Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
haklısın serserimmm :çok üzgünüm:dimplem geçmiş olsun bi tanem üzülme hepimizin başına gelebiliyorbenneyaptımkiayrıca daha büyük bir şey olmadığı için şükretyerimsenibenben de kendimi ya çocuklara bi şey olsaydı o zaman canım daha çok yanardı diye avutuyorumve fizik tedaviyle yapılan operasyonlarla düzelir benim ablam 2006 yılında eylüldü galiba cam silerken düşmüştü bileği 9 parça kırılmış ve bir kemik dışarı çıkmıştı burdaki en iyi doktoru sölediler gittik dedi ki garanti veremem bu elini kullanamayabilir ben ameliyat ederim ama sonuç pek iç acıcı olmayabilir ,ama ablam ameliyat sonrası fizik tedavilerini falan yaptırtı şimdi çok iyi kullanıyor o elini yerimseniben hatta doktorda şaşırdı kaydirigubbakcemile3 benim kocacığımın ameliyatı kesinleşti kızlar dün başka doktora gitti aynı şeyi söylemiş bugünde eniştem kendi tanıdığı doktora götürdü öğleyin görüşeceklermiş dr ameliyata girmiş2,5 milyarcık gerekiyor ve bizde beş kuruş yokbenneyaptımkiyani beterin beteri vardır diyorum bunada şükür para bulunur sağlık bulunmaz:çok üzgünüm:
dimpleycim sende üzülme canım :teselli: beterin beteri var bacağı kopanlar var birde bunlları düşünün tekrar geçmiş olsun canım
inşaallahh.. Allah razı olsun arkadaşlarım sağolun :1hug:dimplecim çok geçmiş olsun canım :teselli:
allah tez zamanda şifasını verir inşallah :Saruboceq:
amin inş.günaydın kıslarrrŞeniz
dimplecim geçmiş olsun canım Allah beterinden saklasın a.s.(bu arada mezuniyetin için tebrik ederim unutmuşum dün yazmayıa.s.Şeniz)
Hoşbulduk kaptan hadi hayırlısı başlayalım yaş 24 boyum 1,72 cm ve 64 kiloyum 2 ay gibi bir sürede 11 kg verdim şuan hedefim bi 7 kg daha vermek destekleriniz ve çabamla tabi...Evliyim 19 aylık bi kızım var ,çalışıyorum çalıştığım için sanırım yemek konusunda pek problem çekmiyorum her sabah yaklaşık 40__50 dk arası yürüyüş ve egzersiz proğramım var uyguladığım kendime göre bi diyetim var kilo vermekte bi problem çekmiyorum paylaşım konusundada kk'da aktif olduğum birkaç yer daha var problemsizim yani kaydirigubbakcemile3
kaleyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim :dance: hosgeldin
nasılsın bebiş nasıl
kızmı erkek mi
kaç gr
doğum ne zaman
göbüş büyüdümü
ay cok soru sordum :roflol: