Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

gülcüm sende hosgeldin

Saol canım hoşbulduk

merhaba gül, hoşgeldinn aramızaa
gerçi ben geçen cuma şutlandım(mezun oldum)ama yine burdayım

iyi paylaşımlar dilerim

Saol hoşbulduk darısı bize (şutlanalım inşallah kaydirigubbakcemile3)

kaptanım bakarmısın tam senin istediğin gibi bi takım üyesi
amme biz onuda kendimize uydururuzz:roflol::roflol:

Benim doğumda alındı malum kilolar sonrasında bi diyetisyene gittim ama diyete uymadım tabi yoksa şimdi 50 kilo olurdum heralde neyse 11 kg için baya uğraştım ama değdi
Diyat listem
Sabah :bol su ile güne başlıyorum (en az 40 dk spor)
Kahvaltı :1 dilim k.ekmek,peynir,salatalık,domates(ya da)1 haşlanmış yumurta.1 dilim k.ekmek, 3 zeytin yanında muhakkak yeşil çay
Ara :bir porsiyon meyve (60 ila 70 kg arası muz olmuyo tabi)
Öğle: 1 kase çorba yağsız olucak,salata (az yağlı) 1 dilim beyaz ekmek
Ara :5'li karışım çayı bir süre sonra küçük bir kase keten tohumlu yoğurt
Akşam :1 tabak sebze yemeği 1 dilim kepek ekmek(ya da)ızgara tavuk ,salata
Bu menümün dışına hiç çıkmadım 1.ay 8 kilo 2.ay ise sadece 3 kilo verdim ama 2.ayda kaçamaklarım baya oldu şuan aslında bende yeni bir liste arıyorum bi değişime girmem lazım
Önerilerinize açığım

ya ben içemedim onu 5'li karışım çayımı içiyorum ve keten tohumu yiyorum
Spora gelince sabah 6 da kalkıyorum inan 7:30 da evden çıkıyorum ayrıca gün içindede çok hareketliyim yani ama diyet listemde değişiklik yapmam şart

esnemekten ağzım yırtılcak haa mirmirmirmir

kendimi çikolata yememek için zor tutuyorrum dahada 3 saat var nasıl gecer bilmem :uhm:

şirinem sen ne zaman regli olmustun benim 18 di ama bu ay olmadım
düşükten sonra kalınır mıki hemen :uhm:

Son düzenleme:
şirin korkutma nan taze kanımızı:roflol:gülcüm tamam yediklerin içtikleri iyi de öğleyin de sadece çorba salata olmas ki ya sebze yada et -baklagil ne varsa yemen gerekiyora.s.

arada birer ikişer kaşık yiyorum bişeyler canım (makarna,pilav,dolma ya da baklagil tarzı )
ama bu aralar diyettten vazgeçme durumlarım var kendime zor hakim oluyorum anlıycağınız

canım ben daha yeni oldum regl tam 1 ay 3 gün sonra
hem kalınır niye kalınmasınki
ve hemen o korseyi çıkar lütfen ve test yaptır kaç gün geçikti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…