galiba cam silerken düşmüştü bileği 9 parça kırılmış ve bir kemik dışarı çıkmıştı burdaki en iyi doktoru sölediler gittik dedi ki garanti veremem bu elini kullanamayabilir ben ameliyat ederim ama sonuç pek iç acıcı olmayabilir ,ama ablam ameliyat sonrası fizik tedavilerini falan yaptırtı şimdi çok iyi kullanıyor o elini yerimseniben hatta doktorda şaşırdı kaydirigubbakcemile3 benim kocacığımın ameliyatı kesinleşti kızlar dün başka doktora gitti aynı şeyi söylemiş bugünde eniştem kendi tanıdığı doktora götürdü öğleyin görüşeceklermiş dr ameliyata girmiş:delphin:2,5 milyarcık gerekiyor ve bizde beş kuruş yokbenneyaptımkiyani beterin beteri vardır diyorum bunada şükür para bulunur sağlık bulunmaz:çok üzgünüm:
haklısın serserimmm :çok üzgünüm:
işin fizik tedavi kısmını hiç düşünmedim yerimseniben
inş. eşinde hayırlısıyla atlatır ameliyatını,
Allah yardımcınız olsun sizin de cnm :çok üzgünüm:
dimpleycim sende üzülme canım :teselli: beterin beteri var bacağı kopanlar var birde bunlları düşünün tekrar geçmiş olsun canım
dimplecim çok geçmiş olsun canım :teselli:
allah tez zamanda şifasını verir inşallah :Saruboceq:
inşaallahh.. Allah razı olsun arkadaşlarım sağolun :1hug:

günaydın kıslarrrŞeniz
dimplecim geçmiş olsun canım Allah beterinden saklasın a.s.(bu arada mezuniyetin için tebrik ederim unutmuşum dün yazmayıa.s.Şeniz)
aşem geçmiş olsun canım üzülme sakın ben sana kıyamam derdini veren Allah dermanınıda verir a.s.Şeniz

:1shok:hihoyyytkaydirigubbakcemile2delikafaduldenkaleyimmmm hoşgeldin Şenizözledik kızım yaaaaa:CüvCüv:

şirinim melek kuşum sağolasınŞeniz

jujum ben de kötüyüm başım falan dönmeye başladı bir de 2 gecedir tatlı krizim tutuyor hemde uykudan uyanıp:uhm:

hoşgeldin güla.s.ben takım kaptanıyım şimdi bize kendinden bahset bakalım yaş kaç boy kaç kilo kaç kaç kilo vermek istiyosun çalışıyomusun evdemisin gibi :) deneme süren bugün başlar iyi paylaşımda bulunursan alırız bazı kurallarımız var onlarad tamam dersen haftaya 7.takım üyesi olarak kalırsın hadi başarılar bakalım:içelim:

Hoşbulduk kaptan hadi hayırlısı başlayalım yaş 24 boyum 1,72 cm ve 64 kiloyum 2 ay gibi bir sürede 11 kg verdim şuan hedefim bi 7 kg daha vermek destekleriniz ve çabamla tabi...Evliyim 19 aylık bi kızım var ,çalışıyorum çalıştığım için sanırım yemek konusunda pek problem çekmiyorum her sabah yaklaşık 40__50 dk arası yürüyüş ve egzersiz proğramım var uyguladığım kendime göre bi diyetim var kilo vermekte bi problem çekmiyorum paylaşım konusundada kk'da aktif olduğum birkaç yer daha var problemsizim yani kaydirigubbakcemile3

Hoşbulduk kaptan hadi hayırlısı başlayalım yaş 24 boyum 1,72 cm ve 64 kiloyum 2 ay gibi bir sürede 11 kg verdim şuan hedefim bi 7 kg daha vermek destekleriniz ve çabamla tabi...Evliyim 19 aylık bi kızım var ,çalışıyorum çalıştığım için sanırım yemek konusunda pek problem çekmiyorum her sabah yaklaşık 40__50 dk arası yürüyüş ve egzersiz proğramım var uyguladığım kendime göre bi diyetim var kilo vermekte bi problem çekmiyorum paylaşım konusundada kk'da aktif olduğum birkaç yer daha var problemsizim yani kaydirigubbakcemile3

merhaba gül, hoşgeldinn aramızaa a.s.
gerçi ben geçen cuma şutlandım(mezun oldum)ama yine burdayım delikafadulden

iyi paylaşımlar dilerim yerimseniben

kaleyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim :dance: hosgeldin
nasılsın bebiş nasıl
kızmı erkek mi
kaç gr
doğum ne zaman
göbüş büyüdümü

ay cok soru sordum :roflol:

Hoşbulduk Julietim Şeniz Bebişin cinsiyeti bir iki gün içinde belli olur herhalde. Doğum da eylülün ortalarında inşallah. Göbiş büyüdü. İlk dört ayda 2 kg aldım. Umarım bundan sonra da fazla almam. Gerçi Oğuzda ilk beş ayda 9 kg almıştım da doktor söylemediğini bırakmamıştı :mymeka: Kızım sen mezun olmamış mıydın hala napıyosun buralarda delikafadulden

gülcüm kendine göremi bi listen var yoksa diyetisyen desteğimi alıyosun? ayrıca yürüyüşün içina.s.ama 11 kilo verdiysen geri kalanı vermek çok kolay olurmu bilmiyorum:icecream:benim hiç öle kolay kilo veren bi bünyem yokta:çok üzgünüm:

jujum kaleye benim soracaklarımı sormuşsun evet cevap bekliyorus kuşum:CüvCüv:oy çok mutlu oldum beŞeniz

oy oy canım ya 4 ayda 2 kilo süper gidiyosun:asigim:ayrıca niye 5 ay sonra aramızdasın nan bi çocuk doğsun emzir büyüsün ondan sonra:kahve: doğum sonrası topiğe gelmeyi düşünmüyosun herhaldekaydirigubbakcemileayrıca biz 5 ay değil önümüzdeki 50 yıl buradayız merak etme:roflol::roflol:

Back